• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
arkadaslar can çelik bey yakınen tanırım kıtabını tavsıye edıyorum sebebı cok emek verdı kıtaba seckın bır eser soru sayısının fazla olmasının nedenı uc yıllık bır calısmanın urunu saygılar
-
Kaymakamlık sınavına hazırlanan dostlarımız kitap çıkarmaya başlamış. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Umarım içeriği kalitelidir.
-
@aslan-reyiz Ben de bu yüzden şaşırdım. Bi insan tek başına bütün alanlar için kaliteli içerik hazırlayabildiyse saygı duyarım, yine de yazarın kitap tanıtımındaki “tüm konular itibarıyla 86 sorudan ortalama %90 başarı elde etmeyi sağlayacak kapsam ve içeriğe sahip kitap'' sözleri bana iddialı geldi.
@FreeBoY Çok teşekkür ederim, fikir vermesi açısından hem yazar hem de bizler için çok iyi olur. Hatta mümkünse iktisat, idare ve insan haklarından birer sayfa paylaşabilirse süper olur.
-
Bahsedilen Ritüel kitabının yazarı kaliteli, soruları da kaliteli olacaktır.
-
Ben de ritüel i merak ediyorum, en kısa zamanda da sipariş edeceğim.. hayatını bir ideale adamış bizlerin kaynak arayışında olduğu bu yolun tekellesmesini kırması acısından çok güzel örnek.. içeriğinin de güzel olacağını düşünüyorum...
-
Eylülde sınav olma ihtimalini ben halen yüksek görüyorum
-
Arkadaşlar bi aksilik olmazsa sınav 27 Ekim diye bi söylenti var
-
Kutluay kararlı 2019 yılı için içişleri bakanlığının 150 atama izni olduğunu söylemiş. En az 100ü kaymakamlık alımında kullanılır yakında görücez diye de bitirmiş. Eylül sarktı desek bile ilanın yakın zamanda gelmesi, yine sınavın eylülde olacağını gösteriyor sanırım
Tabi bu onun belirtmesi. Ben yine @can-mavi ve @amirim in sözlerine inanırım
-
@needforyou kadro izni çıktığına göre önümüzdeki günlerde çoğu şey netlesecektir , duyumlar artar ve daha somut şeyler öğrenebiliriz
-
-
@mülki ritüel kitabının yazarı can çelik beyi tanırım. Kendisini kaymakamlık idealine adamış birisi ki geçen sene yazılı sınavın 70 puanı aşmayacağını bilmişti.
Soru bankasının içeriği hakkında bilgim oldu. Güzel bir kitap. Bizim halimizden zaten anlayan birisi.
Kitap yazarı denilen bazı sözde hocaların kitaplarını önermeyecegimi söylemiştim. Fakat Rıtüeli ben de sipariş edeceğim. Emek verilmiş bir eser. -
Statüs
Plus
Ritüel
Kaim-makamBunlar hakkında güzel bir inceleme yapmak lazım.
-
100.sayfayı devirdik , ilana 15-20 gün kaldı.
-
@cevatcobanli444 az daha zaman alabilir bakarsın:) sabır bu mesleğin dağasında var
-
Yok yok 20 gün kala geldiğini hissediyorum
-
@cevatcobanli444 büyük hissediyorsanız ben korkarım açtırmaya..:) sizindir hocam:):)
-
@cevatcobanli444 ilana daha var en az ağustos sonu
-
Taşrada 137 tane boş kaymakamlık makamının olduğu belirtilmekle bunun 112 tanesinin acil olduğu ve talep edilen kişi sayısı 100 kişilik benim duyumuma göre. Yani 100 kişilik alım kesin ama sınavın ertelenmesi konusunda kesim duyumdan ziyade temmuz başını beklemek gerek. Sınav Eylül'de olursa zaten başlayanlar için sürpriz olmaz Ekim ortası veya sonuna sarkarsa başlayan ve henüz başlamayanlar için yine olumlu bir süreç bence. Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar
-
@istihbarat_mia en az Ağustos sonu mu
-
- mesajı yazınca mı ilan yakın oluyordu?