2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@bg2603 hangi grupta hocam
-
@mahlaki yuksel bilgili iktisat notlari diye bir grupta twit etkinlikleri icin para toplanacak yazmislar hocam
-
şimdi gib baskanlıgında calısan bir abimle konustum. kurduğu cümleyi aktarıyorum. '' abicim burası çok karışık herkes kendi derdinde yeni bir yapılanma var kurumlar birleşesecek bazı ünvanlar gidecek yeniler felan gelecek 3 4 ay buradan birşey beklemeyin '' .... buz gibi oldum. arkadaslar bakın birşey yapmalıyız. twitter gazete şu bu her ne olursa birşey yapmalıyız. burada oturup beklersek daha çok bekleriz.. tek umudum abinin yanılması birinin çıkıp işi bitirmesi ama oturup umut etmek istemiyorum.
-
@mahlaki haklısınız hocam geçmiş emekleriniz göz önünde bulunduruldugu zaman cidden hakkınız ödenmez. Siz bir bismillah diyin koyun sürüsü ancak öyle gelir. Bende çalıştığım için koordinatörluk için pek fırsatım yok. Maddi olarak da atanan arkadaşlardan ricada bulunurum ve kendimde bı günlük yevmiyemi vermeye razıyım. Yeterki birşeyler duzeltebilelim.
Allaha şükür iki üç mülakat bekliyorum ama bununda garantisi olmadığı için en azından hem yeni kardeşlerimiz için bı kapı olur. Çünkü 4 yıllık uğraşın zorlukların ne demek olduğunu iyi biliriz. Onun için varsa vaktiniz gün geçmeden birşeyler yapmak lazım. -
@morand hocam herşey siyasilerin iki dudağı arasına bakar. Bakan bey bi istesin bı haftada herşey netleşir.
Eee arayan soran olmazsa herkes emir bekler.
Emirin fitilini ateşlemek bize kalıyor. -
@mahlaki dilerseniz o grupla koordineli bir şekilde hareket edilebilir hocam.
-
bide söyle birşey dedi. artık wmy ler dısarıdan sınavla alınmayacak. kurum ıcınde clısan gelir uzmanlarına sınav yapılacak ve kurum içinden wmy alınacakmış.
-
Ben etkinlik ilan vs bir sonuc cikacagini sanmiyorum artik,ki etkinlik onemli bir aracti ama dikkat bile cekilmedi haber yapildi yazisi yazildi yine de gundeme alinmadik,benim guy arkadaslarim var ankarada degiller ama az cok bizlerden dolayi haber almaya calisan kisiler ama surec icin su an bir haberler,yapilanmanin buyuk oldugu asikar,bunun uzerine gelecek kamu tasarrufu da eklenince artik cok sa iyimser bakmiyorum marttan once is basi zor diyordum simdi mulakat olursa sevinecegim
-
@morand, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
bide söyle birşey dedi. artık wmy ler dısarıdan sınavla alınmayacak. kurum ıcınde clısan gelir uzmanlarına sınav yapılacak ve kurum içinden wmy alınacakmış.
@paretowilfredo hocam böyle bişey olabilir mi?
-
@morand daha vmy mi kalmis ya
-
Geçen seneki gibi büyük bir gazete ilanı hemen yapılmalı Twitter ile olacak iş değil artık bu
-
@seymas Bildiğim yok
-
arkadaşlar face kullanmıyorum eğer ücret gerekirse buradan da yayınlayın benimde katkım olsun istiyorum
-
@guymağduru hocam bende şuan hem çalışıp hemde kurum sınavlarına hem mülakata hazırlanıyorum bi etkinlik olursa katılıyorun katılırımda ama şuan kordine edemem malesef bende artık mülakat tarihlerinin açıklanmasını istiyorum ama sınavların arifesinde etkinlikler için yoğun bi çaba harcayıp sonuç alamamı göze alamam ocağa kadar bekleyelim diyebiliyorum şuan sadece. Dışarıdan sadece etkinlik olarak gözükebilir ama mevzu öyle değil etkinliği yapıp durumu siyasilere aktarmak gerekiyor biz siyasilere etkinlikte tt olduğumuzu göstermek için ramazanda uyumuyorduk nerdeyse malesef şuan bu taşın altına elimi koyamam
-
@mahlaki anladım hocam emeğinize sağlık siz zamanında üzerinize düşenin fazlasını yaptınız.
Bende maalesef ki çalıştığım için çok bişey yapamıyorum. bekleyeceğiz artık sonumuz hayır olsun. -
@guymağduru eyvallah amin inşallah kardeşim
-
arkadaşlar eğer bu sefer de ilan falan yapacaksak bizim mülakatlarında öğretmenlerdeki gibi adil olmasını isteyelim sadece mülakata girmek kazandığımız anlamına gelmiyor... herkes mülakatların biran önce açıklanmasını istiyor ama kimse adil bir mülakat istemiyor bir tek benim mi torpilim yok herkes çok mu memnun hayatından...
-
Cumhurbaşkanımız bu seçimde çok yumuşak ve adil bir seçim kampanyası yapacak çünkü onlar için çok önemli bir seçim bence bu fırsatı kaçırmayalım bir an önce gazete ilanı verip adil bir mülakat yapılmasını isteyelim....
-
@eren-ateş Mülakat yapılmasını istemek tamam da adil olsun demek komik.Zaten onlara sorsan şuanda gayet adil derler.
-
Pazartesi Saat 20.00’da DGUY, GUY, VMY ile ilgili etkinlik yapılacaktır.
️Sadece tag yazmayalım. İlgili tüm kişileri etiket yapalım.
Profiliniz açık olsun. RT ve FAV fazla olsun.
Katılım zorunludur
Verdiğimiz emeklerin karşılığını istiyoruz. Kötü bir şey değil.