2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Neden etkinlik duyurusu kaldırıldı anlayamadım
-
Oecd de calisan bir memur abimizden ocak ayi icinde smulakat tarihlerinin belli olacagini ogrendim. Artik 5 ocak mi olut 10 ocak mi olur onu bilemem dedi.
-
bu iş hazirana doğru gidiyor
-
Kusura bakmayın arkadaşlar buraya yazdığım için ama konu sizi de ilgilendiyor.Etkinlik için çabalayan insanları baltalayan forum yöneticilerini kınıyorum.İnsanlar mülakat tarihlerinin belirlenmesi, kadro talep etmesi için etkinlik duyurusu yapıyor sen destek olacağına insanların şevkini kırıyorsun.Hayır forum olarak zaten bir etkinlik düzenlediğin yok,bu konuda öncü değilsin bari düzenleyenlere destek ol.
-
Arkadaşlar ben de dguy ve guyu kazandım ama bu kadar zorlamak ve saplanmak inanın çok yersiz. Sonuçta çoğunuz guydan da dguydan da eleneceksiniz. Bir dolu sınav açılıyor, hakimlik, bddk, ilgöç bunlara da girin işte. Bunu bu kadar niye büyütüyorsunuz anlamıyorum. Sanki herkes guyu kazanacakmış gibi garantisi varmış gibi ilginç.
-
@ynsmr Bir dolu sınav? Sınav sayısı mı mühim olan yoksa nitelikleri mi? Ayrıca bir dolu sıfatına da yakışan sınav sayısı da yok zaten. Takılmayın demek kolay. Çoğumuzun tek atimlik kurşunu kaldı. Hayata tutunmak artık gaye ve takılmak aşırı normal.
-
@ynsmr bir yerde haklısınız bir şeye saplanıp kalmak insanı olduğu yerde saydırmaktan başka bir şeye yaramaz ama maalesef durum öyle değil, kazanılmış bir hak var elenicez veya kazanıcaz o değil mesele, sadece çok fazla uzamadan bir an önce sonuçlandırılması istenilen. şuan herkes eminim o dediğiniz sınavlara da çalışıyordur zaten. yaşları geçen insanlarda var burada mülakatı bekleyen ve açılan ilanlara başvuramayanlar da vardır muhakkak.
-
@msayar12 hocam gönül ister ki çabuk sonuçlansın ama olmuyor işte. Sonuçta herkes kazanmayacak. Ben sizin için dedim. Bu kadar bağlanıp da olmazsa inanın o yıkım çok kötü oluyor. Çalışadurun işte zaten kapağı atınca kafa rahat olacak.
-
@ynsmr tabi herkes sanki sayistayi kazanacak hakimligi kazanacakda böyle yazmıssinki gercekten pes.Halinden cok mu memnunsun o saydıgin sinavlar biz iibf mezunlarina yetmez
-
Bir saat sonra twitterda etkinlik var bekleniyırsunuz
-
etkinlik başlığı ne arkadaşlar ?
-
@eren-ateş twitterda takip et gündeme girdiğinde görürsün şimdi kimse bilmşyor
-
@köyün-ağası tamam teşekkürler...
-
@köyün-ağası hocam twitter için etkinlik başlığı açtık, oraya yazın lütfen.
-
GibMulakat TarihleriniAcıkla
Tag bu arkadaşlar
-
@ynsmr, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar ben de dguy ve guyu kazandım ama bu kadar zorlamak ve saplanmak inanın çok yersiz. Sonuçta çoğunuz guydan da dguydan da eleneceksiniz. Bir dolu sınav açılıyor, hakimlik, bddk, ilgöç bunlara da girin işte. Bunu bu kadar niye büyütüyorsunuz anlamıyorum. Sanki herkes guyu kazanacakmış gibi garantisi varmış gibi ilginç.
Yazmayacaktım da bir dolu sınav diyor şaka mısınız siz hadi kendi adıma kötü kurumda da olsam memurum işsiz sınav bekleyen arkadaşlar için bu cümle pes nasıl bir kafa yapınız var anlamak mümkün değil.
Doğru mhuy 500 açtı
Vmy 500 açtı
İl göç500 açtı
Muhasebe üzüm 250 açtı
SGK 500 500 1000 açtı
Buradaki arkadaşlarda hedefleri guy başka birler değil allahım ne günlere kaldık. -
Tag bu destek olalim -
@genclerbirlikli Hocam sen niye etkinlik olayına taktın bu kadar. Etkinliğin konusu bu başlıkla alakalı buraya yazılmasında ne sakınca var
-
Hadi arkadaşlar 1. Sıradayız
GibMulakat TarihleriniAcıkla -
Kullanmak isteyenlere hazır twit arkadaşlar, sonuna nokta virgül ekleyip paylaşabilirsiniz
Sayın Devlet büyüklerim
@RT_Erdogan
@BeratAlbayrak
@gibsosyalmedya
@tcbestepe
@icesur
@HMBakanligi
Lütfen artık Gelir Uzman Yardımcılığı ve Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı mülakat tarihleri açıklansın.