• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Arkadaşlar bu Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı Avrupa Birliği Başkanlığının İLGİLİ kuruluşu mudur
-
http://kaysis.gov.tr/ diye devletin resmi sayfası var. hangi birim nedir kime bağlıdır, ilgilidir ilişkilidir. birim amiri mailleri vs ne varsa bu sayfada bulabilirsiniz. Sürekli değişim olabilen bir yer. gözünüz bu sayfada olsa faydanıza olacaktır.. İyi çalışmalar herkese
-
Türkçe deyip geçmeyin. Sonuçta her sorunun eşit olduğu bir sınavdayız. AA, doğru bilinen ancak yanlış yazılan kelimeler hakkında bir dosya yayınlamış. Paylaşmak istedim. (https://www.aa.com.tr/uploads/userFiles/c09e217d-a61f-47f8-a355-ddf8004cfef9/AADogru-YanlisKartlar.pdf)
-
@kemankeşş Dışişleri Bakanlığına bağlı,Avrupa Birliği Başkanlığı ile ilgili.
-
Arkadaşlar merhaba; Yüksel Bilgili'nin Kaymakamlık Tüm Çıkmış Sorular kitabını inceleyen oldu mu?
-
Safa hocanın insan hakları atlası ön siparişe çıkmış 3 eylül itibariyle satışa sunulacakmış.Bekleyenlere duyrulur. https:/ /www.pelikankitabevi.com.tr/insan-haklari-ve-demokrasi-atlasi-tablolar-ve-orneklerle
-
@Aslan-Reyiz iyi midir sizce soru yaptırır mı hocam alsam mı alöasam mı
-
@dzndr ne zaman yayınlandı bu hocam
-
@kemankeşş valla ben de bilmiyorum ilk kez denicem bu insan hakları konusunda kafalar karışık 115 sayfa nokta atışı tablolu güzeldir herhalde
-
@Aslan-Reyiz vergi atlası var bende gayet memnun kalmıştım bakalım bir deneyelim
-
@Aslan-Reyiz hocam saygılar not yeni değişikliklerle güncellenmiş mi? Ben bazı yerlerde güncelleme olmadığını gördüm bu not yeterli mi ?
-
@kiziroğluhey dün paylaştığınız pdf idare hukuku notunu sordum hocam
-
Ahali selamün aleyküm yavaş yavaş moda girelim artık. Rabbim hayırlı etsin, yardımcımız olsun cümleten
-
@mülki ben hem özgün hem onu aldım
Özgün çok basit çıkmış sorularda da bazılarının açıklaması yüzeysel geldi.+ İkisinin de kağıdı çok kötü uçlu kalem deliyo sarı kagidi:) -
Geçen sene yaklaşık 90 gün önce ösym takvimine girmişti Sınav ama bu sene böyle olmayacak gibi. Her an 60 gün sonrası için ilan gelebilir. Zor olduğunu biliyorum ama ilan gelmiş disiplini ile çalışmaya zorlamalıyız kendimizi.
Memleket namına en hayırlı hizmetleri yürütecek arkadaşlara nasip olması duasıyla... -
@say-alija ben artik ciddi ciddi bahar ayında yapılacağını düşünmeye başladım.
-
@dedekorkut bilemem hocam ben bugün tekrar aradım kaymakam adayları şubeyi “kesin bu sene sınav var bu hafta veya önümüzdeki hafta netleşmiş olur. Siz çalışmayı bırakmayın”
Bu kadar net konuşmazlar normalde -
@say-alija her snav donemi tarih aylar oncesinden duyum olarak gelirdi ve o tarih sapmazdi degisik bir surec yasiyoruz surekli snav tarihi guncelleniyor
-
bu sınav bu yıl olacak, burası çok net. Ha eylül oldu ha ekim ha kasım ne fark eder. Disiplini kaybetmeden herkesin çalışması faydasına olacaktır. En kötü iki, üç ay fazladan çalışmış olursunuz. Tersini düşünün, ilanı beklerken pat diye ilan gelse 2 3 ay fazla çalışmak mı artı, aniden ilan gelip 2 ay sonra sınav var demek mi artı?
-
Arkadaşlar Türkçe de tam olarak hangi konulardan sorumluyuz yazım yanlışı noktalama paragraf var bildiğim kadarıyla