• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@uzmanyrd, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Metin Kaya konu anlatımı ya da soru bankası kullanan arkadaş varsa değerlendirmesini öğrenebilir miyim?
ritüeli tavsiye ederim.
-
@Balakhan Belgeleri ne zaman göndermiştiniz
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Balakhan Belgeleri ne zaman göndermiştiniz
Çarşamba günü
-
Yiğit hoca kaymakamlık deneme-3
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler hocam düzeltme ekini bana atabilirmisiniz ya da gruba
-
-
arkadaslar maliye bölümüyle alakalıeş değerlilik belgesi talebi gönderip yökden geri dönüş alabilen bi arkadasım varmı
-
@Aslan-Reyiz Allah razı olsun hocam
-
Kanunları soranlar vardı. Bir kez daha paylaşayım
Belediye kanunu
Büyükşehir belediye kanunu
İl özel idaresi kanunu
Koy kanunu
Mahalli idareler birliği kanunu
Milletvekili seçim kanunu
Mahalli idareler seçimi kanunu
Anayasa
Anayasa mahkemesinin kuruluşu ve görevleri kanunu
Siyasi partiler kanunu
Kabahatler kanunu
İl idaresi kanunu
Bilgi edinme kanunu
Kişisel verileri koruma kanunu
İnsan hakları ve eşitlik kanunu
Avrupa insan hakları mahkesine başvuru sonucu tazminat ödenmesi kanunu
Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme kanunu
Kamu denetçiliği kanunu
657
Cumhurbaşkanlığı seçim kanunu
Kamu görevlileri etik kurulu kanunu
Memurların yargılanması kanunu
Mal bildirimi
Cumhurbaşkanlığı 1, 2, 3 ,4 , 9 ,10 sayılı kararnameleri
TBMM içtüzüğü
Kamulaştırma kanunu
Kamu hale kanunu
Devlet ihale kanunu -
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu uğramayalı. Sınav durumlarından geri kaldım tarih konusu kesinlik kazandı mı acaba ?
-
@osaduman ekimin ilk haftasi diye duydum
-
@osaduman, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu uğramayalı. Sınav durumlarından geri kaldım tarih konusu kesinlik kazandı mı acaba ?
hoşgeldin. başarı ve şans diliyorum hocam.
keyifli,verimli çalışımalar. -
@k-k teşekkürler dostum bende başarılar diliyorum
-
Tüm derslerin yer aldığı bir kitap var mı, günde kaç saat çalışmak lazım, hangi kanunlardan soru geliyor, test mi klasik mi, yanlış doğruyu götürüyor mu... Bence sadece sınav sonrasında değil sınav öncesinde de bir mülâkat yapmaları lazım, o mülakatın sonuçlarına göre yazılı sınava girmeye hak kazanılmalı :)) En sinir olduğum soru ise ilk soru: Tüm derslerin yer aldığı özet seklinde bir kitap var mı?
Tabi buradaki herkes mal, senin düşündüğünü düşünemediği için kitap üstüne kitap bitiriyor, halbuki tüm derslerin yer aldığı bir özeti okusa hallolacak her şey :))) -
@new_user, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Tüm derslerin yer aldığı bir kitap var mı, günde kaç saat çalışmak lazım, hangi kanunlardan soru geliyor, test mi klasik mi, yanlış doğruyu götürüyor mu... Bence sadece sınav sonrasında değil sınav öncesinde de bir mülâkat yapmaları lazım, o mülakatın sonuçlarına göre yazılı sınava girmeye hak kazanılmalı :)) En sinir olduğum soru ise ilk soru: Tüm derslerin yer aldığı özet seklinde bir kitap var mı?
Tabi buradaki herkes mal, senin düşündüğünü düşünemediği için kitap üstüne kitap bitiriyor, halbuki tüm derslerin yer aldığı bir özeti okusa hallolacak her şey :)))Kamu da 5 yıl çalışma şartı var mı
-
@Balakhan çok kısa sürmus acaba Siyaset bilimi ve kamu yönetimi içinde bu kadar kısa zaman zarfında sonuçlanır mi
-
@Aslan-Reyiz tam sınav ayarında olmuş. Teşekkür ederiz. Çok kaliteli sorular çözerken zevkle çözdüm
-
Themis idare yeni baskı ne zaman çıkacak dostlar soran soruşturan bilgisi olan var mı kitapevine
-
@gencbiraday çıktı hocam https:/ /www.konseykitap.com/themis-idare-hukuku
-
@Tardukağan şuan için yok ama mülakatta kamuda çalışanın avantajı var geçtiğimiz mülakatlarda bunu gördük yaşınız küçükse hiç önemi yok bence