• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@nice_flight şimdi bu dediğin gerçekten ilginç oldu, ilk yazdığın iletide sozlu sınavdan bahsetmedin ve herkes yazılı sınavı kastettiğini anladı.. Ayrıca emin ol buradaki herkes sözlü sınavın sadece bilgi ile alakalı olmadığını gayet iyi bilecek deneyimde
-
Kitaplar kişiyi yazili sınava hazırlar.
Arkadaşin sanırım mülakat deneyimi olmamış. -
@nice_flight, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi
Sınav iki aşamadir- yazılı sınav
- sözlü sınav
Kazanmışsa şuan nerenin kaymakami ?
Sözlü sınav bir bilgi sinavidir. Bunu kaybeden bilgi olarak sorulan sorulara istenilen cevapları verememiştir ve o yüzden elenmiştir der iç işleri heyeti.
Bilgi olarak eksik birinin de kitap çıkarması benim düşünceme ters,Yazılanlarda hiçbir hakaret yok. Düşünce özgürlüğü çerçevesinde hakaret etmeden yazılmıştır.
sözlü sınavın bilgi sınavı olduğunu düşünüyorsanız bence epeyce yanlış kulvardan yürüyor olabilirsiniz! Az kontrol etmenizi acizane öneririm.
-
@30lukaday Ritüel soru bankası
-
@refik-soydam bilgi ölçen sözlüyü geçen yazılı sınavda referanslarını sunuyordur belki de biz olaya yanlış bakıyoruz
-
@refik-soydam, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@nice_flight, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi
Sınav iki aşamadir- yazılı sınav
- sözlü sınav
Kazanmışsa şuan nerenin kaymakami ?
Sözlü sınav bir bilgi sinavidir. Bunu kaybeden bilgi olarak sorulan sorulara istenilen cevapları verememiştir ve o yüzden elenmiştir der iç işleri heyeti.
Bilgi olarak eksik birinin de kitap çıkarması benim düşünceme ters,Yazılanlarda hiçbir hakaret yok. Düşünce özgürlüğü çerçevesinde hakaret etmeden yazılmıştır.
sözlü sınavın bilgi sınavı olduğunu düşünüyorsanız bence epeyce yanlış kulvardan yürüyor olabilirsiniz! Az kontrol etmenizi acizane öneririm.
Bunu en iyi sen bilirsin yaşadın, gördün refikcim...
-
@amirim evet cim! damdan düşme rekoru mu kırsam aceba:)
-
@amirim biz biliriz
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@amirim biz biliriz
bakınız BİZ olduk...Demek damdan düşen çok:)
-
Benim merak ettiğim kitapların sonu neden hep “US” ile bitiyor:) kitap çıkarmak isteyen olursa “hipotenüs” ü tavsiye ederim. Malum “us” furyası var
-
@can-mavi
İki yıl önce ne yazmışim ?Ceketimi atsam sınavdan 90 alirim demiş Facebook grubunda , sonra o sınavı kazanamayinca millet bazı şeyler yazmış ve bende bu yazıyi yazılmış.
Burada hakaret nerede ? ? ?
Sosyal medyada sınavdan 90 alirim diyorsan birazcikta eleştiriye açık olacaksin.Arkadaşlar bu sınavı kazanmış birisi olarak ; elbette bilgi edinin, okuyun , araştırın , sorun , sorusturun ama burası bir nebze kaliteli olsa da kesinlikle Facebook gruplarına çok takilmayin. Kişisel çalışmanız sizi sonuca ulaştırır. Geçen yıllarda arkadaslar arasında müsfettesizler diyorduk, önündeki klavyeyi kağıt gibi kullanan ve gördüğü en uç soruları gruplara yazanlara. Nitekim günde 24 saat paylaşım yaptılar hatta geçende birisi buraya yazmış, okuyunca hatırlayıp çok güldüm ; ceketini atsam 90 alircimcilar yine sahneye çıkmış diye. Sonra cevap vermişler grupta vs vs. Arkadaş kendine güvenebilirsin o ama onu oraya yazacak kadar mı , neyse... Hatta şahıs ; diğer arkadaşım artık sosyal medya hesaplarını kapattı, burada çok vakit harcıyor sonra sınavdan 50 yi gecemiyor tüm hayranlarına duyurulur diye yazmış. Okuyunca gulmustum, baktım hesabı kapatan arkadaş 2 gün dayanabilmis
Kıssadan hisse ; Red kit çizgi filminin sonunda hep Atina biner giderdi ya o misal...
Sevgiler. -
Bu yazıya cumhuriyet savcısına suç duyurusunda bulunacakmis.
-
@nice_flight kitap yazarlarına erişmek o kadar da zor bir iş değil hocam, kişiye özelden ulaşamıyorsanız sanırım buradan kendisine ulaşabilecek bir çok kişi var. Kitabın yazarı ile özelden konuşup sorununuzu halletmeniz daha uygun bir yöntem değil mi? komuya açık ve sınav hedefinde yürüyen kişilerin bilgi paylaşımı ettiği bu ortama şahsi atışmalar pek yakışmıyor. Söz erişemediyseniz kişiye bana özelden iletişim bilgilerinizi yazın geç oldu şuan, yarın gün içi yazara kesinlikle ulaşıp kişisel iletişim bilgilerinizi ileteceğim. Böylece formunda daha fazla kişisel atışmada kalmamasını sağlamış oluruz?
-
Haklısınız diğer arkadaşlar açısından bakınca kötü bir manzara. Doğruya doğru demek lazım.
Bilgi almak, sınav duyumu vs vs için girip bu karşılıklı tartışmalardan sıkılan arkadaşlardan özür dilerim.
-
gercekten mahvettiniz ya su forumda bunlar mi konusulacakti siz yonetici namzetlerisiniz oyle mi hiç zannetmiyorum. yaziklar olsun su formu su duruma dusurdugunuz icin
-
Forum iyice dönmüş pembe brezilya dizilerine yakında dedikodu başlığıda açılır.
-
Kolay gelsin arkadaşlar kaynaklarla ilgili bir sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Anayasa-İdare hukuku için Kanunnameyi mi tavsiye edersiniz yoksa ayrı ayrı Anayasa-Nohutçu, İdare-Zehra Odyakmaz alsam daha mı iyi olur?
-
Kaynak soran arkadaşlara naçizane tavsiyem herhangi bir kitabı alıp başlamaları, Mevlana’nın dediği gibi sen yola çık yol sana görünür..
-
Herkese hayırlı Cuma'lar hayırlı Çalışmalar Allah kolaylık versin çalışmalarımızda.
-
@öktem_ilteriş her kaynak calisilabilecek gibi degil maalesef nitelikli olmali kaynak