• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kızıl-elma çok teşekkür ederim kesinlikle uygulayacağım önerini çok sağol.
-
Kemal Gözler'den çalışan arkadaşlar hangi kitabından çalışıyor acaba?
-
Sana odaklandık, freni patlamış kamyon gibi sana çalışıyoruz.
-
@kaymakamiye hocam peki mikro, makro ve para banka dışındakilerden geliyor mu soru gelebilir sanırım klavuzda ekonomi demişler. En son sınavda diğer 4lü den geldi mi soru
-
Kaymakamlık sınavlarında üniversite mezuniyetinin çok büyük önemi kalmadığını düşünüyorum. Halen Ankara'daki üniversitelerden mezun olanların daha fazla sayıda kazanıyor olması tamamen yazılı sınavı geçen sayısı ile ilgili. Bir önceki sınavı 407 kazanandan 60 tanesi Gazi mezunu idi. Hal böyle olunca otomatik olarak mülakatı geçen sayısına da yansıyor. Yine de bizatihi tanıdığımız Katü, Sakarya, Kırıkkale, Uludağ ve diğer üniversite mezunları da bu sınavı kazanıyor. Kısacası Kaymakamlık sınavı sanıldığının aksine bir Sayıştay sınavı gibi İİBF/SBF üniversitelerinde ekol okullardan çıkmıyor. Sayıştay ve İdari Hakimlik sınavlarında bu durum kısmen geçerli ama Kaymakamlık sınavında durum öyle değil.
-
@hayırlısıı son sınavda diğer 4 lü soru yoktu. Asla gelmiyor diyemeyiz ama şimdiye dek sorulanlardan yola çıkarsak çok genişe yayılmıyor bu ekonomi mikro makrodan geliyor .Sağlam kpss çalışmasıyla yapılıyor sorular. Tr ekonomisine biraz özel ve güncel çalışın. Tahminimce bu yıl YEP 'dan soru gelir.
-
2019'da sınav var mı? ankara'daki arkadaşların kulağı duyumlara karşı hassastır.
-
@polisiye-roman, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
2019'da sınav var mı? ankara'daki arkadaşların kulağı duyumlara karşı hassastır.
Sınav eylülde tahminimce alım 80-100 arası.
-
Themis kaymakamlık çalışma kitabını kullanan var mı varsa tavsiye eder misiniz?
-
2018 soruları pdf olarak var mı acaba ?
-
@bbbmmm son kaymakamlık sınavında bence sınıfta kaldı bence başka kaynaklara yönel
-
Mülakat olmadi benim yerimi alayım diyorum ama üstünde bir yılgınlık bıkkınlık var. Ya yine elenirsem diye heves kalmadı. Ne yapmak lazım acaba? Zaman geçince geçer mi?
-
@kuskonmaz pes etmek yok ben 3 kere yaziliya girdim 2 sinde mulakat a kaldım elendim çalışmalara tekrardan başladım ben emeğimi vereyim de gerisi önemli değil vicdanen rahat olduktan sonra
-
@görünmez-el teşekkür ederim
-
Arkadaşlar, merhaba.
Daha önce sınava katilmiş olan arkadaşlar soru çözümü için hangi kaynakları oneriyorsunuz? Hangileri faydalı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Herkese iyi çalışmalar. -
Merhaba, Sınav için hangi kanunlara göz atmamız gerek acaba? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bizleri aydınlatabilir mi?
-
Arkadaşlar ankaradayim çalışmak icin not arıyorum. Kök Zafer olgunlar nerden ne diyip not bulabilirim. Bilen yardımcı olur mu lütfen. Kitap istemiyorum not arıyorum
-
arkadaşlar 5018 saylı kanunun 10. maddesinin son fıkrasına göre performans programının şimdiye kadar çoktan açıklanması gerekirdi bu gecikmenin sebebi hakkında bilgi geçecek biri var mı?
-
@sahrasa daha evvel yazılmıştı bakın önceki yazılanlara bulamazsanız ben yazayım size:)
-
Arkadaşlar merhaba, ben aranızda yeniyim. Birkaç kafa karışıklığım var, sınava girmeme de biraz var. Sınavın test mi yoksa açık uçlu mu olduğu konusunda bir tereddütüm var. Buna açıklık getirebilir misiniz?