• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@esnaf61 teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
-
@kepesese123 Cumartesi günü de geçmiş yıllarda sınavın yapıldığı örnekler var ki benim duyumdan haberim yok yazılanları söylüyorum geçmiş yıllarda Cumartesi yapılmış sınav bu yıl neden olmasın
-
Aöf mezunu arkadaşların durumu için içişleri bakanlığına msj atmıştım.Bakanlıktan gelen msj:
"Bakanlığımızca açılan kaymakam adaylığı sınavlarına üniversiteler ile ilgili olarak müracaatlar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 274/A maddesi esas alınarak kabul edilmekte ve kaymakam adaylarının seçimine ilişkin değerlendirmeler, 1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanunu’nun 2/A maddesi kapsamında yapılmakta olup, söz konusu mevzuat çerçevesinde yapılan değerlendirmeler neticesinde ülkemizin değişik üniversitelerinden başarılı olarak değerlendirilenler, kaymakam adaylığına kabul edilmektedirler. Bilgilerinizi rica ederim." 'dir. -
maliye mezunlari icin es degerlik lazim mi
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@refik-soydam hocam üniversiteler arası kurul başkanlığı maliye bölümü ilgili görüş açıkladı mı?
ben görmedim henüz.
-
Arkadaşlar insan hakları dersinden çok eksiğim var acaba onerebileceginiz en iyi kaynak ya da video ders anlatı mi hangisi ?
-
tarih nerden başlayıp nerde bitiyor kaymakamlık için ?
-
Ağam bizle eğlenir. :))
Bir taraf soru çözme konu çalış derken diğer taraf tam tersini söylüyor. Milletin aklını bulandırmaktan başka da bir şey yapmıyorlar.Zira herkesin kendine özgü bir yöntemi vardır bırakın da kaymakam adayı olacak insanlarda bunu kendileri idrak etsinler.. -
@farukomer907 Trablusgarp-2. Dünya savaşı(Çağdaş)
-
Kaim makam yeni baskısı ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı
-
Yeni güne ya Allah ya Bismillah
-
@dervisoglu ben nohutçunun mayıs 2019 baskısını aldım savaş yayınevinden. Detaylı ama tekrar ede ede öğrenilebileceğini düşünüyorum
-
arkadaslar bu konsensus u inceleyen alan varmi bi tavsiye bekliyorum
-
@BlackList çok yakında dedi yiğit hoca
-
-
Belediye (büyük şehir dahil), il özel idari, köy(parasal konuları ağırlıklı) ... bu kanunların içeriğindeki "bakan, bakanlığı, vali, kaymakam, mülki amir, başkan, encümen, genel sekreter, stratejik plan (son zamanın moda yönetim kavramı olduğundan)," kavramların geçtiği cümleleri özellikle not alınıp incelenmelidir. son zamanlarda yapılan sınavlarda bu kavramların geçtiği yerlere özel önem verildiği aşikar.
-
Murat yayınlarının akıllı defter makro mikro kitaplarına çalışan gören var mı? İçeriği sınav için yeterli midir?
-
@Aslan-Reyiz Ben nisan ayindakini aldim.Boşuna mi almis oldum yani?Bir fark olurmu acaba ?
-
@ilerlemeyedevam bende bıktım kitap almaktan 4 5 ay ara ile yeni basimlar çıkıyor bu arada genel olarak için diyorum kimse üstüne alınıp yazmasin
-
kitaplarım kargoya verilince eski yaşadığım heyecanları yeniden yaşadım. bu işin en güzel yanı da bu; kendine mahsus birtakım haz ve heyecanlar barındırması