2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Mülakatların iptal olması söz konusu olamaz ancak yürütmenin durdurulması kararı vb bi mahkeme kararı vs olucakki iptal olsun(örneğin ptt mülakatları )ki buda olmaz gib yıllardır bu şekilde guy alıyor geçte olsa yapılır umarım hakedenler kazanırlar bi an önce
-
@zenginmemur kapatip dusundum en fazla yine isletme mezunuyum
-
@morand bu nası bi bencillik ya ? sonrada çıkıp yok sakin olun iptal olmaz bilmem ne. Kafamı buluyosun sen ? herkes burda tarih bekliyor sen de iptal olsun ben istanbul yazdım diyosun. Kaç kişi senin yerinde olmak istiyor bi düşün bakalım. Bir şey yazarken buraya 2 kere düşün burası senin eğlenmen için oluşturulan yer değil.
-
@balans-etkisi bunu bugün iki kişiden duydum ... PTT gibi olabilir diye ... Sanırım mahkeme kararı bekleniyor üzgünüm diğer alımları da belirtmiştim o kişiler artık kurumda yok
-
2014 yılından beri bu sürecin içerisindeyim bu kadar duyarsız bir guy grubu görmedim neyi bekliyor bunca insan hala görmüyorlar mı duvara tosladık
-
Geçen gün mülakat komisyonundaki biri ile görüştüm dediği şey biz bile bilmiyoruz hiçbir bilgilendirme Yok herkes şuan kendi koltuğun derdinde dedi ve bu süreç hızlansın diye bişey yapılmalı artık memurlar .net haber yaptırabilsek belki birileri duyabilir birlik olmamız gerekiyor bu süreçte bişeyler yapalım artık
-
@t-robert-malthus ortada kaldik benim sitemim buna simdi dusunsenize boyle bir isleyen alim sureci var mi?Kpss aylarca kurum sınavi bekle binbir stresle sinavi gec.Sevin mulakata kal mulakat tarihi aciklanmasin aylarca ve cogumuzun isi yok.
-
Zaten kurum artik her seyi biliyo guy alimlari azaldi yani bir sebebi var net biz bilmiyoruz.Cunku guy sadece adi uzman bundan dolayi gibde bunu fark etmis olmali.Artik secici olmaya gidiyor gerek soru stiliyle gerek az ilana cikarak.Iste bziler arada magdur oluyoruz.Cogumiz bir onceki yillarin alimlarima bakarak en kotu guy olurumla yola cikiyor ve ilan mulakat beklerken sacmaliklar silsilesi bizleri darliyor.En onemli ornek bir kere daha vereyim.Dguy guyla ayni isi yapiyor.Ama aldigi haklar daha cok.Yani gibin merkez elemani.Guy ise tasra.Hal boyleykende dguy listesine bakin cogu yeni kuruma girmis guy.Baska kurumlardada boyle.
-
Şimdi de mülakat iptal olucak diyenler türedi Allah akıl fikir versin diyorum
-
Kpss de iptal olacakmış!!!! Diyen birini bekliyorum günü böyle kapatalım.
-
kpssden 91 aldım. ama ıstedıgım bır puan degıldı. 100 alıp bırıncı olup dershanelerden reklam parası almayı umut ediyordum ama sınavda yaptıgım ufk hatalar ve muhasebede zaman yetmedıgı ıcın beklentımın altında kaldım ve puanım bir işe yaramıyor. ben kpss ıptal olursa hayır demem bundan mutluluk duyarım. inşallah kpss iptal olur
-
Arkadaşlar duyumlarınıza her zaman saygı duydum duyarım ufacık duyum olsa da söyleyin ama moral bozucu duyumlarınızı yazarken iki üç kere düşünün ve sağlam dayanak olmadan yazmayın insanların gerçekten morali çok bozuluyor keyfi kaçıyor zaten gergin ve stresli insanlar bu konuda biraz hassas olun moral bozukluğu iletinizi de muhabbet bahçesi diye bir sayfa var oraya yazın insanların daha fazla modunu düşürmeyin biraz duyarlı olun !!!
-
Milletin psikolojisi bozuldu iyice
-
Mezun çok olduğu için İibf diplomaları iptal olacak isteyen tekrar yks ye girip iibf okuyacak kesin bilgi yayalım
-
burda bi tane saçmalamaya gelmiş arkadas var yok mülakat iptal olsun yok kpss iptal olsun dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor ya da ağır derece işsiz acısını burda çıkarıyor
-
Arkadaşlar sakin olun. Mülakatın iptal olması gibi bişey olabilirmi. Tamam çok bekledik falan ama şu süreçte zaten beklenilen bi durumdu. İki günde açıklanan guy sonucunu nerdeyse bi ay beklettiler. Sizi bilmem ama ben hemen bi ay sonra mülakat yapacaklarını düşünmüyordum zaten. Evhama gerek yok zaten yeterince umutsuz insanlar.
-
arkadaşlar gemi şuanda panama kanalında ve yola çıktı. yavaş yavaş geliyor
-
@tugrulkocer yeni mi açtın hesabı Tuğrul abi
-
Tekrar okudum yazdıklarimi ortami gerecek ne yazdim diye mulakat iptal falan bn yazmamisim.Sadece mülakat zor demisim.Zordanda kasitim yani daha bekleyebiliriz manasinda bilip bilmeden yorum yapmayin bana satasan olursada bn burdayim yazdiklarim kayitli.Hangi lisans mezunu bizim kadar işsiz cok merak ediyorum.Hala bu sayfada bir tek beni işsiz olarak gorenler var.Sadece güluyorum
-
@tugrulkocer panama kanalından ne kadar sürede geliyor bu gemi