• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@ankarasbf Ben de günler önce aramıştım görevli beyefendi maliye için size dediğinin aynısını bana da dedi. Hatta çok samimi içtenlikle anlatmıstı. Ama ben yine de ne olur ne olmaz alınsa eşdeğerlik olsa iyi olur diye düşündüm; dilekçe yolladım.
-
arkadaşlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler için eş değerlik verildi mi?
-
Cümleten selam dostlar. Sınav tarihinde bir belirsizlik var evet, ancak bu durum sınavla ilgili çalışma yapılmadığından değil. Şu an 400 civarı kaymakam açığı var, ancak bununla birlikte kabine revizyonu vs. durumlar var ve şu an ilanın gelmemesinin esas sebebi bu. 100 kişilik alım planı var ve bu yıl içerisinde sınav olacak, eğer alım imzaya çıkarsa ekim ayına bile yetişir. Şu an bunu bilerek çalışmak yapılacak en güzel hamle.
-
Anladım sonucu buraya da yazarsanız çok sevinirim @alpertunga
-
@mülki bilgilendirdiğini için teşekkürler inşallah dediğin gibi olur sınav olursa çalışmalarımız da Emeklerimizde boşa gitmez büyük emek var sonuçta
-
@ankarasbf Tabi ki yazarım. Eşdeğerlik vermediler diyelim, yine de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bakanlık durumun fazlasıyla farkında o açıdan içiniz rahat olsun.
-
Kimse kusura bakmasın ama buradan ilan bu sene yok, matematiksel olarak mümkün değil protokol vs diyen arkadaşlar hakka giriyo... Yönetmelik çıktıysa olan gelir bu kadar basit. Açık uçlu sınav formatının değiştiğine dair yönetmelik yayınlandığı yıl ilan da gelmişti. Yapmayın Allah aşkına. Duyum adı altından bu tarz bilgilerin kimseye bir yararı yok. Eşdeğerlik alması gerekenler sadece bunu yapıp çalışmalı. İşin magazin kısmına neden bu kadar giriliyo anlamıyorum. Kalın sağlıcakla.. Allah yar ve yardımcımız olsun.
-
Ekonometricilerin eşdeğerlik reddine dair geri dönüşler artıyor.
İİBF/SBF üvey evlat. Ekonometri de üvey evladın üvey evladı oldu. Sonuçta olan emeklere oldu.
-
Ben hiç hazırlanmadım kaymakamlık sınavına bir ihtimal hazırlanabilirim en çok hangi kaynağı önerirsiniz birde genelde tek kaynak içinde mi bütün konular ayrı ayrı mi ?
-
ekonometri için cevap olumsuz olmuş arkadaşlar az önce bir arkadaşım dilekçenin tamamını yolladı okudum yazik ettiler yine iibf liye..
-
@FreeBoY bakalım çekonun akıbeti ne olacak
-
@FreeBoY sizin direkt cevap gelmeyip komisyona gitmişti sanırım
-
Bana bir dilekçe örneği atabilir misiniz bugün göndereyim rica ediyorum
-
@FreeBoY Sonucun değişmesi için yapılacak birşey yok mu bu seneye kadar girebiliyorduk neden böyle yaptılar ki anlamıyorum
-
@vesislerdağıldı ben çeko da bir problem olacağını sanmıyorum Allah'ın izniyle. çünkü bir iki üniversitenin iktisat ve Çeko müfredatlarini karşılaştırdim Çekonun eksiği yok fazlası var...
-
ekonometri reddedilmiş.
-
@Aslan-Reyiz bu mevzu çok su götürür daha. İtirazlar vs vs derken süreç biraz tuhaf bir hal alabilir
-
@Kaimmakam23 Ben ekonometri mezunuyum
-
@Kaimmakam23 Bu nedir ya ekonometri nasıl yüzde seksenden az denkliğe tekabül ediyor direkt biz girmeyelim diye değiştirdiler herhalde mevzuatı
-
Ekonometri mezunlarının ortak hareket edebilmesi için whatsapp grubu kurdum, katılmak isteyenler numalarını göndersin.