• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@dervisoglu ikisi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum ama baskılara hakim olan bir arkadaş vardır diye düşünüyorum hocam.
-
İdari işlemler konusunu video izleyerek tekrar etmek istiyorum.Tavsiye edebileceğiniz bir hoca var mı arkadaşlar ?
-
@dervisoglu hocam ben 2018 baskıyı kullandım. 2019 baskısını da yeni aldım kullanıyorum şu anda. Belediye kanununda yapılan değişikliklere göre sorular yeniden uyarlanmış. Cb idari işler başkanlığına eklenen yeni birimle alakalı sorular var. Şu ana kadar bunlar gözüme çarptı kitabı henüz bitirmedim. Bence almanızda fayda var.
-
@mülkiidareci piyasalar tüketici ve üretici teorileri ama üretici teorisinden bu sene soru geleceğini sanmıyorum geçen sene 2 soru soruldu esneklik
makrodan ise ıs lm ad as enflasyon gsmh hesaplama yöntemleri -
En güzel en kaliteli en özgün soruların olduğu ve sınav formatına en uygun soru bankası kitabı öneriniz var mı değerli üyelerimiz... Bu arada herkese iyi çalışmalar ve başarılar dilerim.
-
Arkadaşlar Kaymakamlık için önereceğiniz kaynaklar hangileri acaba? Herkeze kolay gelsin.
-
Pazartesi başlıyorum İnşAllah maratona, alanın hukuk kısmını konu olarak Kemal gözlerden çalışmayı düşünüyorum bakalım nasıl bi sonuç alıcağız tabi konsantrasyon da çok önemli; bakalım ne kadar olursa kısmetimiz de ...
-
Themis idare hukuku soru kitabı, soru çözdürmeye yönelik değil farklı bir amaç için yapılmış. İçtihatlar, doktrinler hakimlik sınavında bile gündemden kalktı. Net sorular alıyoruz ama bu kitapta ben çok detay görüyorum. Biraz zorlandım açıkçası keyif alamıyorum.
-
@ufukcelik2019 özgünden ziyade direkt bilgi nokta atışı için status u öneririm
-
kaim makam kitabı (konu anlatımı + soru bankası) oldukça uygun fiyatlı gibi arkadaşlar. ondan almayı düşünüyorum. tek başına kaymakamlık sınavı için yeterli midir acaba görüşleriniz neler? yardımcı olur musunuz lütfen?
-
@hahamas Evet kaynak olarak çok kaliteli ama yeterli olacağını zannetmiyorum .
-
@hahamas yanında idare hukuku konu anlatım kitabı kullanılırsa max. verim sağlanır
-
sorubankası.net in kaymakamlık ders notları kitaplarını kullanan var mı kursa kayıt yaptırmadan temin etme imkanı var mıdır, bilginiz var mı?
-
Eğer duyumlarınız 9 Kasımı gösteriyorsa önümüzdeki hafta içi ilan gelir mi ? @amirim
-
Gelmesi lazım normal şartlarda üstat bir açıklama yapar belki @amirim
-
Geçen yıl ilanla sınav arasında 65 gün vardı bu hafta içi ilanın normal şartlarda gelmesi lazım galiba
-
Themis idare hukukunun son baskısı hakkında bilgisi olan var mı sipariş etmeyi düşünüyorum.
-
Protokol tamam çarşamba ilan geliyor
-
@kemankeşş hocam duyum mu kesin bilgi mi
-
hadi bakalım hayırlısı.