• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Her hafta kaymakamlık mevzuat kitapları ve soru bankaları çıkıyor .1-2 tane daha çıkmış Sınava kadar 10 tane soru bankası çıkmış olacak bu gidişle
benim de çok dikkatimi çekiyor
-
Arkadaşlar Kitap yazarları da Allah'ın kulu herkes hata yapabilir bence bunda bir art niyet aramaya gerek yok herkes hür iradesi ile beraber baksın araştırsın ona göre kaynağı tedarik etsin ben öle yapıyorum herkese hayırlı çalışmalar diliyorum Allah kolaylık versin
-
@can-mavi tamam üstat teşekkürler
-
eş değerlik, bölüme genel verilecek uygulama değildir. Çünkü her üniversite bölüm için farklı dersler belirleyebilir. Kişi diplomasına dayanak oluşturan aldığı dersleri başvuru esnasında bakanlığa sunar ve uygunluk alır ise sınava girebilir. Benzer olay hakimlik başvurusunda da uygulanmaktadır.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
eş değerlik, bölüme genel verilecek uygulama değildir. Çünkü her üniversite bölüm için farklı dersler belirleyebilir. Kişi diplomasına dayanak oluşturan aldığı dersleri başvuru esnasında bakanlığa sunar ve uygunluk alır ise sınava girebilir. Benzer olay hakimlik başvurusunda da uygulanmaktadır.
Senin de kitabın hayırlı olsun bu arada...
-
Adam burda yazarak bile kendi kitabının reklamını yapıyor.ve konuyu sabote ediyor.
Adminler neden müdahale etmiyor?????????? -
Anlaşıldı ne kadar iyi niyeli olursan ol olmuyormuş. Hesabımi kapatıyorum.
-
@refik-soydam siz hangi kitabı çıkarttınız hocam
-
Bakın şuan sizden ricam saçma sapan tartışma yapmayın gidin ozelinizde kitap mi yazar mı mahlas mi neyse onu dertleşin tartışın burada kafa karışıklığı çıkarıyorsunuz sınava hazırlanan umudu bu sınavlarda olan insanların bütün azim ve şevkleri kırılıyor bu haktır hakka geçmeyin bırakın kaymakam olacak adam kendi çalışma yöntemi ve kitabını kendisi belirlesin iyi niyetli kitap önerileri hariç (kendini belli ediyor) girdaplara girmeyin
-
Dostlar mecburen ufak çaplı bir uyarıda bulunayım. Bazen bazı insanları tanımadan yaptığımız eleştirilerin dozunu kaçırabiliyoruz. Bir kitabı beğenmemiş veya eksik bulmuş olabiliriz. Bu bir eleştiri olarak kabul edilebilir ancak bu kitabın yazarı doğruları söylemiyor gibi bir ifade bulunmak için bilgi sahibi olmak gerekir. Şahsi olarak da tanıdığım bir dostumuzdan kendisine haksızlık yapıldığı konusunda bir sitem geldi. Anlattıkları yaşadıklarının yarısı kadardır ben bu konuda kendisine kefilim. Bunu bütün bildiklerim doğrultusunda söylemek isterim. Lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı ve daha duyarlı olmaya özen gösterelim.
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@hak-111111 tavsiye etmem hocam. Kitaptan öte biraz zaman ayırıp en iyi notu/kitabı kendiniz çıkarabilirsiniz. mevzuat.gov.tr yle 54 soruyu halledebilirsin.
buna katılmam. yalnızca mevzuat.gov.tr ile 54 soru yapılamaz kanımca. neden olarak da şöyle bir örnekle açıklayayım,geçen sınavdaki Urfalı Yurttaşlarımızın Demokrasi mücadelesi sorusu
demek istediğim,soru da çözmek ve konu anlatım kitap da almak gerekiyor. bununla birlikte başta nohutçu hoca olmak üzere kitap basım işi çoooook bozuldu...bir de nohutçu hoca demişken şunu demeden geçmiyicem. hem şu son birkaç günlük sıkıntı üzerine gevşeriz biraz.
anayasa hukuku 2 önceki baskıda Sultan Hamit dönemi için "istibdat (baskı) rejimi" demişken bir önceki baskıda şimdi anımsamadım biraz "yumuşatmıştı",bu baskıda ise "abdülhamit'in direyetli ve usta yönetimi sayesinde..." diye düzeltmiş :))))hayırdır hocam :))))
-
Yiğit hocanın kitabını alanlardan birşde benim işimizi kolaylaştırdığı için hergün dua alan birisi benden @yiğityılmaz tekrardan teşekkürler hocam.
-
Merak ettiğim ritüeli alıp çözen var mı özellikle iktisat kısmını merak ediyorum nasıl.
-
@yiğityılmaz hocam bosverin allah aşkına herkes kendi bildiğini okusun. Mevzuat odaklı calisan ilk 400 icinde olucak bu kadar net
-
@k-33 Ritüel sipariş etmiştim elime geçti.. Şöyle bir hızlı inceleme yaptım sorular geçen sene ki formata yönelik olarak hazırlanmış kısa ve net çözümleri de öyle.. İktisat soruları da keza aynı şekilde.. Farklı bir tarz isteyenler sipariş edebilir.Bende bir de themis var tabi themisin yerini tutmaz ama hazırlanış amacına göre başarılı diyebilirim..
-
@nikolayromanov hocam şöyle sorayım size iktisatta kavramlar mevcut merak ettiğim o tarz kavram sorularına yer vermiş mi
-
@k-k, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ceterisparibusss, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@hak-111111 tavsiye etmem hocam. Kitaptan öte biraz zaman ayırıp en iyi notu/kitabı kendiniz çıkarabilirsiniz. mevzuat.gov.tr yle 54 soruyu halledebilirsin.
buna katılmam. yalnızca mevzuat.gov.tr ile 54 soru yapılamaz kanımca. neden olarak da şöyle bir örnekle açıklayayım,geçen sınavdaki Urfalı Yurttaşlarımızın Demokrasi mücadelesi sorusu
demek istediğim,soru da çözmek ve konu anlatım kitap da almak gerekiyor. bununla birlikte başta nohutçu hoca olmak üzere kitap basım işi çoooook bozuldu...bir de nohutçu hoca demişken şunu demeden geçmiyicem. hem şu son birkaç günlük sıkıntı üzerine gevşeriz biraz.
anayasa hukuku 2 önceki baskıda Sultan Hamit dönemi için "istibdat (baskı) rejimi" demişken bir önceki baskıda şimdi anımsamadım biraz "yumuşatmıştı",bu baskıda ise "abdülhamit'in direyetli ve usta yönetimi sayesinde..." diye düzeltmiş :))))hayırdır hocam :))))
Google a ahmet nohutçu yazıp çıkan ilk sayfayı tıklarsanız neden olduğunu anlarsınız hocam ;)))
-
Ahmet nohutçu denilince akla Kemal Gözler hocanın usulsüz alıntı yazısı gelir
-
@idarenin-iradesi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
bunu ilk defa okuyorum... Şahsen doktorasını ben de çok merak ettim şimdi!
-
@refik-soydam, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@idarenin-iradesi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
bunu ilk defa okuyorum... Şahsen doktorasını ben de çok merak ettim şimdi!
Bunun daha fazlası var üstad o makalenin içeriğinde incele mutlaka