• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kafdağınınarkası hocam abim de 1 defa elenmişti 4.girişinde oldu işte.
-
@keynesin-faizi sen fazla bahsetme bundan çok tepki çekersin insanlar hayatlarını adıyor ama bir türlü mülalatı geçemiyor 4 ,5 defa kaymakamlık mülakatından elenen arkadaşlar var
-
@rorschach159 sen şimdi bir sakin ol. Ona buna laf atmalar . Kaymakam adayı bir insanın yapacağı hareketler değil bunlar . Bu sene kaymakam alımı olmayacağını kim söyledi ? Milleti yanıltmatalım . Kaymakam adaylarının 5 yıl kamuda çalışmış olması şeklinde 3 nolu Kararnamede bir yanlış anlama oldu. 4 nolu kararname ile bu şart düzeltildi ve kaldırıldı . Ayrıca kaymakama sürekli ihtiyaç duyulur . Ve genelde alım olur . Kendi çıkarların için insanları yanıltmaya çalışıyor gibisin . Şimdi söyle . Böyle davranan birini kaymakam yapmalılar mı ?
-
@tosbağa aylar önce atılmış bi postu buldun ve cevap mı yazdın? Tosbağalık hayat felsefen galiba. Aynen çıkarım var kardeşim nasıl anladın ya para veriyorlar bana. Sana kaymakamlık metre vermişler galiba. Neyse hadi mağarana dön
-
gerçekten gittikçe seviye yerinde dibine giriyor.. bu adımlar buralarda kimseyi bırakmaz olanları da özelden iletişime zorlar...bu nasıl cümleler ona mı üzüleyim bunları kuranlar mülki amir adayı ona mı üzüleyim? yapmayınız lütfen.. ölü toprağı mıdır nedir üzerimizde olan bunları atalım artık... en azından seviye kısmında bir yerde durdurabilmeyi bilmeli, ya da becerebilmeli....
-
@refik-soydam duygulara tercüman oldunuz itici olmaya başlıyor buralar...
-
Sizce sınav eylülde mi yoksa martta mı olur her sene martta olur diyorlar ama ben şimdiye kadar martta sınav olduğunu hiç görmedim ?
-
@keynesin-faizi kış ve ilkbahar dönemlerinde olmuş sınavlar var ama halihazırda sınav sürecinden yeni geçildi,hemen 6 ay sonra yeni bir sınav ihtimali bana da düşük geliyor
-
İnşallah bu yıl değişiklik olur martta olur:)
-
Bakan beyin bütçe sunumu takip edilmeli.., mülki amirler ile ilgili sayı kısmında tüyo cümleler duyulabilir..
-
Eylül gelse de buralar yine dolsa heyecan , bu ülkedeki mülkiye idealistlerinin ayı EYLÜL :))
-
Bugün kpss nin temmuzda yapılacağı kesinleşti. Sizce bu kaymakamlık sınavının eylülde olması ihtimalini kuvvetlendirir mi?
-
@pabloescobar06 Ben eylül olacağını düşünüyorum.
-
Acaba 2019 için kontenjan kaç olacak ?
-
@mustafa58yilmaz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Acaba 2019 için kontenjan kaç olacak ?
sadece 1 tane kaymakam açığı bildirdi bakanlık yeni kurulan derecik ilçesi için. 2019da sınav olmama ihtimali bile var. 10 bin mahalle ve çarşı bekçisi için gelen kararnameye bakabilirsin yeni yayınlandı
-
@balakhan ihtisas edildi diyor. Belki bir ilçede görev yapan kaymakamı başka bir ilçeye tayin ettiler. Kaymakamlık sınavı kalktı diye kanun çıkmadıkça sınav yapılmıyor adı altında bu sınava çalışanların moralini bozmayın. Geçen ki sınavda da 5 yıl görev şartı arandı denildi. Sonradan o hükümde kaldırıldı. Yerel seçimlere kadar ne olacağı belli olmaz. Çok fazla ilçede kaymakam açığı var.
-
@balakhan kaymakamlık sınavı her sene yapılır.
hiç bir matematik değeri olmayan saçma sapan ihtimallerle milletin çalışma hevesini kırmayın. -
Arkadaslar gecen sene 100 kadro yayimlanmamis miydi ben mi yanlis hatirliyorum?
-
@y-oguz90 100 kişilik alım oldu
-
Arkadaşlar o 1. Derece için açılmış bir kontenjan. İlan ile alakası yok