Komiser yardımcısı alımı 2018
-
Göz ile ilgili kontrolü hangi aşamada yapıyorlar? Göz Cizdirme olayini hangi aşamaya gelince yapmak lazim o yuzden soruyorum.
-
BESYO mezunları falan gelmezse, bizim parkurda inanılmaz bir performans sergilememiz zaten imkansız, parkuru tamamlarız gerisi Allah kerim
-
Kızlarada mı 48 saniye çok az ama
-
Bayanlarda da 48 sn oldugu kesin mi ? Bir de başörtülüler başvurabiliyor mu ?
-
Kendi arkadasimdan bildigimi soyleyeyim. Kazandi egitim aldi polis okulunda egitimin sonunda yine saglik kontrolune gonderildiler ve orda bonreginde bilmem kac milimlik kist ciktigi icin yemin torenine katilamadan bu ve bunun gibi baska arkadaslarininda ilisigini kestiler. Arkadasimin donemi ise basladi bunlar idare mahkemesinde dava actilar dava sonuclandi vs derken 4-5 ay sonra tekrardan golbasinda donem sonu yapilan mulakata gittiler gecti ordan mulakati ve atamasi yapildi. Polislikte dememe o ki saglik sureci kimi zaman sikintili olabiliyor anten kunten seyler cikartabiliyorlar. Ayrica komiser yardimcilig egitim suresi yanilmiyorsam 1 yil onuda belirteyim. Bebegim var diye bir arkadas vardi bunuda goz onune alsin. Tipki askeriye gibi onun kadar sıkı olmasada ciddi bir egitim sureci var diyebilirim. Saglik kontrolu polis adayi olurken yani surecin en basinda birde yemin toreninden once yani surecin sonunda yapiliyor .
-
@lion evet hocam benim bebegim var 9 aylik daha hic müsamaha gostermezler mi 1 yil sıkı bir eğitim süreci mi olur
-
@sınavkolikk ben başörtülüyüm basvurcam hocam çünkü başvurabiliyoruz
-
@desa121215 sevndm hocam ben de basvurcam inş kpss puanım 85 , değerlendirmek istyrm. Bir de spor kursuna yazılcam spor sınavı ne zaman olur acaba bi bilginiz var mı ?
-
@lion hocam bi de eğitim nerde oluyor bu cok önemli
-
@desa121215 kardesim komiser yrd 11 ay polislik 5 ay egitim suresi. Bunlari gozonunde bulundurun derim.
-
@sınavkolikk malesef benim puanim 77 hicbir bilgim yok hocam umarim olur sizinki benimki biraz zor gibi puanim sinirda çünkü benim bebeğim var onunla yapabildigim kadar yapicam spor tabii siz daha avantajlisiniz
-
@lion hocam spor sınavı ne zaman ve nerede olur bilginiz var mı
-
@lion evet hocam inanin cok düşünüyorum da bebegimin geleceği için bi şekilde hayatimizi duzene sokmaya çalısıyoruz asker eşiyim zaten o yuzden egitim yeri cok onemli benim icin
-
@lion hocam pomem ilani gelir mi dedim bu yil ona göre belki de vazgecerim paem den
-
@desa121215 bilemiyorum polislik gelir mi ama her sene aliniyor malum. @sınavkolikk kardesim parkur vs yine arkadasimdan soyliyeyim bulundugu ile komsu bir ilde girmisti sanirim sinava. Polis meslek yuksek okullari malum kapatildi belirli merkezler var size en yakin yerde girersiniz veya bulumdugunuz ildede girme sansiniz var. Benim bildigim kadari ile parkur eskisi gibi cok zorlayici degil yani kafaniza koymussaniz bu meslegide yaparim diyorsaniz is sizde bitiyor kardesim. Ya ALLAH diyip kosacaksiniz atlayip zipalayacaksiniz artik. Simdiden sıkı bir kondisyona girin derim.
-
arkadas bu 2017 ve 2018 dıyor ya bunlardan herhangı bırısındenmı 70 ustu almakoluyor yoksa ıkısındende 70 ustu almak oluyo
-
Tişört giyince hafif görünen yanık izi elenme sebebi midir? Hiç başvuru yapmayayım mı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
@lion hocam yanlısınız olmasın benım komser arkadasım sadece okula girişte saglıkr aporu söz konusu dedi yani 1 defaya mahsus alınıyor. ha eger saglık yonunden sıkıntııs olupda basta raporu alamayanları hakem hastanesini gönderiyorlar dedi. 2 defa rapor alma isi sankı yanlış olmus.
-
Simdi polis olan arkadasimla gorustum. Bana soyledigi su. Komiser yardimciligi spor sinavi ankarada akademide yapiliyormus. Egitim 11 ay gibi suruyormus. Kendilerinin 5 ayda aldigi egitimden pek bir farki yokmus sadece ekstradan amirlik egitimi vs veriliyormus. Sinava ilk basvuruda on saglik kontrolu yapiliyormus sinavi gecince ise detayli kan tahlili akcigerbfilmi vs gibi kontroller yapiliyormus herhangi bir sikintisi olan varsa 6 ay sonra tekrar kontrole gonderiliyormus. Sonuc olumsuz cikarsa ilisigi kesiliyormus. Egitim 11 ay boyunca akademide ankarada aliniyormus. Ortam gayet nezih ve guzelmis. Tipki universite gibiymis. Cumartesi pazarlar izin varmis resmi tatillerde de izin veriliyormus. Ogrencilik biyunca 250-300 tl bir maas veriliyormus. Ilk atama ise ortalamaya gore yapiliyormus tercih yapabiliyormussun. Komiser yardimciligi iyi diyor arkadasim ayak isleri vs yapmiyorsun. Ben suan kidemli polislere cay getirip goturuyorum karakolda yazi islerine bakiyorum fakat komiser yardimcilari direkt amir olduklari icin rahat oluyorlar dedi. Simdilik soyledikleri bunlar. Son olarak ilan edilen kadronun hepsini doldurmak gibi bir zorunluluklari yokmus duruma gire daha az alimda yapabilirlermis.
-
@hayek72 hocam herhangi birinden 70 üstü almış olmanız yeterli