2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@tardukağan hocam aslında arkadaş kötü bir şey dememiş bu gruptakilerin hepsi mülakat tarihi bekliyor aylardır. Bu grupta paylaştığınız içinde mülakat tarihini sormamanız garip gelmiş. Yoksa paylaştığınız bilgi için bir şey söyleyen yok. Ayrıca vmy de unvan değişti iptal oldu guy içinde aynı durum söz konusu olur mu tereddüt ediyoruz
-
@tardukağan inşallah hakkımızda hayırlısı olur Hocam. Bende Gelir İdaresi başkanlığının başkanlıktan çıkıp daire başkanlığı konumuna getirileceğini duydum. Bu sayede de personel ihtiyacı artacak ve alımlar daha çok olacak deniliyor. Sizin bu konuda bir fikriniz var mı acaba?
-
@mbguy, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@tardukağan inşallah hakkımızda hayırlısı olur Hocam. Bende Gelir İdaresi başkanlığının başkanlıktan çıkıp daire başkanlığı konumuna getirileceğini duydum. Bu sayede de personel ihtiyacı artacak ve alımlar daha çok olacak deniliyor. Sizin bu konuda bir fikriniz var mı acaba?
doğru hocam. Sizin gibi yazdığını ve okuduğunu bilenler kazansın inşallah.
-
Vmy klasik sinavla girenler itiraz etmez mi bu duruma.Guyla ayni olacaklarsa kesin itiraz ederler.Ama guylae vergi uzmani olacak duyumunu bnde duydum.Ama vmylar bnce vergi uzmani degil kontrolor yapilabilir
-
@zenginmemur 3 4 senedir klasik hocam. Önceki yıllarda testti.
-
@872 Önceki yıllarda hep test değildi hocam VMY. 1,2,3,4. promosyonlar klasik sınavla alındı. 5,6,7. promosyonlar test ile alındı. 8,9,10. promosyonlar klasik sınavla alındı. Birleşmeden önceyse Maliye Müfettişliği vardı ve klasik sınavla alıyordu. Hesap uzmanlığı ve gelirler kontrolörlüğüde öyle. Sadece vergi denetmenliği test ile alınıyordu.
-
@albertcamus aynen öyle, bilgiler istediğimiz şeyler değil, tam tersi endişe verici ,.ve ilgisini çekmediği.icin sormamışmış!!!!!
-
@tardukağan geçiniz efendim bunları geçiniz !
-
Guy ile vmy aynı olmaz mantığa aykırı guylar vergi uzmanı olur vmy ise müfettiş olur ne biliyim kontrol olur denetçi olur akla mantığa aykırı ki benim duyduğum guy ile duy birleşecek bunu duy birinden duydum
-
Şurada yazdıklarımı mantık hatası olarak inceleyip özelden bana ders vermeye Kalkan Kişi var ya ben hiçbir şey demiyorum artık. Ben kendi yorumumu katmadan duyduklarımı aynen yazdım. Gerçekten kimseye yaranılmaz.
-
Vmy ile guyun birleşeceğine ihtimal dahi vermiyorum. İsimleri değişir sadece. Vmynin belki sınav sistemi değişebilir, sayısı artabilir. Hiç guy ile vmy bir olabilir mi?
-
-
guy ve vmy nin birleşmesi bence imkansız aynı veya benzer iş yapsalar birleşebilirler derdimde işleri tamamen farklı birleşeceklerine ihtimal dahi vermiyorum
-
bir taş da ben atayım o zaman, iki meslek grubu da vergi uzmanı olacaksa ortak sınavla mı alım yapılacak? ya da guy sınavı klasik mi yapılacak? :)))))
-
Şurada yazdıklarımı mantık hatası olarak inceleyip özelden bana ders vermeye Kalkan Kişi var ya ben hiçbir şey demiyorum artık. Ben kendi yorumumu katmadan duyduklarımı aynen yazdım. Gerçekten kimseye yaranılmaz.
aynen öyle hocam. Atalarımız boşuna dememiş, her şey her yerde söylenmez diye. Bu da bize ders oldu.
-
Vergi denetmenlerine 2009da beklenmedik bir sekilde mufettislik verildi guylarin sayisi cok ama mufettislikte kalkti deniliyo bekleyip gorecegizde mulakat tarihleri belli olsun artik
-
şöyle bakınca söylentilere en karlı guy çıkmış gibi duruyor:) ne kar ama
-
Tarihleeerrrr artık açıklaaannssııınnn şu boş laf kirliliği artık son bulur bu sayede. Her duyduğumuza inanacak olsak 1 ay önce tarıhlerın açıklanmış olması gerekırdı
-
Mülakat tarihlerinin açıklanması için ve yeni ilanları gelmesi adına tag alınacaktır yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki hesapları kullanabilir.
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalYapı kredi
TR940006701000000053026560
Özberk Ünal
Akbank
TR570004600066888000358982
Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmezHesaplarına gönderim yapabilirler.
-
Mulakat tarihleri açıklansın artik