• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@30lukaday sıte guncellemesı vaedı sanırım.yenı acılmıs.
-
gelişme var mı??
-
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun kaymakamlık çalışacağım kpssden umudum kalmadı kaymakamlık için bana konu anlatımlı kitap önerebilecek bir insan var mı güncel olması gerek çok araştırdım ama güncel kitap konu anlatım olarak bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim mahalli idareler idare anayasa ve insan hakları hepsini konu anlatım güncel anlatan bir kitap önerirseniz teşekkür ederim:
-
Merhaba Arkadaşlar. Benim de arkadaşımız gibi bir ricam olacak sizden. Duruma vakıf olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Birçok yerde Kaymakamlık için Mevzuattan çalışılması gerektiği söyleniyor. Mevzuattan bakmamız gereken kanunları belirtebilir misiniz?
-
@vforvs Kaymakamlık Sınavına Hazırlık Mevzuat Kitabı Temsil Yayınları Temmuz ayı baskı diye bir kitap var bende kafam karıştı çok mu ayrntı olur bunu alırsam diye düşündüm sonuçta yeni çalışcam ve sınava 2 ay var bu sürede kazandırıcak bir kitap olmalı ama bu kadar da ayrıntı gerekir mi bilemedim inş arkadaşlar yardımcı olur kardeşim ikimizede
-
İnşallah kardeşim. Dediğiniz kitaba bakacağım. Gerekli kanunları mevzuat.gov.tr den bulabileceğimizi düşündüğümden arkadaşlardan kanunlardan numaralarını ya da adlarını rica ediyorum.
-
@vforvs Başlıkta geriye giderseniz çok kez paylaşıldığını görebilirsiniz hocam. Kolay gelsin
-
hocam 126 sayfa var ne kadar gidicem geriye rica etsem söyleyebilir misiniz ben güncel istiyorum hem başlık eylülden beri açık
-
Tarih konusunda bir duyumunuz bilginiz var mı @amirim
-
@selamben hocam biraz emek verin, araştırın, bu başlığı analiz edin, birkaç saatinizi ayırıp başlıkta neler yazıldığına göz atarsanız sorularınızın cevabını bulursunuz.
-
@new_user Tamam hocam rica ettim ama belli ki herkes rakip eleme peşinde olsun canınız sağ olsun ben araştırmadım değil ama güncel bulamıyorum yoksa herkes ahmet nohutçu kas vs önermiş ama bu kitaplar piyasada güncel değil son baskısı nisanda olmuş
-
şu sıcak günlerde motive olmak için duyumu olan yok mu?
-
@selamben Kimsenin rakip elemeye çalıştığı yok hocam. Herkes o listeleri oluştururken emek veriyor, saatler harcıyor çoğu zaman. Bi zahmet siz de buraya onca saat mesai sonucu hazırladıkları kanun listesini atan arkadaşların emeğine saygı göstererek 1 saatinizi ayırıp başlığı dolaşın diyoruz. İstediğiniz bir saniyede önünüze konulmayınca hemen itham ediyorsunuz insanları, bu doğru bir davranış değil.
-
Hiç umut yok mu?
Eylül'ün 15 i çok güzel bir tarih bence=) -
@gencbiraday, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Tarih konusunda bir duyumunuz bilginiz var mı @amirim
Birilerinin aksine popüler olmak gibi bi niyetimiz yok ama bi gün buraya bi tarih yazarsam o tarih net tarih olur değişmez... biraz daha sabır.
-
@amirim Hocam Eylül ihtimali artık yok diyebilir miyiz?
Ekim 27 diye bir arkadaş bahsetmişti ona doğru gidiyoruz galiba. -
@amirim üstadım herhalde ağustos eylül aylarında kasım aralık ayları için tarih yazacaksınız ihtimalinde
-
@amirim kuşkusuz sizi uzun zamandır takip ediyorum inşallah hayırlı haberler olsun
-
@selamben
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4527/2019-kaymakamlık-sınavı-i̇lanı/751
bu iletide mevcut kanunlar -
Teşekkürler.