• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@yagmur-a 2018 sınavı test olarak gerçekleştirildi.büyük bir olasılıkla bu yıl da test olarak gerçekleştirilecektir.gerekli bilgileri internetten bulmanız mümkündür. https://www.tercihiniyap.net/m/kamudan-haber/2019-kaymakamlik-sinavi-ne-zaman-h6530.html bu link de yardımcı olacaktır
-
@yagmur-a 100 soru test .
-
@harveyspecter teşekkür ederimmm
-
@kaymakam teşekkürlerrr
-
2018 Kaymakamlık sorularını arıyorum yardımcı olabilecek olan var mıı
-
@albatro-01 şimdi bulmanız zor sınava yakın bir vakitte paylaşırlar her sene aynı muhabbet oluyor bu konuda.
-
Arkadaşlar Ahmet Nohutçu'nun Kaymakamlık Kampı serisini öneriyor musunuz? Ağustos 2018'deki KAS soru bankasında yanlışlar var diyorlar, test usulünde sınıfta kaldı diyorlar, aynı şekilde mi hazırladı yoksa revize etti mi acaba?
-
@dilara94
2 kitapta şuan elimde hatta kanunname de var hepsi aynı ben farklılık bulmak için almıştım zaten o kitaplardan da çalışmadım.Yanlış konusu evet var 2018 MİA sınav başlığında çok bahsedildi bu yanlışlıklar oraya bakabilirsiniz. -
@dilara94 soru bankasını bütün konuların (kanunların) kelime kelime soruları gibi düşünün, geçen sınavda az zamanda faydasını görmüştüm
-
@keynesin-faizi Çok teşekkür ederim
-
@kızıl-elma Soru bankası değil de, direkt konu anlatımlı kitabı var AY ve İdare. Ama KAS soru bankası ile aynı dönemde basılmış aynı yanlışlar konu anlatım kitaplarında da var mıdır diye tereddüt ederek sordum. Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba. Uzaktan eğitim ile ilgilenen varsa aranizda Şubat'ın sonunda dersleri baslayacak olan bir üyeliğim War. Zaman problemi nedeniyle derslere katilamayacagim. İlgilenen olursa özelden yazsın piyasadan biraz daha uyguna almıştım devredebilirim.
-
Yeni bakan,
yeni kaymakamlık alımıdır genellikle..
gelişmeleri takip ediyoruz..Kutluay hoca yukarıdaki paylaşımı yapmış Twitter da konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
Yeni bakan?
-
@corleone bende anlam veremedim belki haberi bilgisi olan vardır diye yazayım dedim
-
@uygurmustafa işkembe-i Kübra
-
Arkadaşlar idare hukuku ve anayasa hukukunda kaynak tavsiyeleriniz nelerdir ?
-
@mirliva Anayasa için kaynağa gerek yok bence. mevzuat.gov.trden Anayasayı çalışmak yeterli bence.
-
@dilara94, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar Ahmet Nohutçu'nun Kaymakamlık Kampı serisini öneriyor musunuz? Ağustos 2018'deki KAS soru bankasında yanlışlar var diyorlar, test usulünde sınıfta kaldı diyorlar, aynı şekilde mi hazırladı yoksa revize etti mi acaba?
son sınavda birçok kitap sınıfta kaldı. Çünkü farklı tarzda sorular vardı. Bu sene de olası. O yüzden direkt kanun okumanın faydası çok diye düşünüyorum.
-
@uygurmustafa, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yeni bakan,
yeni kaymakamlık alımıdır genellikle..
gelişmeleri takip ediyoruz..Kutluay hoca yukarıdaki paylaşımı yapmış Twitter da konu hakkında bilgisi olan var mı?
bu ne kadar gerçek acaba :? bakan beyin değişmesi de büyük risk