• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@esnaf61 kitap sarmıyor henüz hataya denk gelmedim inşallah sen seversin.Bir daha tekrara dönmem kenara koyacağım bir kitap daha..
-
@FreeBoY bi başlayayım bakalım ondan sonra bakarız
-
Monopol'ün anayasa soru bankası çok güzel fiyatı da gayet uygun. Genel tekrar testleri de mevcut. Tek olumsuz yanı içinde çok fazla soru olmaması. Geçen yıl ösym kolay sormuştu anayasayı bu yıl daha da zorlayacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar insan haklarına artıvizyondan çalışmıştım 2018 baskılı. Ama bugün bi sayfada kitapta çok yanlış olduğunu söylediler, ben yanlış bir bilgiye denk gelmemiştim ama aranızda bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Kolay gelsin
-
İsmim dahi kaymakamlik listesine uygun değil sanki niyet etmeye korkar oldum
-
@aroma Öyle şey mi olurmuş yahu
-
@KaimakamAday hocam listedeki isimler de var bi hikmet:) ebeveynler bence ileri görüşlü olarak bu isimleri veriyorlar galiba
-
@amirim sınav için şubat söylentisi var böyle bişey olabilir mi acaba
-
@kaymakamfatih O kadar öngörü vardı ama bunu ilk defa sizden duydum
-
@kaymakamfatih hocam ne olur olmaz sen Ekim için hazırla kendini Şubat çıkarsa tekrar etmiş olursun.
-
@kaymakamfatih amirim 26 Ekim gibi duyumu paylaştı aksilik çıkmazsa.
-
@new_user hocam kusura bakmayın ama ben ehliyet sınavına bile iki kitapla hazırlandım. Mülki idare amiri alınacak bir sınava tek kitapla 70 yaptırır filan söyleminiz açıkçası çok samimi gelmedi bana. Kitabı incelemedim. İyi veya kötü bir şey diyemem. Ama bu sözünüz biraz açıkcası fazla iddialı geldi bana
-
@kaymakam2019 hocam o benim iddiam değil arkadaşların iddiası, yanlış kişiye yazdınız sanırım
-
Arkadaşlar Allah çalışmalarımıza kolaylık versin Devam...
-
arkadaşlar anayasa ve idareden en güncel konu anlatım kitabı hangisi ? kanunname şubat basım, kaim makam bayram sonrası yeni baskı yapacakmış. themis yakında basım yapmıştı sanırım ama tam tarihini bulamadım.
-
yüksel bilgili Türkiye ekonomisi soru bankasının 2019 baskısı çıktı mı??
-
https://i.hizliresim.com/Xb0G06.jpg
Can Mavi Twitter’da paylaşmış
-
Khk Kaymakamlık sayfası, '3 Kasım Pazar 10:15' diye yazmış.
-
Merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin.İktisad dersim çok zayıf nerdeyse sıfır mikro ve makro basit anlatan kimi önebilirsiniz acaba
-
@1kamucu Yüksel Bilgiliyi tavsiye ederim.