2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Yeni alimin gelmesi için de etkinlik şart. Yerel seçimden önce bastirmazsak yandik
-
beklemeyelim bugün yapalım bakanın twitinin altına mı yazcaz tag oluşturup tweet mi atcaz ben hepsine varım bugün akşam yapalım ertelemeyelim
-
Vmy iptal guy dguy için korkutucu günler olmazsa bari
-
Akşam ki tagın adı ne arkadaşlar yoğun katılım yapalım
-
Bunu da iptal etsinlerde içleri rahatlasın iyice
-
Ünvan değişikliği olacak denilmişti vmy de iptal olmuş herkes ona bağlıyor. Twitterda guy da ünvan değişikliği olacak demişti biri vergi uzmanı falan oyle bişey demişti. Sesimizi duyuralım bakana artık vdk iptal etti diye gib te iptal etmesin o kadar ay bekledik
-
Bugün Sayıstay sınavının tarıhı bellı oldu ve maalesef ki Vmy nın ıptalı duyuruldu bakanlıklar sınavlara ılıskın calısmaları bıtırıyorlar yavaş yavaş bızım tarıhlere de yarın sıra gelır mı dersınız. Bu arada Guy ve Dguy un ıptalı gıbı bırseyın olması mümkün degıl evham yaratmayın kendı kendınıze sınav yapılmıs hersey usulüne uygun arkadaşlar
-
Bu kadar emin olma kardeşsiniz...
-
@monopolcü mülakat olur belki 1000 kişi almaz en kötü bu olur merak ermeyin
-
mülakatlarda olacak 1000 kişi tamamı da alınacak bu tür şeylere kafayı takmayın. evet süre bu sefer biraz uzadı ama normaldir çünkü martta seçim var. bu yüzden bunlara kafayı takmayın ve etkinlik yapalım gerekirse her gece...
-
@eren-ateş nerden biliyosun hocam vmy ye olan bizim başımıza gelmeyeceğini nerden bilcez
-
@eren-ateş hocam pareto üstad bile vmy’nin iptal olamayacağını söylüyordu o bile böyle birşey beklemiyordum dedi ben artık herşeyi bekliyorum ama dguy ile guy da iptal edilirse kahrımdan ölürüm heralde
-
@nonbisinidem ben de korkmuyor değilim
-
@kuşçubaşıeşref ya ben artık dicek laf bulamıyorum ne bahtsızmışız herşey mi bize denk gelir!
-
Yeni alım olmayacak mı bu durumda hic? Etkinlik yapmazsak seçimden sonra avcumuzu yalariz
-
bir yerden bilmiyorum ama vergi müfettişliği seçimden dolayı göz boyama için geldi. guy her sene alım oluyor ve ihtiyaç çok fazla. kaldı ki müfettişlik iptal olmasaydı bile 500 kişiyi hayatta atamazdılar. daha önce 300 kişi alacaktılar 600 kişi mülakata gitti sadece 156 kişi atandı. moral bozmayın etkinlik yapalım...
-
@eren-ateş aynen doğru söylüyosun vdk kısaca kendine yakışanı geçte olsa yaptı adeti öyle onların zaten
-
#iibfmaliyeyibekliyor twitterda tag bu arkadaşlar katılım gösterelim lütfen
-
@kuşçubaşıeşref iyi de blu sınavı olmadı guy dguy sınavı oldu ve kazananlar var iptal edilmez
-
Tek mottomuz, "harekete geç ve etkinlik yap" olacak yoksa 2 3 senede bir, 500 kişilik guy ilanlarına hazırlıklı olalım. Mehmet Şimşek'in yaptığı sayılarda alımların hayali bile kalmadı artık bizde. En çok genç yaşımızda harcadığımız onca zamana üzülürüm.