• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kaymakam1842 bunda duyumcu arkadaşları linç edenlerin de etkisinin olduğunu düşünüyorum..
-
merhaba arkadaşlar online olarak takip edebileceğim bir sayfa var mı ya da sizler nerelerden çalışıyorsunuz?
-
TEMMUZ 2019 İMAR KANUNU DEĞİŞİKLİKLERİ https://drive.google.com/file/d/0B1nfA2I9PrfZZzZVZG5pUTgtMUhmZ1RDNVBzUHlRTlRDVl9J/view?usp=drivesdk
-
@atacan instagramda kaymakamadayligi sayfası var
-
@ekeblad yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sağolun, iyi çalışmalar
-
Selamlar. Az once dil egitimin de olan bir arkadasla gorustum dedigi '' Sayi kesin 100. Tarih net degil en gec kasim ilk hafta. Bolumlerle alakali degisiklik netlesmemis. Osym ile protokol yapildiktan sonra ilan gelir der. Yavastan aliyorlarmis..''
-
@Gazi06 sınavı yapsınlar da bu sene içerisinde geç olsun temiz olsun diye düşünüyorum
-
@Gazi06
Kadronun 100 den fazla gelme olsalığı yok mu acaba ? Kendisine böyle bir şey konuşulup konuşulmadığını sorabilir misiniz ? -
@KaimakamAday sordum kesin 100
-
@KaimakamAday hocam sınav olsun da 100 den aşağı yukarı fark etmez, ilk 400 e girebilmek için yarışmak bence gayet makul, umarım @Gazi06 arkadaşın duyumu doğrudur.
-
@Gazi06 hocam kasım gibi planlaniyoraa ösym takvimine ağustos gibi düşmesi gerekiyor değil mi 90 gün oncesi
-
Vallahi baska yorum katamiycam hocam ne dediyse ark onu paylastim
-
hayırlısı.
-
@Gazi06 hocam duyumunuzu paylaşmanız da guzel tesekkurler
-
Bekliyoruz ilanı çalışmaya devam ediyoruz sınav ilanı gelince daha rahat olacak ilan gelene kadar bitirmekte fayda var
-
Themis İdare Hukuku son baskıda mahalli idarelerle ilgili değişiklikler güncel olarak yazıyor mu acaba ? Son baskıdan çalışmaya başlayan var mı ?
-
@KaimakamAday hocam Ahmet Nohutçu'nun Kaymakamlık Kampı seti çok iyi, Themis soru bankasının soruları da güncel ama konu anlatımı bende mevcut değil bilemiyorum
-
@Emre10 Kanunname 2018 Eylül basımı var elimde. Themis soru bankası güzel evet. Ama idare hukuku çalışmak için farklı bi kaynatan da görmek istiyorum. Ufak tefek güncellemeler var. Onların güncel baskıda olup olmadığını merak ettim.
-
@KaimakamAday ben kitap seçimlerimde hep 2019 baskısı tercih ettim soru bankası olarakta 2019 fazla bir seçenek yok. Türkiye ekonomisi 2019 soru bankası olarak kaynak bulmak neredeyse imkansız. 2019 deneme sınavı kitabı da çok az. 4t kaymakamlık denemeleri kitabı var 2018 baskı yalnız alsam mı almasam mı diye düşünüyorum şahsen
-
@Emre10 4t denemesini almanızı tavsiye etmem. Sınav formatı ile alakası yok. Deneme denemeyecek bir şey yapmışlar.