Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@fernando-reges teşekkür ederim, komisyon değişiyor mu bilmiyorum ama kıstas adamın keyfi, canı isterse geçersin.
-
Kurum içi komiser alımı da açılacakmış. Sanırım teşkilat içinde rahatsızlık oldu
-
@evandro Açılmış bile hocam.En güzelini yapıyorlar ve süreç hızlı keşke diğer kurumlar biraz örnek alsa.Hala mülakat tarihleri belli değil
-
@fernando-reges komiser yardımcılığı mülakat tarihleri mi?
-
@evandro Yok hocam guy,dguy kastettim..İlan Haziran sonu sınav Ağustos ve mülakat belirsiz.Kom. yardımcılığı sonuç açıklanma aşamasına bile geldi.
-
Ne zaman açıklanacak bir bir duyumu olan var mı ? Beklemek zorlayıcı ..
-
@kayalar3 önceki alımın açıklanması çok sürmüştü hocam ona göre hazırlayın kendinizi.
-
@evandro geçen sene kpss mayısta olmuştu o yüzden akademinin zamanı çoktu bu sene temmuzda kpss oldu haliyle onların da takvimi sıkıştı o yüzden geçen sene 40 günü bulan bekleme süresinin bu sene daha az olacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşa katılıyorum. Takvim olarak fazla ileriye atamazlar ki bunu da istemezler. Bence eli kulağındadır ama bu günde 20 defa girmemize engel değil tabi ki.
-
Arkadaslar aciklamak icin meslek icinden 500 paem mulakatlari beklenmez degil mi eger beklenirse meslek icinden kom.yar. mulakatlari baslamadi bile cok bekleriz .
-
@kayalar3 iki ayrı alım süreci olur beklemezler heralde.
-
Insallah Carsamba gunu polisler icin ozeldir umarim bizim icinde ozel olurda aciklanir
-
@kayalar3 hep çarşamba günü mü açıklanmış bu zamana kadar?
-
@mia_1071 bilmiyorum ki kimsedende bir ses cikmiyor
-
@kayalar3 Bence aynı statü de değil bikere o meslek içi yükselme gibi. Emniyet genel olarak ciddi bir şekilde çalışıyor bu aralar her gün bir duyuru bir sınav mülakat bir şekilde çalışıyorlar. Gündemlerinde ki en önemli şey de bizim sınavımız şuan sabırlı olup beklemek düştü bize. Bu hafta içi hareketli geçecek.
-
@ahulu61 arkadaslar hala aciklanmadi bugun son mulakat tarihinden itibaren 2 hafta gecti. Eli kulagandadir diyen var kasimin sonunu bulur diyen var yok mu yeni bir duyum
-
@kayalar3 tüm duyumların patladığı bir tarihteyiz kardeşim :))
-
Pomem fiziki yeterlilik sınavları daha olmamış. Bizimkini aciklamak için onlari da beklerler mi acaba?
-
@zekeriyaaa iki alım arasında bağlantı yok aslında ama bilmiyorum tabi.
-
Bugün baya hareketli çıkar mı bişeyler acaba