2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Dostlar hepinize Merhaba. Daha evvel de tüm Maliye Bakanlığı alımları bana sorulduğunda verdiğim cevap aynıydı. Bakanlık yapısındaki değişikliği bekleyin.
Bugüne dek ben netleşmiş bilgiler mevcut olmadığından ve özel muhabbetlerden işittiğim şeyleri de ihtiva ettiğinden detaya girmedim ama bugün bir kaç dostumuz bu durumları detaylandırmış. Bilgilerimiz ciddi şekilde uyuşuyor. Bunun detaylarına yarın bir haber veya yazı ile değinmeye çalışacağım. Ancak size dair olan kısmı söyleyeyim; iptal gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. Ancak şu an bekliyorsunuz bunun sebebi de bahsettiğim yapı değişimi. Daha detaylı açıklamaya çalışacağım yarın. Şimdilik kısa bir açıklama olsun gönlünüz ferah olsun. -
Odaklanamadığımda veya ders çalışmak istemediğimde bu sayfayı okuyorum. Belki önümdeki sınavları verir kurtulurum diyip çalışma azmiyle doluyorum. Bir avuç insanız neler duyuyoruz; kim bilir işe başlasak nasıl geçecek o ömür.
-
@tugrulkocer bu hafta gelir mi
-
Arkadaşlar çok alakasız olacak ama ben 2018 kpssye girdim ve motivasyonum çok düşük. Guy maaşı ne kadar ? Mülakatlar yok ortada, böyle motivasyon sağlayacak tek gelişme yok a grubunda. Belki bu motivasyonumu yükseltir..
-
-
@zenginmemur sana değil tabi. Iyi kötü seni buralardan tanırım. Benim lafım bu sayfdan iki cümle yazip ordan kaybolanlara.
-
@paretowilfredo hocam size zahmet bu yazıya iptal olan vmy hakkında ve yeni tanımlanan kadrolar ile ilgili öngörülerinizi de yazarsanız seviniriz
-
@tugrulkocer hocam hoşgeldiniz aramıza :))
-
@fridakahlo bu gerçek tuğrul koçer degl yalniz
-
@eliff yok artık :))
-
@fridakahlo forumda walraslar smithler keynesler paretolar nasıl gerçek değilse ben de gerçek Tuğrul Koçer değilim. siz onların hayranıysanız ben de Tuğrul Baba nın hayranıyım
-
Tuğrul baba askmakskaamsjjsmaöalakjsmakaöajxjsmsjdjs ulan ahsnamsjjsmadjjdwks
-
@walras12 KURUM İÇİ uzmanlık denince akla,hemen onun adı gelir tk tk tk!
-
@albertcamus emek hırsızlığı deseniz biz zaten kurum içi sınav olduğunu anlardık. Ne güzel hayat herhangi bir kuruma memur olarak gir en üst pozisyon neyse ya dışarıdan almayın biz zaten buradayız kolay bir sınavla geçiş yaptırın diye ağlamaya başla.
-
@t-robert-malthus yalandır inanma herşeye,iki kişi kimmiş?mülakatlar yapılcaktır ve umarım bi anönce olur hakedenler kazanır.
-
Belirsizlikler çoğaldıkça troller çoğalıyor süreç şunu gösteriyor her geçen gün a kadrolar azalıyor
-
@paretowilfredo hocam sizden gelen haberleri bekliyoruz ne zaman bilgi vereceksiniz
-
@paretowilfredo üstad seni bekliyoruz
-
Bugün de açıklanmadı yarın?
-
Merhaba dostlar hepinize. Hepiniz Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bahsetmiş olduğumuz yeniden yapılanmaya dair gelişmeleri ve sınav/mülakat süreçlerinin akıbetini merak ediyorsunuz. Buna dair elimdeki tüm duyum, haber, gelişmeleri tek bir yazıda sizler için derledim. Buyrunuz;