• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@vforvandetta @PARETOWİLFREDO
-
Arkadaşlar Facebook idari-adli hakimlik grubunda İsmail diye biri Mart'ta kaymakamlık ilanı gelecek 150 kişi alınacak stratejik planları okuyorum kesin bilgi falan diyor, bana saçma geldi, siz ne dersiniz ?
-
@ovuz Grup linkini yollar mısınız?
-
@ovuz Eylül ayında 60 kişi felan olur deniyordu ama sonra duyumlar kesilmişti. Malum dershaneler müşteri için duyum konusunda epey esnek olabiliyorlar.
-
@öğrenci hocam link atmayi bilmiyorum, grubun tam adı "2018 adlı/idari yargı hakimlik sınavı hazırlık" 8200 kadar üyesi var. Gönderiyor paylaşanin adı da Yasin Güneş
-
-
@pabloescobarr Sayfa açılmıyor de zahmet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. 2 yıldır hep martta sınav olack diye söylemler çıkıyor ve genelde eylül ayına kalıyor sınav.
-
@öğrenci Sizce bu adamların söylediklerinin ciddiyeti nedir ? Binlerce insanın umutlariyla oynamak falan böyle şeyler zaten rahat yapılıyor da var mıdır ciddiyeti
-
@ovuz Soyadını yanlış hatırlamıyorsam hakimlik sınavını bilmişti bu arkadaş.Bana boş atıp tutan biri gibi gelmişti başta
-
@öğrenci, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@pabloescobarr Sayfa açılmıyor de zahmet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. 2 yıldır hep martta sınav olack diye söylemler çıkıyor ve genelde eylül ayına kalıyor sınav.
Biraz oynama yaparak linki düzelttim
https://www.facebook.com/groups/1464309457222065 -
-
@amirim hocam bahar aylarında 150 kişilik bir ilandan bahsediliyor gerçekleşme ihtimali nedir olabilir mi ?
-
@amirim olmayacak desen de rahatlariz üstad , bilgilendir lütfen
-
Grubun amacını öğrenmek için, yukarıdaki fotoya bakın facebook grubundaki. Bütçeye bakmadan 150 filan, çok komik gerçekten .. Kaldı ki martta olmazsı imkansız.
-
@tardukağan şimdi gördüm kapak fotoğrafını. Bu adamın kitabıyla çalışmıştım geçen yıl özellikle Türkiye ekonomisi ve insan haklarında fiyaskoydu, kitabın on sözünden son sözüne kadar gümbür gümbür geliyoruz havası vardı fakat sınavda hiçbir soruyu tutturamamasinin yanında çoğu konuyu bilen tutturamamisti, acaip mağdur etti beni ve kendi kitabından çalışan başkalarını.
-
@ovuz hocam ankara da15 günlük kamp yapiyor ona katildiniz mi bilginiz var mi
-
@ovuz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan şimdi gördüm kapak fotoğrafını. Bu adamın kitabıyla çalışmıştım geçen yıl özellikle Türkiye ekonomisi ve insan haklarında fiyaskoydu, kitabın on sözünden son sözüne kadar gümbür gümbür geliyoruz havası vardı fakat sınavda hiçbir soruyu tutturamamasinin yanında çoğu konuyu bilen tutturamamisti, acaip mağdur etti beni ve kendi kitabından çalışan başkalarını.
o mağdurlardan biriside benim hocam. Martta kaymakamlık sınavı olacak dedi olmadı. Nisan olmadı, mayıs olmadı .. Bu sefer yine yeni mağduriyetler yaratmaya çalışıyor.
-
Ankara'da olmadigimdan kursu bilemem. Sadece bana kaynak diye sattıkları kitapların dediğim gibi özellikle insan hakları ve Türkiye ekonomisi kısmından ( ki bu 16 kadar soru yapar) nerdeyse soruların sorulduğu "konuları" bile kitabında "gecirtmeyip" binbir sacmasapan şeyi bana ezberlettirerek sınava sokan bu adamların hiçbir şeyini tavsiye etmem.
-
@tardukağan Allah ıslah etsin inşallah
-
Geçen sene de aynısını yaptılar. Mart'ta olacak sınav dediler. 2 ay gece gündüz çalıştım klasik sınav usülüne. Sonra eylül'de test olacak diye kıvırdılar ta haziran'da. Ondan sonra da test sınava çalışmaya odaklanamadım.
Reklam kokan duyurulara kulak asmayın. Muhtemelen eylül'de olur yine. Ona göre çalışmaya başlıyacağım yakında.