• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@fthdyngc bende dün gece çalışabildim o saatlerde,Ama sadece 2 saat..artık ciddi şekilde ortalama 8 saat çalışmam gerekiyor,bunu nasıl tamamlayabilirim düşünceliyim.güzel bir program yapıp ilerlemek lazım artık.
Pek ses soluk yok 9 kasımdan duyumundan sonra herkes çalışmalara döndü sanırım -
@cansarı, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kemoenes kaç sayfa hocam ayrıca sanırım sadece konu anlatımı aslında eksik yan soru bankası
ben adına kitap diyemiyorum, kitap çok daha kapsamlı ve öğreticiliği çok daha fazla vurgulayan ayrı bir dünya. sadece sınav için gerekli bilgileri ne eksik ne de fazla bakışı ile bir araya getirdiğim ders notu diyebilirim. soru bankası da konu anlatım adı verilen kitap içeriğine paralel düşünce ile hazırlayıp gönderdim, lakin şuan yayın evinde basımı gerçekleşmedi umarım kısa sürede soru bankasını da yanına eklerler..( 3-4 haftaya maksimum basılmış olur)
-
@forceful, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kemoenes Pirlerden biride iyi bir Türkiye Ekonomisi hazırlarsa ciddi manada makbule geçer. Bence Türkiye ekonomisi en zayıf halka.
hazırlığım mevcut lakin oldukça uzun sürüyor, sadece gerekli bilgileri eksik bırakmadan, lüzümsüzleri eleyerek bir araya getirmek...109. döneme sözüm olsun hocam, (adına kitap diyemem ama, ders notu, olabilecek en uygun fiyattan yayıma hazır ederim)
-
Arkadaşlar Safa Sazak'ın insan hakları kitabının piyasaya sürülmeden önceki son halini inceleme fırsatı buldum, bilgilerin akılda kalması için görselliğe önem vermiş,sade ve öz bir anlatımı var, kitap şuan çıktı mı bilmiyorum ama bi inceleyin derim.
-
@mülki bu seneki kas kitap halinde değil deneme sınavı tarzında hazırlanmış iyi yani
-
9 Kasım Cumartesi’ye geliyor
-
@new_user nerden incelediniz
-
@çölkaplanı az bile söyledim
-
• 1/9/2018 tarihinde, Cumhurbaşkanı yönetiminde bulunan saray, köşk, kasır, müze ve tarihi fabrikaların bakım, onarım, restorasyon ve koruma hizmetlerinin bilimsel açıdan değerlendirilmesi amacıyla, Millî Saraylar Bilim ve Değerlendirme Kurulu oluşturuldu.
• 13 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kurulan Strateji ve Bütçe Başkanlığı Başkan yardımcısı olarak görevlendirilmek üzere 2 olan başkan yardımcısı sayısı 9/11/2018 tarihinde 3 başkan yardımcısı olacak şeklinde değiştirilmiştir.
• Yedi sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Savunma Sanayii ve İcra Komitesi üyeleri arasına Hazine ve Maliye Bakanı da ilâve edilerek, başlangıçta üye sayısı 6 olan Komite’nin toplam üye sayısı 7’ye çıkarılmıştır.
• 10/1/2019 tarihinde, İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer alan Hukuk Müşavirliği statüsü ilga edilerek, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü şeklinde değiştirilmiştir.
Can Çelik'ten alıntıdır.
-
Maliye mezunları eş degerlik alması gerekiyor mu
-
HAZİNE VE MALİYE BAKANLİGİ HİZMET BİRİMLERİ GUNCELLEME
Gelir düzenlemeleri genel müdürlüğü ve muhasebat ve mali kontrol genel müdürlüğü kaldirilmistir
Yerlerine gelen hizmet birimleri- muhasebat genel müdürlüğü
- kamu mali yönetim ve dönüşüm genel müdürlüğü
Eklenmistir
PLUS ultra Sönmez Sami'den alıntıdır.
-
19 TEMMUZ 2019 30836 SAYİLİ RESMİ GAZETE
TBMM TATİLDE VE ARA VERMEDE BULUNDUĞU SÜREDE CALİSMASİNA KARAR VERİLEN KOMİSYONLAR- İnsan haklari inceleme komisyonu
- Kadın erkek fırsat eşitliği komisyonu
3)Dilekçe komisyonu - Plan ve bütçe komisyonu
PLUS ultra Sönmez Sami'den alıntıdır.
-
@Aslan-Reyiz reis elinde güncel iyuk ve vergi varsa atar mısın rica etsem..
-
@Aslan-Reyiz themis haziran baskısına güncelleme metni vs. yayınladı mı hocam bilgin var mı ? (Themis idare hukuku)
-
https://yadi.sk/i/Ey1b80mp6Bl_LQ
https://yadi.sk/i/vvLvb90DmOyZHw
@taromisaki9 agustos baskısı cıkmıştı herhangi bir güncel eke denk gelmedim .
-
@Aslan-Reyiz anayasa ile alakali guncel notun varmi ustad
-
@esnaf61 soruların altında mı cevaplar yoksa testin sonunda mı? Bir önceki KAS a göre farklarını anlatabilir misin?
-
@uzmanyrd 100 soruluk deneme tarzında hazırlanmış denemelere diğer derslerde eklenmiş( Türkçe iktisat )gibi. denemeyi haZırlamış sonrasında cevaplarını açıklamaları ile vermiş geçen seneki kastan farkları bunlar sorular güzel haZırlanmış soru ayarları geçen seneden biraz daha ayrıntıya girmiş
-
-
@Aslan-Reyiz işin gücün rastgelsin ustad eline saglik