Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@serhats hocam öyle de geçen yıl mülakatlar Ağustos sonu başladı. Vakit vardı. Aynı şekilde devam etse okul ancak Aralık gibi açılır. Bu da bayağı geç olur. Bu yıl her şey hızlı ilerler diye düşünüyorum. Kasım ortası en geç eğitim başlar. Belki de kasımın hemen başı başlar. Yani her şeye hazırlıklı olun derim kardeşim.
-
Arkadaslar spor ile mulakat ayni gun mu yapiliyor. Bgisi olan var mi?
-
@mia_1071 atm den parayı yatırdım, küçük bir makbuz verdi, dekont yerine geçiyor mu ?
-
@mills düz polislikte o şekilde oluyor ama komiserlikte bilmiyorum.
-
@asimus geçiyor kardeşim
-
Arkadaşlar liste ne zaman belli olur ? Spor kursu için geç mi kaldık ? Parkur sınavı yaklaşık ne zaman olur ?
-
@hgrotius dostum ben polislige girdigimde sozlu mulakatla spor farkli gunlerdeydi. Aralarinda 1 ay vardi.
-
@mills aynı gün yapıldı geçen sene kardeşim. öğle 12 de girip akşam 7 de çıkmıştım.
-
@haticeaydinn parkura bir an önce yazılın çünkü teknikleri var alışmanız var. Ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi sizin için.
-
@rintintin Kurs buldum hocam ufak bi sağlık sorunu yasıyorum. 1 ay içinde olur mu parkur sınavı ?
-
@haticeaydinn aslında geçen seneyi örnek vermek istemiyorum çünkü geçen sene bir organizasyon sıkıntısı yaşandı her alanda. Geçen sene başvurular bittikten 1 ay sonra çağırmışlardı mülakata bu sene de öyle makul gözüküyor.
-
@rintintin ekimdee cagiracklar mi? @hgrotius kardes ben 22. Donemden bahseddiyorum. @rintintin tahmini kacla kapatir komiserr yardimciligi 75 e duser mi?
-
@mills kadınlarda mı hocam. Benim de 71 puanım kursa yazılıp yazılmama konusunda tereddüd ediyorum. Önerisi olanlar var mi ?
-
Arkadaslar parkuru belli bir surenin altında mi tamamlamamiz gerekior yoksa yaptigimiz süreye göre puan mı verilior
-
@ars kadınlarda degil erkeklerde. 79.68 p3 var fakat su durumdaki issizlik ve devletin memur aliminda kisintiya gitmesinden dolayi teredduttyeim
-
@mills hocam hep 70 le kapattı erkekler şimdiye kadar rahat olun 70 üstü herkes girer yine
-
@ars Açıklanınca yazılın
-
arkadaşlar yaş 30 a yaklaşti sigara ve göbekte var, parkur için çok zorlanır mıyım acaba, hiç spor yaptığım da yok, koşmaya başlamayı düşünüyorm ama sürekli erteliyorum, parkur için önerisi olan var mı ?
-
Listeler mülakat tarihleri ne zaman belli olur acaba ? Önümüzdeki hafta beklemek çok mu hayalcilik olur...
-
@hoffafd ücretli parkurlar falan var ama en iyi tavsiye koşmaya başlamanız olur heralde.