Komiser yardımcısı alımı 2018
-
e devletten alınan mezuniyet belgesini kabul ediyorlar mı ??? arayan bilen varsa lütfen yazsın
-
@rettiger aile hekimi oluyor mu yoksa hastane hekimi mi herkes farklı bir şey diyor kafam karıştı iyice kardesim
-
@ogun1025 Oluyor da bazıları tabiri caizse "yokuş" yapıyormuş dostum.Sorumluluk almak istemiyorlar dolayısıyla hastaneye yönlendiriyorlar.
-
@fernando-reges çok teşekkür ederim kardeşim
-
bende nie bu adaya ait herhangi bir giriş belgesi toktur yazıyor. anlayamadım. 2018 kpss p3 84 puan.
-
Arkadaşlar giriş belgesinde yazan sınav tarihi aday için belge teslimi ve fiziki yeterlilik sınavının olduğu günü bildiriyor değil mi ? Başarılı olunduğunda ertesi günde sözlü mülakata giriliyor. Arayıp öğrenen biri varsa lütfen yardımcı olsun.Ben bir türlü düşüremedim hattı sürekli meşgul sabahtan beri.
-
YA arkadaşlar kafayı yicem nasıl giriş belgem olmaz ya.bu aday sistemimizde yoktur ne demek. parayı yatırdık kayıt olduk.s.parti üyesi değilim.yaşım 28 puan 84. eee daha ne. güvenlik soruşturmasından mı geçemedim acaba.sabıka kaydım flan yok. fetö üniversitesinden mezunum üstünden 4 yıl geçti.bu mu sebep.bu sebep olamaz.
-
@altıyüzelliyedi Bir arayıp sor hocam en doğrusu bu olur
-
Lazer göz ameliyatı ve genetik saç dökülmesi için sağlık bilgilendirme formunda "VAR "olarak isaretlemeliyiz?
-
@rettiger genetik saç dökülmesi ve lazer polisliğe engel değil deniliyor. Nasıl işaretlemeniz gerek bilmiyorum
-
@hgrotius teşekkür ederim yine de sağolun
-
Parkur ve mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşsa aslında çok güzel olur..
-
Merhabalar, gerekli belgelerde tebliğ tebellug de zaten doktorluk bir durum yok. Saglik bilgi formunda da on saglik komisyonundaki görevli doktor diyor yani o da orada olacak bişey. Önceden aile hekiminden neden bir rapor alıyoruz oyle bir belge istenmiyor ki.
-
@birmuhendis tek hekim raporu yazıyor giriş belgesinde almasanızda orada alamadıgınıza dair beyan verip imzalıyorsunuz
-
@serhats parkurda çok yardımcı oluyorlar biraz çalışın yaparsınız
-
@ogun1025 gitsen iyi olur yoksada alamadığına dair beyan imza veriyorsun
-
@abdulaziz diplomanın aslını götür baya inceliyorlar
-
@thefalcon aynen dediğin gibi oluyor
-
@beyefendi Yani hastane ve aile hekiminden bir rapor alamasak da girebiliyoruz değil mi fiziksel yeterliliğe .
-
Sonuclarin aciklanmasi tahmini ne kadar suruyo