Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@m-cimenderoglu evlat acısı gibi yemin ediyorum 0,2 puan ile başvuramamak nedir
-
Bıraktığımızda bizden ne kadar tazminat alıcaklar acaba çok mu fazla olur ki
-
@ucanbalon eğitim süresine bağlı olarak istenen tazminat değişiyor.
-
@hgrotius mesela 6 ay sonra bıraktık ya da egitim bitince
-
@m-cimenderoglu ales puanınız da yoksa başvuramazsınız.
-
Arkadaşlar eğitimdeyken a grubu ilanı geldiği anda bıraksak tazminat meselesi varmış. Ne kadar bu tazminat nasıl hesaplanıyor?
-
@malianestezici daha once egitimdeyken biraktim gunluk 150 lira civari bir bedel istemişlerdi.
-
paa yatırıp komiserliğe başvuru yaptıktan kaç gün sonra listeyi yayınlıyorlar. Kaç gün sonra Ankara’ya çağırıyorlar. 19 Eylül’de başvurular bitiyor sonuçlar kaçında açıklanıyor. Geçen senelerde kaç gün sonra açıklandı. Ben bi tarih göremedim açıklama için
-
@nikola-tersla sınava girecekler listesinin açıklanması fazla sürmüyor ama belli bir tarih de vermiyorlar.
-
@evandro bedelliye para yatıracam bu yüzden yaptıramıyorum. Geçen sene ne kadar sürmüştü acaba.
-
@nikola-tersla aynı haftaydı sanıyorum.
-
Arkadaşlar bedelliye başvurdum ama parayı yatırmadım bu ilan için, ilan metninde askerlikle ilişiği bulunmamak yazıyor bu konuda daha detaylı bilgiye sahip olan varsa bilgilerini paylaşırsa çok iyi olur.
-
@hgrotius sormayın hocam maalesef 0.2 puan ile kaçırdık hayat zaten hep gelişine vole vuruyor bize alıştık artık
-
@evandro evet hocam ales ouanım da 72 olduğu için başvuramadım
-
@samuelson ben de aynı durumdayım. Bi Bilgi edinirsen burdan yaz Hocam. BEN Dr aynı şekilde yazarım
-
Arkadaslar lutfen yardimci olun. Tecilim bitti kasimda askerim. Basvuru sartlarinda basvuru tarihi itibariyla askerlikle ilisigi olmamak diyor. Ben bu durumda basvuramiyor muyum? Ocak 2019 a kadar ilisigi olmamak diyor
-
Arkadaşlar başvuruyu parayı yatırdıktan sonra direk internetten yapıyoruz; herhangi bir belge istemiyor değil mi ?
-
kadın komiser yard puanı kaça düşer arkadaşlar tahmini?
-
@issiziktisatci yüksek kapatır özellikle kamu personel alımı azalacak açıklamasından sonra
-
@gökyeleli teşekkürler hocam