• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Larendeli öneriniz için teşekkür ederim zaten 2018 baskıydı. Peki önerebileceğiniz bir deneme var mı? Piyasada 2019 baskı Yargı, Pelikan ve Hür Yayınlarının denemeleri var başka yok
-
Elimde Teftiş Anayasa ve İdare HUkuku konu anlatımlı kitapları var . Kaymakamlık Kampı - Ahmet Nohutçu, Ahmet Gazi Kaya, Mehmet Dikkaya Haziran 2019" bu seti almalı mıyım sizce yoksa elimdeki konu kitapları iş görür mü?
-
@Larendeli Kitap şekline basılmış 4T denemesi var bende. SAMAN kağıdı. Soru çeşitlerine de baktım dediğiniz gibi hiç alakası yok sınavla.
-
@Emre10 Kaynak teminini biraz erken yaptığım için 2019 konu anlatımlarım yok maalesef. İlan da gelmediği için kaynak güncellemek iyi olacak sanırım.
-
Eşdeğerlik dilekçeleri ile ilgili bilgilendirme.
Daha önce emsal karar olduğu için, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunlarına eşdeğerlik veriliyor.
Bu bölüm hariç olanlar büyük ihtimalle; (Maliye,ÇEKO,Ekonometri,Uluslararası Ticaret gibi) dilekçeleri üniversiteler arası kurul görüşü alınmak üzere buraya gönderiliyor. YÖK'ün sitesinde üniversiteler arası kurul görüşünün cevabı 1 ile 12 ay arasında yanıtlanmaktadır deniyor. Bu durum gerçekten çok sıkıntılı.
Dilekçeleri en kısa zamanda gönderelim.
-
Ortak dilekçe metini var mı?
-
@corleone yok ama face te dolana birkaç dilekçe örneği var bakabilirsiniz
-
Eşdeğerlik belgesine dair bilgiler ile dilekçe örneği yazıda mevcut.
-
Arkadaşlar dilekçeleri yollarken sadece normal yökün adresini mi yazacağız yoksa belli bir bölüm var mı orada gönderenler bilgi verebilir mi
-
@esrasrgn, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar dilekçeleri yollarken sadece normal yökün adresini mi yazacağız yoksa belli bir bölüm var mı orada gönderenler bilgi verebilir mi
Üniversiteler Mah, 1600. Cad. No:10, 06800 Çankaya/Ankara
-
@brunomars teşekkür ederim hocam son olarak hangi firma ile yolladınız ptt mi
-
@esrasrgn, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@brunomars teşekkür ederim hocam son olarak hangi firma ile yolladınız ptt mi
ptt aps ile, 1 günde gidiyor hızlı teslimat
-
Eşdeğerlik dilekçe örneği
Daha önce eşdeğerlik verilen bölümler 15 gün 1 ay
eşdeğerlik için kurul toplanması gereken bölümler 1 ay-12 ay arası cevap alacaklardır -
@Emre10 geçen sene pelikanın denemesini çok beğenmiştim. Hatta buraya da yazmıştım, geçen seneki sınavdan kaymakamlık sınavı olmaya daha layık
-
@Larendeli, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Emre10 geçen sene pelikanın denemesini çok beğenmiştim. Hatta buraya da yazmıştım, geçen seneki sınavdan kaymakamlık sınavı olmaya daha layık
pelikan için katılıyorum.
yargı yayınlarının kaymakamlık denemesini sakın ama sakın almayın, aman Allahım o nasıl bir denemeydi geçen sene tam facia.
-
@brunomars şöyle bir durum var piyasada yeterli sayıda deneme yok tedarik edilmesi lazım
-
İşi olmayan arkadaşlar mart ayında uzlaştırma sınavı var öncesinde sertifika alıyorsunuz araştırın bence uzlaştırdığınız dosya başı 400 tl uzlaştıramadığınız dosya başı 100 tl alıyorlar en azından sınavlar için yaptığınız masraf çıkar
-
Hakim olayım dedim mülakattan 2 defa elediler kaymakam olayim dedim ondan. Da 2 defa elediler en sonunda uzlaştırmacı olmaya karar verdim ona bişe yapamıyorlar
-
@sevinguler Bende Ahmet Nohutçu'nun Kaymakamlık Kampı seti mevcut hatta yanında bir de Tercih Yayınlarının yardımcı kaynağı da var. Hem set hem de yardımcı kaynak oldukça güzel. Kitaplar çiziksiz ve 2019 baskıdır. İçerisinde her konuya ait sorular ile çıkmış ve çıkması muhtemel yerler dikkat çekmek amaçlı kutucuklara alınmış. Düşünürseniz bana mesaj atabilirsiniz
-
Ders çalışmaktan çok ilan kontrol eder oldum. Ağustosa kadar kendi fişimi çekip hiç bakmasam mı sağa sola ne yapsam