• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@corleone, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Khk Kaymakamlık sayfası, '3 Kasım Pazar 10:15' diye yazmış.
26 sı , 27 sı, 3 ü , 5 i ne fark eder ki bi hafta ileri bi hafta geri amaç bu " Davanın Delilerini " sınav var diye harekete geçirmek,azimle çalışmalarını sağlamak. Gerisi bizi bağlamaz.
-
-
@Aslan-Reyiz o gün bugün yok olmayacak falan derken şaka maka Ekim sonu Kasım başı gibi dananın kuyruğu kopacak gibi şimdi de keşke biraz daha uzasaydı demeyiz konular yetişir umarım
-
Arkadaşlar merhaba, kaymakamlık sınavına girmek istiyorum ama 5 yıl özel ya da devlette çalışma şartının olduğunu söylüyorlar. Forumda biraz gerilere gittim ama göremedim. Biliyorum "ne üşengeçsin, okusana bütün forumda yazanları" diyebilirsiniz ama 166 sayfa var Değerli cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Bir de ilk defa gireceğim bu sınava, kaynak önerilerinizi okudum, herkesin kendince beğendiği kaynaklar var, kafam karıştı. Bugünden tezi yok kitapçılara gidip kitap teminini yapmak istiyorum. Hepimize kolay gelsin
-
@alicet kardeşim 5 yıl çalışma şartı yok
-
@alicet kaynak için de herkesin önerisi farklı neden mesela adamın iktisat iyi Erdal almaz da full çekmek için tufan alır ya da kamu mezunudur iyi idare hukuku görmüştür daha zor anlatımlı alır yani ya da adam 3. Hazırlanıyordur daha zorlara kastırır bunlardan dolayı farklılıklar oluyor gidip yorumlara göre kendi seviyene en uygunu alacaksın
-
@keskin34 Anladım, vaktini ayırdığın ve verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim
-
Peki bir soru daha soracağım, umarım fazla olmam Arkadaşlar Savaş yayınları 8. baskı Ahmet Nohutçu'nun setini alsam direkt olarak? 240 lira internette. Yukarıda Ahmet Nohutçu'yu beğenenlerin olduğunu okumuştum da...
-
@alicet o seti alma kardeşim. Sadece anayasa-idare kitap olarak alabilirsin. Önerilere göre kitapları ayrı ayrı topla o setle kaymakamlık kazanılmaz.
-
@safiTÜRK69 Tamamdır çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar herkese selamlar kaymakamlık sınavına girmeyi düşünüyordum ama kurum avukatı olduğum için vazgeçtim dolayısıyla elimdeki yeni baskı kitapları satmayı düşünüyorum. ilgilenen arkadaşlara her iki taraf için de uygun bir ücretle gönderebilirim. hepinize iyi çalışmalar.
Kitaplar : 1- Yiğit Yılmaz Kaim-Makam konu çalışma kitabı----> 40 Tl
2-Yiğit Yılmaz Kaim- Makam soru bankası---------> 35 Tl
3-Mas soru bankası 2 Cilt-------> 70 Tl
4-Plus Ultra Konu anlatımı ----> 35 Tl
5-Plus Ultra Soru bankası-----> 20 Tl
6-ATEŞ İnsan Hakları ve Demokratikleşme ----> 25 Tl
7-Yüksel Bilgili Mikro İktisat-----> 35 Tl
8-Yüksel Bilgili Makro İktisat----> 35 Tl -
Ateşi ben alabilirim Ankara’da yaşıyorsunuz umarım ️
-
@mia_nur istanbuldayım kargo ile gönderebilirim
-
Arkadaşlar hayırlı günler. Ben iktisat son sınıfı öğrencisiyim. Kaymakamlık sınavına girsem okul bitmediği için geçersiz mi sayılır yada bir sıkıntı olmaz okul bittikten sonra sözlü mülakata mı girerim lütfen bilgilendirir misiniz
? -
@Burak2323 mezun şartı var
-
@Burak2323 mezuniyet şartı aranıyor lisans eğitimi bitmeden sınava giremezsiniz. Başvuru kılavuzundaki bilgi bu şekilde;
Sınava; Üniversitelerin, Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bunlara
denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olan
adaylar başvurabilecektir. Başvuruda; adayların fakülte bilgileri, beyana göre alınacaktır. Sınava başvuru
koşullarını taşımayan, belirtilen fakültelerden mezun olmadığı halde başvurusu kabul edilen adaylar yazılı sınava
alınmayacak, sınava girmiş olsalar dahi İçişleri Bakanlığı tarafından mülakata çağrılmayacak ve atamaları
yapılmayacaktır. -
Arkadaşlar İşletme-Ekonomi bölümü için eşdeğerlilik verilir mi? Dilekçe yazdım cevap bekliyorum; yine de derslerin eşdeğer olup olmadığını kontrol edebileceğim mevzuat nedir bilen var mı?
-
Tüm IIBF'liler icin (Ekonometri dahil) guzel haberler yolda.
Az Sabir.. -
@Daywalkers standart sapma da olsun. Her soru 1 puan adil değil.
-
Bu basligi gorunce 106. Dönem nihai listeye bakiyorum arada bir. Kendimi daha güclü hissediyorum o zaman