• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@idarenin-iradesi İdari hakimlik sınavına hazırlandığım dönemde bir arkadaşım bir iki kanunu bu şekilde düzenleyip göndermişti ben de çıktısını aldım ama hepsini düzenlemeye zamanı yoktu gayet kullanışlı oluyor özellikle benim gibi gözleri çabuk yorulan kişiler için. İdari hakimlik mülakat sonucum Allah korusun olumsuz olursa kaymakamlık sınavına hemen başlarım. Maaşallah çok uğraşmışsınız.
-
@idarenin-iradesi Sarı fosforlu kalemimi çağıyor bu fotoğraflar Hocam mesajlarınıza bakabilir misiniz?
-
@kitap-kokusu Teşekkürler hocam inşallah hakimliği kazanırsınız
-
@idarenin-iradesi inşallah🤲
-
statüs kitabının soruları nasıl tek kitap halinde yoksa konu ayrı soru ayrı mı bana sadece soru kısmı lazım kullnanan arkadaşlar acil yorum yaparlarsa sevinirim
-
@kaymakam1842 sorular yanısıra altında ayrıntılı ve önemli hususlara değinilerek verilmiş cevapları mevcut
-
@ilaydailayda soruları kaliteli mi hocam yoksa gereksiz detaylara da yer veriyor mu?
-
@kaymakam1842
yerinde ve yeterli olduğu kanaatindeyim . -
Teşekkür ederim hocam
-
@kaymakam1842 Est. Kolaylıklar dilerim
-
Arkadaşlar status PDF olan var mı ?
-
@isko61 Bu kitapların konu anlatımları var mı yoksa sadece soru bankasi mi ?
Eger sadece soru bankasi cikaranlar piyasanın yamyamlarıdır paranızı kaptırmayın. Eğer birisi konu anlatım kitap çıkaracak yetiye sahip olmadan sadece soru bankası kitap çıkarıyorsa güvenilmez bu kitaplara ve hatalar söz konusudur çünkü konuya hakim değildir. Ben açıkçası böyle kitapları alıp rus ruleti misali tehlikeli oyun oynamak yerine daha sağlam kaynaklara yönelirim. İşte bu yüzden status almaktan vazgeçtim. Sadece soru bankasi kitap çıkarmışlar demekki yeterli insanlar değiller. -
@legend-is-back, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@isko61 Bu kitapların konu anlatımları var mı yoksa sadece soru bankasi mi ?
Eger sadece soru bankasi cikaranlar piyasanın yamyamlarıdır paranızı kaptırmayın. Eğer birisi konu anlatım kitap çıkaracak yetiye sahip olmadan sadece soru bankası kitap çıkarıyorsa güvenilmez bu kitaplara ve hatalar söz konusudur çünkü konuya hakim değildir. Ben açıkçası böyle kitapları alıp rus ruleti misali tehlikeli oyun oynamak yerine daha sağlam kaynaklara yönelirim. İşte bu yüzden status almaktan vazgeçtim. Sadece soru bankasi kitap çıkarmışlar demekki yeterli insanlar değiller.Bak arkadaşım,
Foruma daha 3 gün önce üye oluyorsun.Önce Kaimmakamın yazarı Yiğit yılmaz hocamız hakkında "kitabından uzak durun, piyasanın tuzağına düşmeyin, ben soru hazırlasam ondan daha iyi hazırlarım" gibi ifadeler kullanıyorsun
Şimdi Statusun yazarı Fatih Avşar hoca hakkında "piyasanın yamyamı, güvenilmez kitap, yetkin insan değil" ifadeleri kullanıyorsun.
İşin ilginç yanı kitabı almamışsın ve kaymakamlık sınavına bir kez bile girmemişsin.
Buarada kaymakamlık sınavına yönelik de "absürt" ifadeleri kullanıyorsun.Kitapları eleştirebilirsin her kitabın müspet ve menfi yanları olur. Ama insanlara hakaret edemezsin. "Yamyam, tuzak, yetkin olmayan, güvenilmez" gibi yorumlarda bulunman düpedüz ahlaksızlıktır.
İfadelerine dikkat edersen sağlıklı bir iletişim sağlanabilir.
-
@vuralkara Haklısın afedersiniz hocam en iyisi hiçbir kitap konusunda yorum yapmayayım herkes kendisi bilir neticede herkesin kendine göre kriterleri var. Evet yeniyim ilk kez girecem biraz da heyecanlıyım mazur görün... Hocam sınavda en çok zorlayan ders veya konu ne oluyor genelde yoksa yıldan yıla değişiklik mi gösteriyor?
-
sınav zorlaştı arkadaşlar, dereyi görmeden paçayı sıvayın. dereyi görünce sıvarsanız ıslanırsınız
-
-
yiğit yılmaz hala kitabındaki yanlışlarla ilgili düzeltme yayınlamadı. herhalde yeni baskısı çıkacak onu alın diyecek. bir sürü arkadaşımız rica etti. adam hiç sallamıyor
-
@ronin yanlışlıklardan kastınız nedir? basım hataları mı yoksa bilgi yanlışlıkları mı ?
-
@kenanyasa, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ronin yanlışlıklardan kastınız nedir? basım hataları mı yoksa bilgi yanlışlıkları mı ?
bilgi yanlışlığı değil basım hataları yazarı kotulemek ıcın demedım ayrıca kıtapları guzel sadece cevap anahtarında uyumsuzluk var
-
ben de yazarı kötülemeyi amaçladığınızı düşünmedim. Sadece meraktan sordum