• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
3 nolu Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde “Mesleğe özel yarışma sınavı ile girilen kadro, pozisyon ve görevlerde ikinci fıkranın (c) bendi(5 yıl şartı) hükümleri uygulanmaz.” ibaresi hala duruyor. Yani 5 yıl şartı hakkındaki belirsizliği bu fıkrayı koyarak giderdiler. Bu ibare kararnamede olduğu sürece 5 yıl şartı için yapılan varsayımlar yorumlar anlamsız:) Her şey gayet açık ve net.
-
@uygurmustafa ozaman calismaya devam
-
@uygurmustafa insanlar bunu okunadigi icin zaten 5 yil gibi sacma bir muhabbet donuyor ben bile bi ara inandim sordum sorusturdum bu maddeyi gostererek. Kaymakamliga hazirlanan biri icin bu maddeye rağmen oyle yorum yapilması ilginc geliyor. Zaten 26 bin kisiden 400 kisi baraji gecmemesinden belli. Burada bir cok kisinin hayallerini umutlarini yikmaya kimsenin hakki makki yok..
-
Dershaneler Ocak ayında kurslara başlıyor( Themis, savaşpark, başkent kariyer -gördüğüm/sorduğum bunlar-), dershane dışında online kurslarda da kasım da başlayanı var( yakın eğitimin gördüm). Binaenaleyh( hahah bay nohutçunun favori entellektüel gözükeyim kelimesi) yeni sezonun ayak sesleri duyulmaya başladı gibi. Forumda Mart gibi sınav olacağı duyumları da var bakalım bu sene neler göreceğiz.
-
@aday-adayı, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Dershaneler Ocak ayında kurslara başlıyor( Themis, savaşpark, başkent kariyer -gördüğüm/sorduğum bunlar-), dershane dışında online kurslarda da kasım da başlayanı var( yakın eğitimin gördüm). Binaenaleyh( hahah bay nohutçunun favori entellektüel gözükeyim kelimesi) yeni sezonun ayak sesleri duyulmaya başladı gibi. Forumda Mart gibi sınav olacağı duyumları da var bakalım bu sene neler göreceğiz.
Dershanecilere inanıp, tanıdıklarıma sınav var mı diye sordum hocam. Böyle bir şeyin ortada olmadığını söylediler. En erken Eylül olabileceğini ve sayısının 60ı geçmeyeceğini söylediler. Umut tacirleri bunu hep yapıyor. Olan yine gariban öğrenciye oluyor .. Kurs doldurmak için insanların umutlarıyla oynamasınlar artık.
-
@aday-adayı bu ülke de sınavlar dersaneler kurs açtı diye olmuyo ...
-
Keşke herkes haklı çıksa da martta 60 eylülde 60 alsalar
-
@amirim hocam senin dışında kimseye inanmam:) Sen bahar ayları içerisinde demiştin. Şuan ona inanarak yoluma devam ediyorum. Tabi değişiklik olursa söylersen hem ben hem de forum ahalisi olarak çok seviniriz
-
@needforyou şu an için net birşey yok bahar ihtimali zayıf eylül e kalacak gibi ...
-
Bende yerimi ayirtayim... ama ben bayagi tecrubesizim nasil calisilir, neye calisilir, kursa gitmeden olur mu kazanilir mi? Kafamda deli sorular...
-
@needforyou arkadaş haklı hocam. @amirim sizin duyumlarınıza güvenimiz tam. Biraz daha netleşmeye başlayınca burdan bizi bilgilendirirseniz forum olarak çok mutlu oluruz.
-
baharda sınav kesin değil.
-
@amirim valla anayasa idare ben başladım. Tabi baya yavaş ama maksat bildiklerim sağlam kalsın. Baharda açılırsa daha iyi olur valla ellerinizden bal damlıyor
-
@amirim bu güzel haber için teşekürler hocam inş dediğiniz gibi olur
-
@amirim Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
-
@amirim şenlendir şu başlığı inşaallah
-
@fenecus henüz net değil ihtimal var sadece. Tedbirli olmak lazım yinede...
-
@amirim haklısın kardeşim ancak ihtimal bile heyecanlandırmaya yetti inşaallah ihtimal gerçeğe dönüşür
-
@amirim açılsın baharda son sınav hala rüyalarımda :))
-
@amirim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
geçen günlerde zayıf ihtimal bahar da sınav böyle demiştim... bahar da sınav ihtimali var arkadaşlar 100 kişilik.