2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur kimse bilmiyorki bilen yok kim ne dese yalan olacak sadece tahmin yürütebiliyoruz. Bence bu ay sonu belli olur şahsi tahminim.
-
Daha fazla uzatmadan tarihleri açıklarlar inşallah yıldık resmen
-
Geçen sene de süreç aynıydı fark yok 78.gün mülakat süreci belli oldu bu sene ise şuan 86.gün sadece 8 gün geçmiş
-
Bana göre de eli kulağında
-
@walrass06 ama geçen yıl sınav 4 gun Snra açıklandı bu yıl 1 ah sonra
-
@eliff tamam yani biraz geçte olsa açıklanacak
-
@walrass06 aynen ya en geç şubatta olur mülakatlar
-
vmy sınavı ipt olmadan önce ben dile getirdim beni gene günah keçisi ilan ettiniz . Olsun edin içinizdeki demolize olmuş duygulardan sıyrılamayıp kendiniz için birşey yapamayacak durumdaki insanlardan da pek bişey beklenemez . Şunu yine dile getireyim bu kadar duyarsız bir a grubu 2020 ye kadar ilan , kazanmış olduğu sınavın mülakatını beklemesin . kiminiz gene vesvese yapıyor dyecek ama durum bundan ibaret dostlar . yine tekrarlıyorum DUVARA DOSLADIK . .. ve herbirimiz bundan memnun gibiyiz
-
@t-robert-malthus he kardeşim mülakatlar 2020 de olucak sabah sabah bunu yazarak insanların moralini bozduğun için mutlusundur herhalde insanlar ne yapsın twit atıyorlar elinden bu kadar geliyor daha ne yapabilirler hadi her şeyi geçtim sabah sabah haftasonu bu yazılmaz ki ayrıca senin iletilerin de okuduk mhuy ilanı gelicek diyordun her ilan peş peşe gelicek hangisini gireceğinizi şaşıracaksınız demiştin şimdi bu ilanları bu insanlar mı engelledi moral bozarak ve insanları suçlayarak bir şey elde edilmiyor buraya yazarken insanların moralini de düşün öyle yaz keza bu forum insanların nefes almasını sağlayan yer
-
Biri mülakata 2020 de demiş . Gözleri kanayanlar seri beğensin...
-
2020 mii?evlenelim bari ya bu nedir
-
@t-robert-malthus biraz kızgınlıkla yazılmış cümlelerin içine abartılı söylemlerini yazmasan iyiydi. Sen bi iibfli olarak 2020 diye söylemden ibaret bisey yazarsan burdaki insanlara destek olmak değil aksine köstek olursun. İyi niyetine lafım yok sinirli olupta yazıyorsun ama biraz düşünüp konuşmakta fayda var.
-
Arkadaşlar bir çok şey ters gidiyor beklemekten yorulduk bir çok haksızlığa maruz kalıyoruz vs vs. Daraldık bir çok duyum boş çıktı ama belki biçinize biraz olsun su serper diye yazıyorum. Maliye bakanlığından bir tanıdıkla konuştum şuan bir çok şey belirsiz ortalıkta bir sürü söylem var (müfettişlik, kontrolörlük, vdk nın gibe aktarıkması vs.) dedi. DGUY GUY Mülakatlarınıda sordum o da belirsiz ama belirli olan tek şey ocak ayının ilk haftası bir çok şeyin değişeceği, belirsizliklerin netleşeceği dedi. Buradaki bir çok kişide ocakta mülakatlar belli olur diye düşünüyor, duyum alıyor. İnşallah ocak ayının ilk haftasına kadar mülakat tarihleri belli olur daha fazla beklemeyiz.
-
Mülakatlar seçimden önce illaki yapılır ama yeni ilan 2019 kpss den önce gelmesi çok zor
-
nedense önümüzdeki hafta içi tarihler belli olacakmış gibi geliyor
-
@t-robert-malthus hocam tek bir şeyi merak ediyorum facede de bu takma adla moral bozucu yorumlar yazan siz misiniz çünkü ben iyiniyetinizden şüphe etmeye başladım.
-
@mahlaki hocam etkinlik için para toplayalim demiştiniz ne oldu acaba , biz ses çıkarmadan daha çok ensemize vururlar. Hadi biz mezunlar iki üç mülakat bekliyoruz ya bu yeni mezunlardan niye ses seda çıkmıyor. Gün geçtikçe aleyhimize işliyor herşey.
Gerekirse yine herkes üç beş atıp gazeteye ilan verelim. Seçim fırsatını kaçırmamak lazım bence -
@guymağduru facede etkinlik icin para toplaniyor hocam burdada kim topluyor bilmiyorum
-
@guymağduru ben de varım para etkinlik vs gazeteye ilan için çorbada benim de tuzum olsun
-
@guymağduru hocam ben o sıra katılımı yokladım ama katılım malesef yok guy WhatsApptan gruplarını atın dedim 1 kişiden dönüş oldu katılım olmayıncada para toplamanın etkinliğe girişmenin bir anlamı olmuyor. Biz başlatalım devamı gelir diyebiliriz ama vmy tarihi açıklanmayınca etkinlik yapalım dedik can mavi hocamla kaç kez katılım olmadı,face twit form da o kadar duyurmamıza rağmen bir seferinde 5 kişi katıldı galiba milletin bukadar umrumda değilken 3 5 kişinin çabası malesef sonuç vermiyor...