• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@tardukağan kaynak ?
-
@tardukağan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Güncel Haberler ..
1-Kaymakamlık sınavını büyük bir ihtimal kurum artık kendisi yapacak. Anlamı: Dersler ve konular değişebilir.
2- Yakın bir tarihte sınav yok.
Osym nin yapmamasina sevindim son benim gibi 373-399 arasi 27 kisinin basini yaktilar mulakata kalamadik
-
@y-oguz90, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Güncel Haberler ..
1-Kaymakamlık sınavını büyük bir ihtimal kurum artık kendisi yapacak. Anlamı: Dersler ve konular değişebilir.
2- Yakın bir tarihte sınav yok.
Osym nin yapmamasina sevindim son benim gibi 373-399 arasi 27 kisinin basini yaktilar mulakata kalamadik
Hocam öncelikle, durumunuza üzüldüm. Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin. ÖSYM 'nin yaptığını ben şahsen doğru buluyorum. Söz meclisten dışarı, 70 alamayan birisinin mülakata kalmasını doğru bulmuyorum. Kaldı ki, mülakata 4 katı çağrılıyor, hakimlikte 3 katı çağrılırken. 4 Katı çağrılması, torpile resmen çanak tutuyor. Ayrıca, matematiksel olarak olarak 350-400 arasındaki adayların kazanma şansı çok düşük. Nihai puanın sadece %50 si mülakattan geliyor. Kendimizi kandırmayalım yarış ilk 250 kişi arasında geçiyor.
-
@tardukağan bi sey söylüyorsunuz kaynak sorunca cebap vermiyorsunuz. Ya kaynaginizla söyleyin ya da soylemeyin böyle boş şeyleri ki insanlarin canini sıkmayın
-
ARKADAŞLAR MERHABA , NASİP OLURSA 2019 İÇİN SINAVA HAZIRLANACAĞIM - NE KADARLIK BİR ZAMAN GEREKİR SINAVA HAZIR OLABİLMEK İÇİN VE HANGİ KAYNAKLARI ÖNERİRSİNİZ , TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN .
-
@legolas, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan bi sey söylüyorsunuz kaynak sorunca cebap vermiyorsunuz. Ya kaynaginizla söyleyin ya da soylemeyin böyle boş şeyleri ki insanlarin canini sıkmayın
Siz sizi sömürmeye çalışan, dershanecilere inanın o zaman. Kaynağımı paylaşsam bile tanıyacak mısın? İnsanlara iyilikte yaramıyor.
-
Seneye hertürlü sınav olacak. Kesin olarak bildiğimiz tek bu durum sanırım konular değişse de çok farkedeceğini sanmıyorum. Ana hatları belli şeyler zaten. Gazamız mübarek olsun. Eylülde olsun varsın bizim olsun
Kutluay kararlı baharda bekleniyor diye yine bir zehir attı ortaya ama bu sefer o tuzaga düşmeyecegim ben sözüne itibar ettiğim insanları yazdım geçen
-
@legolas, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Siz sizi sömürmeye çalışan, dershanecilere inanın o zaman. Kaynağımı paylaşsam bile tanıyacak mısın? İnsanlara iyilikte yaramıyor.
Şahıs sormuyorum zaten kaynak bakanlikta calisan tanidigim deseniz yeterdi mesela.
-
Şahsi tahminim seneye Eylül ayında, yani yine aynı zaman ve tarihte sınav olur.
-
@tardukağan ne alaka 400. De kazanır 1. De elenir mülakat adı altında! Gel gelelim 70 alamayan dediniz bende 373. Olup mülakatı elimden aldılar. Standart sapma uygulansa veya ağırlıklı ortalama puanım 79 80 olacak. Uygulamadın bunların hiçbirini ozaman yanlış doğru götürme yine 75 doğru ile mülakatta olurum. 69,75 alıp birsey bilmiyor hak etmemiş ile 80 aldı çok biliyor değil olay . Bu kafada ki insanlarla kader birliği yapıyoruz ona yanarım. Bilmeyene anlatırsın da bisey bildiğini sanana hiçbirsey anlatamazsın !
-
@tardukağan kardeş ağır sacmalamissin.
ne demek son sıradaki adayların kazanma olasılığı düşük diye.
asıl birinci olanların alınmadığı sinav dir kaymakamlık.
bi de gaipten duyumlar var gibi paylasiyon ya düzgün paylaş ya da paylaşma -
@merasim34, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan kardeş ağır sacmalamissin.
ne demek son sıradaki adayların kazanma olasılığı düşük diye.
asıl birinci olanların alınmadığı sinav dir kaymakamlık.
bi de gaipten duyumlar var gibi paylasiyon ya düzgün paylaş ya da paylaşmahocam senin dediğin olay yıllar önce oldu. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
-
@tyr61, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
adı altında! Gel gelelim 70 alamayan dediniz bende 373. Olup mülakatı elimden aldılar. Standart sapma uygulansa veya ağırlıklı ortalama puanım 79 80 olacak. Uygulamadın bunların hiçbirini ozaman yanlış doğru götürme yine 75 doğru ile mülakatta olurum. 69,75 alıp birsey bilmiyor hak etmemiş ile 80 aldı çok biliyor değil olay . Bu kafada ki insanlarla kader birliği yapıyoruz ona yanarım. Bilmeyene anlatırsın da bisey bildiğini sanana hiçbirsey anlatamazsın !
1-Kaymakam adayısın ancak hala 'şey' sözcüğünü ayrı yazmasını öğrenememişsin.
2-1. olan kişi ile 400. olan kişinin şansları aynı değildir. Nihai puan aritmetik ortalamayla hesaplanıyor, önce sen bunu öğren arkadaşım.
3-Standart Sapmanın olacak ibaresi sınav ilanında yazmıyordu. İlanı okumadan sınava girmekte ironik ..
4- Kader birliğimi 70 alamadım, hak etmediğimi için mülakata kalamadım diyen insanlarla yapmayı tercih ederim. -
@tardukağan tartışmaya girmeyeceğim. İsin rast gitsin. Canın yanınca buraya gelirsin
-
@aybarseymen, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
ARKADAŞLAR MERHABA , NASİP OLURSA 2019 İÇİN SINAVA HAZIRLANACAĞIM - NE KADARLIK BİR ZAMAN GEREKİR SINAVA HAZIR OLABİLMEK İÇİN VE HANGİ KAYNAKLARI ÖNERİRSİNİZ , TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN .
SEVGİLİ ARKADAŞLAR İSTEĞİM TARTIŞMA ARASINDA KAYNIYOR SANIRIM - HEPİMİZİN AMACI BELLİ , KİMSE KİMSEDEN ÜSTÜN DEĞİLDİR HALİ İLE ..
-
@tyr61, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan tartışmaya girmeyeceğim. İsin rast gitsin. Canın yanınca buraya gelirsin
Senin de işin rast gitsin arkadaşım ancak senin de canın yanmasın hocam ...
-
Yeni Törehanlar katılmış guruba
-
@istihbarat_mia Arkadaşım sende galiba 70 alamadın
-
Sevgili kardeşlerim lütfen bir kaymakam aday adayına yakışacak şekilde birbirimize davranalım. Sözlerimize ve sarf ettiğimiz cümlelerimizim nereye vardığına ve varacağına dikkat edelim...
-
Arkadaşlar merhaba yeni mezun oldum aranızda yeniyim kaynak vs. bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar olursa çok memnun olurum bir de kpss ile süreç paralel gider mi?