• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@whshw nohutcu daha sinava yonelik
-
@discotheque Anayasasindan cok memnun kaldim biraz ayrinti ama anlatimi guzel. Acaba idaresinde anayasa da oldugu gibi arkadasinda cikmis sorular var mi ?
-
@whshw son baskisinda var
-
Tıplam kaç cb khksı var şu ana kadar
-
@kemankeşş toplamını bilmiyorum ama kararname numarası son 38
-
23 müş gençler
-
@kemankeşş 23 ??!
-
@ufukcelik2019 kurumları tanımak gerekir. hangi bakanlıkla ilgili-ilişkili-bağlı, tüzel kişiliği var mı vesair. sadece bu kısımları okuyun yeter.
-
themis varken diğer kitaplara temayül edenlere şaşırıyorum dostlar.
-
Nohutçuyu sanki son zamanlarda biraz şikayet alıyordu gibi şeyler duymuştum hiç çalışmadım nohutçu hocadan ama piyasada en öndeki isimlerden bir tanesi themis hakimlikte çok tercih ediliyor , kaymakamlık iÇin de yeterli olacağını düşünüyorum , tabi bir de kitabı boşver direk kanun oku diyenler oluyor herkesin farklı bir tercihi var bu konuda
-
Themis kaymakamlık çalışma kitabı basıl gençler 2 cilt çözeniniz var mı
-
@kemankeşş kesinlikle tavsiye etmiyorum hocam içerisindeki soruların sınavdaki sorularla alakası olmadığı gibi yanlış bilgiler de barındırıyor. Themisin kalitesine yakışmayan bir kitap olmuş içerisindeki yanlışlar baskı hatası olarak nitelenebilecek tarzda da değil maalesef. Sadece bir örnek vereyim anayasanın 106. Maddesinde meclis soruşturmasının CB yardımcısı ve bakanlar için olduğu açık ve net bir şekilde yazılı olmasına rağmen kitap birçok soruda CB için de meclis soruşturması yapıldığını yazmış bu kadar net bir bilgiyi sınava yeni hazırlanmaya başlamış birisinin bile bilmesi gerekirken böyle bir kitap ortaya koymuş kişilerin bunu bilmiyor olması hem düşündürücü hem de üzücü.
-
@kemankeşş themisin kaymakamlık seti berbat.Ben 5-6 sayfa önce böyle bişey yazdım bi arkadaş tepki gösterdi abartma diye.Abartısız söylüyorum berbat ötesi
-
@kemankeşş aynen themisin kitapları iyi olmasına rağmen kaymakamlık soru bankası hayal kırıklığı.
-
@gencbiraday ben nohutçunun idare hukukunu almıştım geçen sene 2018 basım kanunname. Gayet iyi ve sınav odaklı. Biraz kalın bir kitap olabilir ama zamanla alışılıyor. Üstüne bir de kaim makam setini alıp eksikleri gidererek idare hukukunu kapatmak istiyorum. Nohutçuyu tavsiye ederim. Anayasa hukukunda ise themis zehra odyakmazdan gidiyorum.
-
Soru bankasına yanaşmayın arkadaşlar her kitapta mevcuttur bir sevdiğim hocam derdi ki hukuktan soru çözüp kafanı bulandırma Konu çalışın konu çalışın mevzuat okuyun iyi çalışmalar kardeşlerim
-
@The-kaymakam hocam hangi baskısında bu hata var?
-
Themis iktisat soruları bir nebze iyi. Anayasa da tamam ama idareyi ben de beğenemedin diğer arkadaşlar gibi.
-
@bekir 2. Baskı Nisan 2019
-
@The-kaymakam hocam yanlış anlamayın yaptığınız yorum için yazıyorum. 106. Md. Demişsiniz, 105. Maddeyi okur musunuz?