Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@ertuğrulbey aynen hocam aşamalardan birinden kalınca evin yolunu tutmak zorunda kalıyorsunuz. geçen sene 48 saniyeydi parkur bitime süresi..
-
@giallorosso ne oldu peki geçen sene yani 48 saniyede elediler mi.
-
bilen var mı e-devletten mezun belgesi alsam geçerli olur mu (yakın zamanda isimimde harf düzeltmesi yaptım geçici mezun belgsinde eski ismim var )
-
@giallorosso hocam bu arada mülakata gitmeyince para iadesi olmuyor değil mi 2 soruyu da cevaplandirirsaniz sevinirim.
-
@ertuğrulbey 48 kabul ediliyor 49 yaparsan elenirsin. saliseler dikkate alınmıyor 48.99 yapsan bile 48 yazılıyor. parayı yatırdıysan alamazsın kardeşim
-
@evandro İstanbul Pendik
-
@devran anadolu yakası iyidir
-
Merhaba ben komiser yardımcılığına başvurdum fiziki yeterlilik parkuru tek hekim beyanı diyor doktora gitmem gerekiyor mu ?
-
@evandro :-):-) İyidir hoştur da yer yoksa boştur:-)
-
Arkadaşlarımızın bazıları 19 Ekim demiş. Olaya açıklık getirebilecek var mı? Benim sınav günü 20 Ekim diyor, ona göre de 22 Ekim'de mülakat mı olacak? Mülakat 22 Ekim'de olacaksa 19 Ekim'de gitmeye gerek yok sanırım
-
@devran merhaba kardesim benim mülakat 7 Ekim Pazar fiziki yeterlilik parkur tek hekim beyanı yazıyor biliyorsundur doktora Gitmem mi gerekiyor bir bilgin var mı ?
-
@ogun1025 kardeşim pek bilgim yok ama bence doktora ya da aile hekimine gidilebilir eğer orda muayene yapmayacaklarsa
-
@devran Düzeltiyorum 22 Ekim'de sınavım var, yanlış yazmışım yanlış anlaşılmasin
-
@devran baZIları da gerek yok orda yapılıyor diyor kimse tam bilmiyor bilen birisi yok galiba
-
@ogun1025 gerek yok bir yana emniyet sağlık kontrolünü başka yerde yaptırmanızı nasıl kabul ediyor anlayamadım.
-
@fernando-reges şaka gibi ya hava parası vermiş olduk resmen
-
@aliveli İş olsun diye yapılan birşey bence.Zaten aile hekiminden alanlar da ciğeri dinledi verdi diyor.Bu işin o kadar basit olduğunu sanmıyorum arkadaşı eğitimdeyken sağlık sorunu nedeniyle göndermişlerdi.Dava açacağım vs. diyordu ama ne yaptı bilmem.
-
@aliveli bugün belgeleri çıkardım yazıcıdan bir hekim beyanı diyor o kafamı karıştırdı yani fiziki yeterlilik parkurunu yapabilir onayı için bir doktora gitmem gerekiyor mu yoksa sadece benim bunj taahhüt etmem yeterli mi?
-
@ogun1025 Hekimin beyanı diyor, bence hekim onay vermeli sen de ad soyad imza vs atman lazım
-
@ogun1025 aile hekimine gidip komser yardımcılığı sınavına girecem deyip tek hekim raporu almak istiyorum diyorsunuz sonra da fiziki yeterlilik sınavına girmesine dair engel bulunmadığını belirten raporu veriyo