• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
-
@kaymakam Ne mutlu bize ki bayrağı devralan, en az bizim kadar uğraşan dostlarımız birikti burada
Selam olsun çoğunluğun iyiliği için emek veren dostlara.
-
bir hayirsever ozet gecebilir mi bir gelisme mi var?
-
Oo ortalığı sevgi seli götürüyor. Her zaman görmek istediğimiz manzaralar bunlar. Tarih netleşince herkes nasıl da gevşedi
-
@say-alija 9 Kasım olarak sınav tarihi netleşmiş diyorlar.. İnşaallah da öyledir.
-
Hayırdır ilan mı geldi herkes bayram havasında 9 Kasım zaten ötelenen tarihlerin en son durağıydı ve 1 Aydır konuşuluyordu Ah perdenin arkasında olanlar. Herkese iyi forumlar.
-
@399mia Siz hep Aralık ayı diyordunuz.
-
@399mia, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
9 kasımda sınav yok. Sınav ya Aralık ya 2020.Buda benim duyumum. Herkese iyi çalışmalar.
Diyeceklerim bu kadar
-
@cansarı ne paylaştı nohutçu kardeşim
-
-
@gencbiraday abi müjde kaymakamlık sınav tarihi belli oldu olağanüstü durum gelişme vb olmazsa 9 kasım da sınav sinava son 77 gün yazdı
-
Halil kalabalik insan haklarini paylaşir misiniz rica etsem?
-
@brunomars123 katılıyorum belediye teşkilatı farklı sadece
-
@cansarı sağol kardeşim
-
Dostlar cümleten selam, daha önce konusu geçti mi bilmiyorum ancak ben göremedim; bu yüzden sormak istedim. Ahmet Nohutçu'nun yeni basım K.A.S. kitabını inceleyen var mı?
-
Themis idare hukuku konu anlatım 21. Baskıyı bu hafta sipariş verip kargolatan veya kitabı eline ulaşan var mı?
-
@Aslan-Reyiz abi yiğit yılmaz 'ın kitaplarının yeni basımları cikacak mi ahmet nohutcu nün idare hukuku ve safa sazak ne zaman çıkacak bilgilendirirmisin ya da genel olarak yeni çıkacak kitaplar için bilgi verebilirmisin yeni çıkan kas idare anayasa alıp inceleyen oldu mu yazarsaniz bana sevinirim teşekkürler arkadaşlar
-
@cansarı burda ön plana çıkarılan hicbir kitabı alma tavsiyem biz yandık sen yanma bari
-
@dedekorkut abi geriye hangi soru bankası kalıyor
-
@dedekorkut Burada üzerine konuşulmayan pek bir kitap kalmadı. Sizin öneriniz nedir? Hangi kitapları çözüp hangi yönden pişman oldunuz? Gözlemlerinizi somut temellere dayandırarak yazarsanız bizler için de faydalı olursunuz ve şahsım adına size müteşekkir olurum.