• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kaymakam1842 Belirsizlik hakim.İnsan düşünmüyor değil.
-
Peki bu gecikmeyle beraber kadro artışı beklememiz nasıl olur acaba? Bilindiği kadarıyla kaymakam ihtiyacı fazla, bunda hemfikiriz.
Süleyman Soylu kendisine yöneltilen “Mülki idareden ihraç yaşandı mı? İhraç yaşanmadığı konuşuluyor.” sorusuna vakit olarak yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz ramazan içinde “Çalıştıracak Kaymakam bulamıyoruz.” dediğini bir canlı yayında dinlemiştim. -
@KaimakamAday e alsınlar ya bir zahmet :))
-
@KaimakamAday 150 olsa güzel olur sanirim yeni yıla kalırsa ihtimal dahilinde
-
Tarih netleşmeyince gerçekten tüm hevesim kaçıyor çalışamıyorum
-
Çalışmaya devam arkadaşlar durmak yok az çalış öz çalış devamlı çalış. bu mantıkla hareket etmemiz lazım Allah çalışmalarımıza kolaylık versin
-
@esnaf61 Belirsizlik hali insanı enteresan bir duruma sokuyor. Ya erken olur da yetişmezse diye telaş havasının yanında bir de daha ilan gelmedi çok var çalışırım diyorsun. Sonuç olarak verimsiz bir çalışma kalıyor insanın elinde.
-
@KaimakamAday ben mayıstan beri çalışıyorum eylül gelecek diye ama geçen sene sınavdan 57 gün önce ilan gelmiş en az iki ay kala çalışma bitirilirse ilan geldiğinde daha rahat olur ve eksikler kapatılır diye düşünüyorum çok Bilgi var devamlı yükleme yapmak gerekiyor
-
Arkadaşlar hiç mi duyum yok neler oluyor kurumda?
-
@sessessc Hocam siz geçen sınav ile ilgili duyumlar paylaşıyordunuz tahminleriniz genellikle tutuyordu. Biz de sizin gisi sağlam duyumculardan haber bekliyoruz
-
@mami1616 hocam bende Eylül duyumu almıştım ama tutmadı gibi, faydalı olamadım...
-
@sessessc Guncel duyumunuz olursa lutfen paylasin hocam
-
Herkese merhaba, birşey sormak istiyorum. Sınava ilk defa hazırlanıyorum, örneğin Ahmet Nohutçu Anayasa hukuku kitabını bitirdim ve Themis soru bankasından soru çözüyorum ve 20 soruda belki 5-6 tane yanlış çıkıyor. Sorun bende mi yoksa kitabı bir kez okuduğum için mi böyle fazla yanlışım çıkıyor. Yani çevremde çalışan pek olmadığı için kendimi kıyaslayamıyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
-
@balporsuğu hocam ben de themisi geçen yıl bitirdim ve bilmediğim yerleri not olarak yazdım .ama yine de başka kaynak çözünce yanlışım çıkıyor .öyle bi kaç tane de değil.ister kpss ister kaymakamlık için olsun sen özet bilgi çalışmak zorundasın .mesela medeni hukuk .kocaman kanun .biz napıyoruz 100 sayfa ders notundan çalışıp ya da 200 sayfa kitaptan çalışıp soru çözüyoruz .o da yetmiyor .kaymakamlıkta da görüyorum işletme ikitsat mezunları çok çalışmalarına rağmen olmuyor .ama öylesine giren kamu yönetimi mezunu onlardan yüksek alıyor çünkü ne olursa olsun bunun dersini görüyor.sense kitaptan ders notundan bu işi halletmeye çalışıyorsun .hayliyle boşluklar kalıyor .bir de hukuk 1 kere çalışmakla oturmaz .o göz hafızasının oluşması gerek
-
Yine başlıyoruz çalışmaya devam...
-
Merhaba arkadaşlar epilepsi hastası bir aday sınava girebilir mi veya mulakatda elenir mi bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar merhaba. Savaş Yayınlarının Kaymakam Adaylığı Sınavı Hazırlık Seti bulunmaktadır. Setin içeriği Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, İnsan Hakları ve Demokratikleşme ve İktisat ile Türkiye Ekonomisi kitaplarından oluşmaktadır ve kitaplar 2019 baskı olup tamamen çiziksizdir. Bunun yanında Tercih Yayınlarının yardımcı kaynağı da bulunmaktadır. İlgilenen arkadaşlar buradan bana ulaşabilirler
-
@30lukaday hocam eğer yanlış bilmiyorsam sınava girişte bir sıkıntı yok ama kazanıldığı takdirde görev yapmaya sürekli engel olmayacak bir rahatsızlık olmadığına ve yurdun her yerine her türlü ulaşım aracıyla gidebileceğinize dair hastane raporu isteniyor diye biliyorum
-
-
Herhangi bir duyumu olan yok mu???? Çok sessiz yaprak kimildamiyor formda