2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstad peki ocak ayına kadar mülakat tarihleri açıklanmayacak mı onu mu çıkarmalıyız?
-
@maesteo Dostum işin açığı ben daha erken olabileceğine dair haberler de duydum. Ama bu düzenlemeden evvel öngörmüyorum açıkçası. Bu şekilde duyduklarım daha çok aklıma yatıyor. Bu nedenle yorumumu bu yönde kullandım.
-
İyi de mülakatları yapsinlar niye bekletiyolar ki? Degisiklik olcaksa olur zaten beklememiz bana mantiksiz geliyor
-
@busus aynen katılıyorum sana.değişiklik yapılsa bizim için değişen hiçbişey olmayacak ki mülakatlar her türlü yapılcak.madem teşkilat yapılanması bekleniyor mülakatlar yapılsın adaylar belli olsun işe başlamayı bekletsinler netleşmesi için..zaten o ara kaç ay daha geçecek.
-
@busus mantıklı
-
Yani şubatta mülakatlara girecez mart gibi açıklanıp nasip olursa haziranın ilk haftaları başlarız şaka gibi
-
@esmeringa evet bende boyle dusunuyorm sanki mudur olarak atancaz :))
-
@köyün-ağası yani mayıs haziran gibi görünüyo
-
Cuma günü icin bu hafta cok umutluydum.
-
sınava girdiğimiz sırada doldurduğumuz formu değiştirebiliyor muyuz arkadaşlar. telefon numarası adres referans vs. yani değiştirsek güncel halini mi görürler yoksa sisteme çoktan kaydedilmiş midir?
-
@hahamas benimde adresim değişti gib i aradım mülakata gireceğin gün ordaki memurlara soyleyip gencelleyebilirsin dediler
-
Burası da sessiz kalınca kendimi iyice terkedilmiş gibi hissediyorum keşke bu sayfa hiç susmasa
-
@monopolcü aynen bende hocam burasi susunca bende kotu oluyorum bakalim cuma totemi tutacak mi
-
Pazartesi’den itibaren bişeyler yapalım arkadaşlar süreç uzadıkça hayatımızda bir şekilde erteleniyor
-
@bg2603 Cuma totemi?
-
@regresyon pazartesıye kaç gün var bıseyler yapalım derken bıle ertelıyoruz neden hemen yarın degıl mesela?
-
@monopolcü hocam bi kac kisi cumaya kadar aciklanacak felan demistide onu diyorum
-
@monopolcü aksam 20.00 da etkinlik varmis katilalim arkadaslar
-
ya acıklansın artık acıklansın baydı. bu ne ya
-
etkinlik felan yapalım ilan gelmeden önce yaptıgımız gibi. birşeyler yapmak şart yoksa burada cok bekleriz.