• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Arkadaşlar iktisatta para ve bankaya çalışmak zorunda mıyız? Makro mikro ve tr ekonomisi çalışıyorum ben sadece. Bilgi verebilir misiniz
-
@ilerlemeyedevam @cansarı yiğit hoca yayınlayacak değişen şeyleri ay sonuna kadar paylaşırım buraya daha önce 1500 deki hatalı şeyleri paylaşmıştı tekrar atayım
-
@Aslan-Reyiz Allah razı olsun hocam emeğinize sağlık
-
@Aslan-Reyiz Eyvallah hocam sağolasın.
-
kalkınma ajanslarındaki tr düzey no bilmem ne mevzusunu anlayan var mı, varsa anlatabilir mi
-
@polisiye-roman, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
kalkınma ajanslarındaki tr düzey
az daha acsanız konuyu? neyi tam arıyorsunuz?
-
@refik-soydam tamam
-
Arakadaşlar Kaymakam adaylığı şubesi ile bugün görüştüm ve bana hala ÖSYM ile tarih konusunda anlaşamadıklarını belirttiler. 9 Kasım'ın doğru olup olmadığını da sordum; 9 Kasım olursa mutlu olacaklarını ancak böyle bir tarihin daha belli olmadığını söylediler.
-
ilk defa kaymakam adaylığından düzgün veri alabilene şahit oldum... Öncelikle bu duruma çok sevindim. İkincisi, elimizdeki net veriler de tarih konusunun net olmadığını ortaya koymakta, her ne kadar tersini iddia eden varsa da konu hakkında nokta tarihi ösym vereceğini de bilmek gerekir. yıl sonuna doğru süre kısaldıkça kurumların ÖSYM den talep ettikleri birikiyor ve süre kısmında ösym özel bir planlama etmesi gerekiyor..Umarım bu konuda kısa sürede noktayı koyar. Sanırım sıkıntı bu planlama ne kadar esneyebilir, başka tale gelirse gibi sorulara da cevap aranıyor (son kısım şahsi düşüncemdir, ösym ile gelmiş gelecek ve geçmiş zerre bağı olanı ne gördüm ne tanırım:)
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ilerlemeyedevam @cansarı yiğit hoca yayınlayacak değişen şeyleri ay sonuna kadar paylaşırım buraya daha önce 1500 deki hatalı şeyleri paylaşmıştı tekrar atayım
Hocam zahmet olmazsa kaim Makam Mahalli idareler kitabında da düzeltme notu varsa paylaşabilir misiniz ?
-
@Duru222, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Hocam zahmet olmazsa kaim Makam Mahalli idareler kitabında da düzeltme notu varsa paylaşabilir misiniz ?
Mevcut değil hocam .
-
Arkadaşlar,hysteresisi çözen,iktisatta farklı kaynaklara hakim olan birisi bana özelden ulaşabilir mi?sormak istediğim bir kaç şey var,şimdiden çok teşekkür ediyorum
-
@refik-soydam son sınavda bir soru vardı hatırlarsanız. soruyu bulamadığım için tam toparlayamadım.
-
@polisiye-roman, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
son sınavda bir soru vardı hatırlarsanız. soruyu bulamadığım için tam toparlayamadım.
Türkiye’deki İstatistiksel Bölge Birimleri sorusundan bahsediyorsunuz sanırım
-
@polisiye-roman İstatiki bölge birimleri sınıflandırmasına göre sınıflandırma düzeyleri ve birim sayılarını eşleştirmesini sordular,soru buydu.
Düzey 1 -12
Düzey 2-26
Düzey3-81
(Ek tablo vardı sanırım 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesindeydi.ordan bakmakta fayda var) -
@polisiye-roman kaç düzeyin olduğunu soran (bölgesel ) soru mu ya da kalkınma ajansların ulusal koordinasyonu sorulan mı? az veri hatırlayıp koyabilirseniz sanırım daha net konuşma edebiliriz.
-
Arkadaşlar uzun araştırma sonucu a kadro insan haklarını almaya karar verdim diğer hukuklarını kullandım memnun kaldım , insan haklarında da çok kötü bir kaynak olacağını sanmıyorum nitekim nohutçu sayfa sayısı, kutluay hocanın soru üzerine kitap çıkarması üzerine bu kanıya vardım
-
arkadaşlar soner ceylan isimli hocanın kitaplarını kullananan var mı ? anlatımı nasıl iş görür mü ? anayasa ve idare için soruyorum
-
@Aslan-Reyiz
Tamam hocam sağolun yine de -
Geçmiş yıllara ait kaymakamlık sorularının pdfsi olan varsa atabilir mi rica etsem