• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
sınav kesınlıkle 2019 da olacak birinci ağızdan yetkili, kişiden canlı duyumdur
-
Sınav tehirinin NASIL'ını anlıyorum: NEDEN'ini anlamıyorum. Bu ikinci kar yağışı ruhuma ekilmiş tohumların yeşermesini geciktirecektir! yüreğimiz beklemenin ağır yükü altında daha nereye kadar aşınacak bilinmez... Cenabı Hak hakkımızda hayırlısını versin... müsadenizle fuzliden bir dörlük bırakıp, tarihin netleşmesine kadar derin bir sükutla gönen edeceğim..
-Dost bivefa
Felek birahm, devran bisukün
Dert çok, hem dert yok
Düşman kavi, tali' zebun.-Dost vefasız
Dünya acımasız, dönem huzursuz
Dert çok, dert paylaşan yok
Düşman güçlü, talih esir(güçzüz)
... -
@ronin, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
ben olamayacak veya 2020 de olacak demedim zaten
-
@ronin eşdeğerlik ile alakalı bir duyumunuz var mı peki. Yönetmelikte adı geçmeyen bölümlerle alakalı ?
-
@balakhan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ronin, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
ben olamayacak veya 2020 de olacak demedim zaten
estafirullah sızın ıcın demedım yanı bu sene olacak sızın duyumunuza saygı duyuyorum ben 2 hafta once 2019 da keısn olunacak dıye duydum kendım öğrendım
-
@ronin GG/AA/YYYY şeklinde mi yoksa yalnızca 2019 mu
-
@kaimakamaday, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ronin GG/AA/YYYY şeklinde mi yoksa yalnızca 2019 mu
vallahi balakhan arkadasımız son dakıka duyumu var. benımkısı 2 haftalık ay olarak ekim dendi
-
@ronin hayırlısı olur inşallah bekliyoruz
-
Keşke bakanlık 2019 yılı için performans programı yayımlamış olsa idi. Orada resmi duyurusu edilmiş oluyordu. Elimizde böyle bir programın yokluğu farklı verilere işaret ediyor. Ama bakanlık program açıklamadığı yıllarda da bu sınavı yapmıştır. Görevdeki eksik sayının varlığı ve bakanlık İVEDİ ibaresini kullanıyor olması bu sınavın bu yıl içinde yapılacağının en büyük kanıtı niteliğindedir. Bakanlık işleyişinde bir önceki seneye kıyasla mevzuat düzenlemelerinin varlığı işi az ötelemektedir. En kısa sürede programa bağlanıp ÖSYM ile protokol imzalanacağını düşünüyorum. Umarım olabildiğince kısa sürede işler tamamlanır ve sınav ilanı yayımlanır.
Ayrıca bu kadar fazla anlam yüklemeye de gerek duyulmamalıdır. En fazla 2 ay ötelenir 3 ay ötelenir. O sınav buraya gelecek kimse şüphe etmesin:)
Önemli olan sınav ringe çıktığında biz karşısında ne kadar hazırlıklı çıktığımızdır. Hazırlık kısmına daha fazla önem vermezsek, Ankara il sınırları içinde herhangi bir okulda sınav bizi anamızdan doğduğumuza pişman edebilir:)
Herkese çalışmalarında kolaylıklar dileklerime... -
Eylül'de olmayacağı kesin gibi. Vay be. Ne güzel Eylül'ün ilk haftasına hazırlamıştım kendimi
-
@kemoenes
Dediklerinizin altına imzami atarim. Ancak şöyle bir durum var. Geçtiğimiz yıllarda Facebook gruplarinin duvarlarını müsvette kağıdı olarak kullanan ( örnek ; can ç. ) ama bir türlü sınavı dahi kazanamayan kişilerin soru bankası çıkarması ve sınava yeni hazırlanan kisilere bu kitapların bazı gruplarda tavsiye edilmesi. Bu kadar kolay mı ? Bu bana biraz hayatimi anlatan bir kitap yazdım diyen manken ablalarin kitapları gibi geliyor bunlar. Biz çok yazarız az yazarız , kah sınavı kazanır kah eleniriz ama yıllardır bu mahallenin çocuğuyuz.
Herkese bu yolda sabırlar diliyorum -
@nice_flight herhangi bir kitabı istediğin kadar eleştirebilirsin, hoşuna gitmediğini söyleyebilirsin, varsa yanlışlarını çarşaf çarşaf buraya aktarabilirsin... Ancak herhangi bir kitabın yazarı hakkında bu tarz ikinci sınıf cümleler ile itham edemezsin, bahsettigin kişi ile yüz yüze hiç görüşmedim, konuşmadım, şanal ortamda konusmuslugumuz vardır,ancak yukarıdaki yazdıklarımı bunun icin yazmıyorum.. herhangi bir kitabı her türlü eleştirebilir ve buradaki arkadaşlara kitap hakkındaki tecrübelerini aktarabilirsin, ancak yazarı veya herhangi bir kişi hakkında bu tarz kelimeler hiç hoş değil, kim kitap yazdıysa yazdı, önemli olan kitabın ıçeriğidir, ve sen seversen tavsiye edersin artılarını söylersin, eğer sevmezsen tavsiye etmezsin ve eksikliklerini söylersin..
-
@nice_flight bahsettigin arkadaşın burada hesabı olmadığı için başka bir sanal ortam aracılığıyla mesaj atıp burada paylaşmamı istedi, aslında huyum değildir ama sırf sınav kazanması ve bunun yok sayılarak haksiz yere itibarsizlastirilmaya çalışılması hoşuma gitmediği için ricasını kırmak istemedim , aşağıda paylaşıyorum
“Nice_flight” nickiyle eleştiri görünümlü iki yıl evvel yazdığı hakaret içerikli yazınızla, şu yaptığınız hakaret dolayısıyla kişi yarın sizin gerçek kimliğinizin tespiti hususunda Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat edeceğini burdan size iletmemi istedi. Sınavı kaç defa ve hangi yıllarda kazandığını da size belgeleyecek." Can ç.
-
@can-mavi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@nice_flight bahsettigin arkadaşın burada hesabı olmadığı için başka bir sanal ortam aracılığıyla mesaj atıp burada paylaşmamı istedi, aslında huyum değildir ama sırf sınav kazanması ve bunun yok sayılarak haksiz yere itibarsizlastirilmaya çalışılması hoşuma gitmediği için ricasını kırmak istemedim , aşağıda paylaşıyorum
“Nice_flight” nickiyle eleştiri görünümlü iki yıl evvel yazdığı hakaret içerikli yazınızla, şu yaptığınız hakaret dolayısıyla kişi yarın sizin gerçek kimliğinizin tespiti hususunda Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat edeceğini burdan size iletmemi istedi. Sınavı kaç defa ve hangi yıllarda kazandığını da size belgeleyecek." Can ç.
Can ç, Can ' dır ...
-
+++ Vücudun manevi bütünlüğünün topluluk içerisinde ihlali, kamuya açık bir platformda sırf kişiyi küçük düşürme amacı güdülerek yapılan eleştiri görünümlü hakaret için Can Ç. şeklinde belirttiğiniz şahıs yarın Anayasal hak ihlâli dolayısıyla medeni hakkını kullanacak. (Yazı kendisine ait)
Bu mesajla da bitirmiş yolladığı mesajı... sırf sınav kazandığı halde kazanamadi denildigi ve haksız yere itibarsizlastirilmaya çalışıldığı için ricasını kırmak istemedim .. huyum suyum değildir bu tarz şeyler, kendisini de gerçek ortamda tanımam etmem.. sadece emeğini (sınavı kazanmak için gösterdiği emeği ve kaç defa kazandığını) Yok saymak istemedim ve bu yüzden ricasını kırmadım
-
He bir de bazi gruplarda ve mecralarda kendisi ile beni karistiriyomus herkes, hatta bizi aynı kişi sanıyormuş, böyle bir şey olmadığını da söyleyeyim de için de kalmasın, çünkü en az 3 4 kişi kitap çıkartmışsınız hayırlı olsun diye mesaj atmış.. benim çıkarttığım kitap vs yok, bir dershane ortakligim vs yok, hatta hicbir yazarla da yüz yüze gerçek hayatta tanisikligim yok
-
Can ın kaç defa sınavı kazandığını bilen biriyim. Ben de 4 kez kazandım ama soru kitabı hazırlama konusunda onun kadar iyi değilim. Can kitabı çıkarmadan önce örnek sorularını benle paylaştı. Gerçekten kaliteli sorulardan oluşuyordu. Adamın kitabında yanlışlar varsa eleştirin ama adamın kendisiyle ne alıp veremediğiniz var ? Çok karakterli bir arkadaşımızdır. Kişiliğine karakterine kefilim.
Saygılarımla -
Can Ç nin kitabı hangisi acaba
-
Çan Çelik sınavı defalarca kazanmıs bırısı
-
@can-mavi
Sınav iki aşamadir- yazılı sınav
- sözlü sınav
Kazanmışsa şuan nerenin kaymakami ?
Sözlü sınav bir bilgi sinavidir. Bunu kaybeden bilgi olarak sorulan sorulara istenilen cevapları verememiştir ve o yüzden elenmiştir der iç işleri heyeti.
Bilgi olarak eksik birinin de kitap çıkarması benim düşünceme ters,Yazılanlarda hiçbir hakaret yok. Düşünce özgürlüğü çerçevesinde hakaret etmeden yazılmıştır.