Komiser yardımcısı alımı 2018
-
Parkur ve mülakat ayın kaçına kadar devam ediyor bilmiyorum ama benim mesela 24 ünde onlar biter bir ay sonra açıklarlar, geçen sene öyle olmuştu.
-
@abdulaziz arkadasım geçen gün gitti e-devletin mezuniyet belgesini götürdü kabul ettiler ama aslını alma imkanın varsa aslını götür yine de
-
Arkadslar sinav giris belgesindeki saate mi gidicez yoksa daha erken mi?
-
Tek hekimlik raporunu nerede bulabilirim. Acil yardım !!?
-
hekimlik raporu orada doldurulacak diye biliyorum
-
@devran aile hekiminden alabilirsin
-
Pazıdaki dövme sorun teşkil eder mi? Üniformanın kolunun bitimiyle aynı hizada, tam sınır yani ve elbette sanitken değil ama hareket halinde görünüyor.
-
@alicenapsayha Kardeşim şorttan başka üstünde birşey kalmıyor ki:)
-
Polisin birine sordum tişört giyerken dövme görünmüyorsa sorun olmaz dedi
-
@alicenapsayha ocak 2018 değişikliği ile artık dövme sorun yaratmıyor. Sürekli görünen bir yerde değilse.
-
Fiziki yeterlilik gunuyle ilgili saglik raporu vs. Her türlü soruyu sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
-
@birmuhendis teşekkür ederiz hocam. Arkadaşlardan soranlar muhakkak olacaktır. Çok müteşekkir oluruz, soru soracak arkadaşlarımızda etiket yaparak sorsun sorularını.
-
@birmuhendis Hocam adli sicil kaydı belgesini adliyeden mi alıyoruz yoksa başvuru dilekçesindeki kısım yeterli mi ?
-
@serhats e devletten al hocam, yeterli değil o bölüm. Eksik bazi evraklar orada hallediliyor ama bunu halletmen daha zor. E devletten al öyle git hocam
-
@antimülakat rica ederim hocam. Bende giderken bazi konularda soru işaretlerini halledemeden gitmistim arkadaşların durumunu anlarım. Gördüğüm her konuda yardımcı olurum.
-
Kirli Sakallı biometrik foto olur mu kardeşim girecek yardımcı olur musunuz arkadaslar?
-
Arkadaşlar vitiligo hastalığı sorun yaratıyor mu bilgisi olan var mı?
-
@kd6 neredeyse hiç bir devlet kurumu kirli sakallı fotoğraf kabul etmiyor.
-
@walterbishop muhtemelen bir doktor sorunuzu cevaplayabilir.
-
@kd6 oraya kadar gitmişken sıkıntı yapmaya bilirler hocam. Fakat şu mantikla düşünmek lazim. Mulakati olan bir sinav bu. Ve 27000 aday elenecek bu sınavda. Mülakatta komisyonun hoşuna gitmez bu durum. Mülakata zaten sakalsiz gitmek durumunda. Dolayısıyla cektirmesini öneriyorum sakalsiz bir şekilde.