• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Durmuyoruz çalışmaya devam Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
-
@refik-soydam peki çalıştığımız kurum olur muvafakati vermemekte direnirse veya geciktiricisi eylemlerde bulunursa yargı yoluna müracaat aleyhimize algı ve sonuç yaratır mı?
-
@underwood hangi kurum olursa olsun daha üst pozisyona geçmek için yaptığınız başvuruda size engel olmayacaktık. Zorunlu hizmet, mecburiyet süresi varsa ayrıca amirinizle görüşmeniz de fayda olabilir.
-
@refik-soydam teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
@underwood aynı eşit hakları olan kurumlar arası geçişler de bile zorluk çıkarsalar da Danıştay kararı var. Memurun amaç olan kamu yararını daha verimli olacağı yerde çalışmasına yönelik kararı var. Hakeza kaymakamlık üst düzey bürokrattır engel koyamazlar geçişe.
-
Arkadaşlar eşdeğerlik başvuru sonucu geldi. Sonuçtan anladığım şu ki örneğin siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü için herkesin başvuru yapmasına gerek yok çünkü transkripti incelememişler, sbky bölümü kamu yönetimine denktir demişler. Bu kadar yani verilen cevap. Şahsi değil umumi bir cevap vermişler. Siz nasıl düşünürsünüz bilmiyorum .?
-
Arkadaşlar maliye için başvurup cevap alan oldumu ?
-
@emrah16 bana bir tane cahil cühela belediye başkanı gösterir misin? kendi doğrularınızı yanlış kelimelerle anlatmaya çalışırsanız binlerce insana aynı anda hakaret etme bedbahtlığına düşersiniz.
-
@kamucu2106, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar eşdeğerlik başvuru sonucu geldi. Sonuçtan anladığım şu ki örneğin siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü için herkesin başvuru yapmasına gerek yok çünkü transkripti incelememişler, sbky bölümü kamu yönetimine denktir demişler. Bu kadar yani verilen cevap. Şahsi değil umumi bir cevap vermişler. Siz nasıl düşünürsünüz bilmiyorum .?
belgenin resmini atabilir misiniz hocam
-
@kamucu2106 hocam gökhan aksoy hocamız siyaset bilimi,kamu yönetimi bölümü sınava giriyorsa siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü için sıkıntı olmaz gireceklerdir dedi bu bölüm için zaten sıkıntı çıkmayacaktır hayirlisi olsun hakkinizda
-
@kamucu2106, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Acaba dilekçenizi ne zaman vermiştiniz?
-
@kamucu2106 siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler in akıbeti ne olur acaba ???
-
@Balakhan 6 gün önce verdim hocam.
-
@cansarı Bana kalırsa eşdeğer olan bölümlerin bir listesi yayınlansa hiçbir sıkıntı kalmayacak. Çünkü şahsi bir değerlendirme yapılmıyor. Listeden bakıp eve gönderiyorlar. Listede olmayanlar başvuru yapsın kafi.
-
@kamucu2106 haklisiniz hocam yazık günah psikolojik boyutu daha ayrı Allah utandirmasin
-
Arkadaşlar herkese merhaba elimde Ahmet Nohutçunun şubat 2019 7.baskı Kaymakamlık Kampı vardır. İsteyen arakadaşlara uygun bir fiyata satmaka istiyorum. Detaylar için mesaj ayın. Teşekkür ederim kolay gelsin.
-
@cansarı, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kamucu2106 hocam gökhan aksoy hocamız siyaset bilimi,kamu yönetimi bölümü sınava giriyorsa siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü için sıkıntı olmaz gireceklerdir dedi bu bölüm için zaten sıkıntı çıkmayacaktır hayirlisi olsun hakkinizda
hocaların dediklerine pek bakmıyorum aslında kaymakam aday şube alın belgeyi diyor .
-
@brunomars evleviyet ilkesi dolayısıyla hocam siyaset bilimi ve kamu yönetimi ile siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler acısından ekonometri için aynı şeyi söylemedi hocamiz
-
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü için eşdeğerlik çıkmıştır. Hadi hayırlı olsun.
-
Metin Kaya konu anlatımı ya da soru bankası kullanan arkadaş varsa değerlendirmesini öğrenebilir miyim?