• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@ceronimo tespit gibi tespit
-
İçim içime sığmıyor, maytaplardan deliyim;
Bir bayrak dalgalansa yüceden;
“Hadi” dese birisi
Peşindeyim, vallahi peşindeyim..Hadi desin birisi başlayalım çalışmaya..
-
Burada en çok sınav olmayacak diyenler çok çalışıyor.Bunu okuyan herkes iyi bilsin ki kaymakamlık sınavı olacak inanın güçlü çalışın.
Herkese saygılarımla.
Keynes -
Bahar ayları için umut var mı?
-
Arkadaşlar içişleri bakanlığının bütçe teklifine bakan oldu mu. Bize yeni alim için fikir verebilir
-
Ben yine ilan duyumu icin daha once yazdıgım kişilerden post beklemekteyim he gerçekçi düşününce ocaktan önce de buraların hareketlenme ihtimali bence düşük. Eylülde olsun daha geç olmasın yeter
-
Ben de banka yuzunden basvurumu yaptim calisamadim bu sene hep icimde uhte kaldi. Allah izin verirse hem kpss hem de kayamakamliga hazirlanmayi dusunuyorumcok zor ama ugrascam bakalim . 2019 da alim yaparlar mi arkadaslar. Herkese basarilar her kesin gonlunce olsun
-
Arkadaşlar 2019 da sınav bekleyenler için bugün mulakatta bekleme salonunda ki memura sordum ufukta sınav var mi diye o da bahar ayında çok zor olursa eylül ve ya civarı, muhtemel 60 kişilik ilanla sınav olabilir dedi bilgilerinize.. Allah yolunuzu açık eylesin..
-
@ömermuhtar tesekurler hocam verdiginiz bilgilerle
-
@ömermuhtar gönül isterdi ki bir 100 kişilik daha alım olsun teşekkür ederiz hocam bilgi için..
-
Arkadaslar bahara sinav gelicek diye milli kutupahnede konusmalar var kulak misafiri oldum. Bilgisi olan duyum alan var mi ?
-
@ömermuhtar, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
ra sordum ufukta sınav var mi diye o da bahar ayında çok zor olursa eylül ve ya civarı, muhtemel 60 kişilik ilanla sınav olabilir dedi bilgilerinize.. Allah yolunuzu açık eylesin
-
Arkadaşlar bakanlığın gündemin de yeni bir sınav şuanlık için yokmuş. Eylül de 100 kişilik alım olmasına yönelik büyük bir kanı var ancak. Bakalım ne olacak.
-
Sana söz yine baharlar gelecek ancak ilk mi son mu bahar
-
@keynesin-faizi martta olması çok zor görünüyor. seçim var..
-
Arkadaşlar Eylül ayında ki sınavda açık uçlu soru var mıydı? Tamamı test miydi? Sınava giren gören bilgi verebilir mi?
-
@manager tamamı test 100 soru 4 yanlış bir doğruyu götürüyordu.
-
arkadaslr 2018 kaymakamlık soruları elınde olan bana atabılır mı mumkunse gecen sene erkenden sınav tarıhı ıcın bılgı verenler bu senede bılgılendırırlerse super olur
-
@hukukçu28, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
arkadaslr 2018 kaymakamlık soruları elınde olan bana atabılır mı mumkunse gecen sene erkenden sınav tarıhı ıcın bılgı verenler bu senede bılgılendırırlerse super olur
daha bu yılın süreci bitmedi bir süreç bitmeden diğer sınav için süreç başlamaz arkadaşım.
-
güncel kaynak önerileriniz nelerdir?