• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@harveyspecter ilkbahar yaz dönemi demiş. hadi bakalım inşallah bu öngörü tutar.
-
Aöf sitesinden Halil kalabalık insan hakları kitabını alacağım ama baskı tarihi vs. Yazmıyor. Yakın tarihte alan oldu mu arkadaşlar. Basım yılını öğrenebilir miyim ?
-
Facebook gruplarında 2 sınav olacak diyorlar 2019 içinde ,bunlar her sene çıkan dedikodular mi ben hiç girmedim sınava ortamın acemisiyim.
-
@polisiye-roman ne zaman demiş?
-
@taromisaki9 Ben 2 gün önce sipariş verdim gelince yazarım.
-
İki sınav olcak diyen kişi net değil duyum demiş olursa Haziran Aralık aylarında olur diye de eklemiş
-
@polisiye-roman Bu konuda forumumuzun üstatlarını da dinlemek lazım.Dershane bakış açısı olma ihtimali de var.Haziran ve aralık ayları için yakıştırılmayan sınav yok neredeyse.Keske daha öngörülebilir bir işleyişi olsa bu sınav süreçlerinin ve insanlar hayatlarını daha emin bir şekilde planlayabilseler.Ne diyelim Rabbim görelim neyler,neylerse güzel eyler.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun:))
-
@kema-boratav Son yapılan hakimlik sınavı için ekim denildi bir dönem sonra şubat,mart denildi.Bakan bir açıkladı Aralık oldu.Tabi bu söylediğim adli yargı içindi.İdari yargı zaten 2 yıl boyunca hayallerde düzenlenip düzenlenip durdu.Benzer bir süreç son yapılan kaymakamlık sınavı öncesinde de yaşanmıştı.Ancak bu forumda yanlış hatırlamıyorsam can mavi,amirim isimli üyeler eylülü işaret ettiler.yine sınav şeklinin teste döneceği bilgisini de vermişlerdi.ancak ortada çok fazla bilgi kirliliği oluşuyor bu süreçlerde.en doğrusu sanırım her zaman hazırlıklı olmak ve geçmiste de genel itibariyle doğru duyumlar paylaşan arkadaşların söylemlerini de bir yandan takip etmek:))
-
Arkadaşlar ben Kpss A ya hazırlanıyorum. Kpss A sürecinden sonrada eğer eylülde kaymakamlık sınavı açılırsa hazırlanmayı düşünüyorum. Soru dağılımına baktığım kadarıyla Kpss A, kaymakamlık sınavının %70 ini kpsıyor(ben öyle düşünüyorum). Kpss A dan sonra, (eylülde kaymakamlık sınavı açılırsa) kalan süre diğer konular için bana yeterli olurmu ? Nasıl bir strateji izlemeliyim ? Yada ben tamamen yanlış düşünüyorum kpss konuları kaymakamlık sınavı konuşarının bukadarını kapsamıyor mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
@anilazi1 ben de o şekilde düşünüyorum. Yalnız çalışma şeklim biraz daha ayrıntı mesela hukukları kaymakamlık sınavına göre kanun okuyorak çalışıyorum.
-
@can-mavi hocam sizin sınavın yapılacağı dönem ile ilgili bir bilginiz var mı?
-
@sim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
man demi
Sitenin haber metnindeki bir öngörü
-
@byn-kyns Bende senin gibi alışıyorum. Türkiye ekonomisinede ayrıntılı çalışıyorum.
-
2019 da memur-işçi-sözleşmeli personel alımı max 60binde tutucakmış devlet. 20bin öğretmen alındı kaldı 40bin. 30 binde polis-komiser-bekçi alımı olsa kalan 10binde 100 kişilik bir ilan gelir kaymakamlığa çalışmaya devam, eylül öncesi de beklemiyorum şahsen sınavı.
-
@needforyou Bekçide Açıklandı Mart'ta 8 Bin alım var. Bende İdarî hakimlik bekliyorum 100 en az inşallah oda gelir.
-
Arkadaşlar iyi geceler imkanı olmayan arkadaslarinda yararlanarak bilmesi için bir Facebook grubu ve Instagram hesabı açıp çeşitli kaynak PDF paylaşım grubu oluşturmayı düşünüyorum. Bu süreçte hem bilgi hem de kaynak konusunda yardımlaşmak isteyenler bu ileti altına yazarlarsa ona göre link paylaşıncam
-
Birkaç dakika evvel face grubuna birisi 6 ekim 2019 yazdı doğru mudur acaba?
-
@kaymakamadayi006 grup linkini buraya bıraktım PDF ihtiyacı olan arkadaslar katılabilirler
https://www.facebook.com/groups/2096744253950979/ -
@paretowilfredo hocam foruma başlık engelleme seçeneği gelse iyi olur benim gibi kaymakamlık faslını kapatanların yaralarını depreştiriyor başlığı görmek.
-
Yine bahar dönemi ilan çıkaran tipler gelmiş.
"- Hemen dershanede gruplara yazılayım" :))3 yıldır aynı muhabbet ne zaman uyanacaksınız merak ediyorum ya...