• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@usnika08 ben de dünden beri bakanlığın sitesine bakıyorum ama strateji planı veya 100 kişilik mia bilgisine bir türlü ulaşamadım...
-
@siyasal, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@usnika08 ben de dünden beri bakanlığın sitesine bakıyorum ama strateji planı veya 100 kişilik mia bilgisine bir türlü ulaşamadım...
Hocam bende gördüm o listeyi 100 mial alımı vardı ama şuan bulamadim
-
@kema-boratav Bakanlığın sitesinde mi gördünüz
-
Bu yıl hedefim ilk 20
-
@ceterisparibusss kaçla kapattı bu yıl
-
@marsiyal 70 net.
-
arkadaşlar idari yapi için reşit gürbüz mü yoksa kemal gözler mi alayim? bir de tr ekonomisi ve insan hakları için önereceğiniz yayinlar hangileri acaba?
-
@ceterisparibusss Mülakat soruları hakkında bilgilendirme yapabiliyor musunuz?
-
@rcknrl, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
arkadaşlar idari yapi için reşit gürbüz mü yoksa kemal gözler mi alayim? bir de tr ekonomisi ve insan hakları için önereceğiniz yayinlar hangileri acaba?
kemal gözlerin kitaplarından geliyor sorular genelde idare için söylüyorum. türkiye ekonomisi için güncel kaynak piyasada yok henüz bence bekleyiniz. insan haklarını aöfün kitabından çalıştım sadece 1 boşum vardı.
-
@mulkihakim kitapları konu konu bölmeyi denediniz mi? muhteşem bir çözüm hem göz korkutmuyor hem de alıp dışarı çıkmak açısından rahatlık oluyor. denedim tavsiye ediyorum
-
@dilara94 sorulan soruların inanın çok da önemi yok.
-
@marsiyal taban puan 70'di. İlk 400 kişi mülakata çağırıldı ama ilk 400 giren 28 kişi 70 taban puanını tutturamadığını için mülakata çağırılmadı ve 2 kişide galiba girmemişti mülakata ben böyle hatırlıyorum tam doğru değil yani
-
@dilara94 genel olarak hiç deneme yapmadım. Ama deniyeceğim. Teşekkürler
-
@keynesin-faizi 28 kişiden biri de benim
-
@balakhan hocam çok teşekkür ederim, sağolun
-
@balakhan Aöf İnsan Haklarının gerçekten faydasını gördünüz mü hocam?
-
@tyr61 bir diğeri de ben üstad
-
@usnika08 gerçekten derken neyi kasdettin kardeşim bilmiyorum ama Halil hocanın kitabı ayrıntılı ve güzel bir kitap. sadece onu okudum ve yetti.
-
Öncelikle herkese merhabalar,
Yeni mezun biri olarak aranıza katıldım. Mezun olmadan önce yurtdışında çalışmak üzere bir takım görüşmeler yapıyordum ama kararımı değiştirdim.Bu sene ilk kez gireceğim sınava ve forumu epeydir takip ediyorum.
Kursa gidip gitmeme konusunda kararsızlık yaşıyorum. Yol gösterici, danışmanlık yapmak adına kursun faydasını göreceğimi düşünüyorum ama zaman dar olduğu için çalışma anlamında kurs biraz kısıtlayıcı unsur olabilir. Sizlerin tercihleri ne doğrultuda ?
Çıkartmış olduğunuz bir kaynak listesi var mıdır? Önerebileğiniz kitaplar veya online eğitimler olursa çok sevinirim.
-
Oğuz sancakdar insan hakları el kitabı 5.baskı kadın hakları bölümü sayfa 493 te sınavda çıkan kadın hakları konferansları yer alıyor.