2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Sallıyor arkadaşlar umut bağlamayın geçende de 18:30 diye face ye yazdıydı sonra etkinliklere dikkat çekmek için dedim diyor
-
Pazartesi etkinlik var onu söylüyor yöneticiler de artık bu arkadası engellesin yoksa yakında millet kalpten gidecek bu arkadas yüzünden
-
Bu hafta aciklansa keskede yılbasina bir hedefle girsek
-
Herkese iyi akşamlar. Pek fazla duyum yazan birisi değilim. En son Sayıştay sınavı ile ilgili şeyler yazmıştım Bilenler bilir.
Guy Dguy mülakatları ile ilgili birkaç şey duydum. Önümüzdeki hafta inşallah Bi sıkıntı olmazsa mülakat tarihleri açıklanacak ve Ocatan itibaren mülakatlara başlanacak.
Yine iptal edilen Vmy sınavı ile ilgili olarak VDKda ki yapılanmanın Ocak ayı içinde tamamlanması planlanıyor tekrar ilana çıkılması gündemde. İlan ilgili de biraz biraz bişeyler söylendi ama tam Bi netleşsin ona göre yazayım. -
@friedmanmilton hocam yani yılbasindan once aciklancak duyumunuza gore sabirsizlikla bekliyoruz hocam bu iyi haber
-
@zenginmemur evet hocam inşallah haftaya tarihler netleşecek.
-
@friedmanmilton hocam inşallah haberiniz icin cok sagolun cogumuzun bu duyuma ihtiyaci vardi
-
@friedmanmilton hocam MHUY la ilgili bir duyumunuz var mı?
-
@mhd yok hocam.
-
@friedmanmilton teşekkür hocam.
-
Hadi bakalım bütçe de kabul edilmişken bizim şu mülakat şeysini de açıklayıverseler ya
-
@friedmanmilton fakat en az 1-1.5 ay süre vermiyorlar mi ole olursa şubattan önce başlanmaz ama
-
@eliff sanırım o kadar süre vermeleri zorunlu değil hocam.
-
@eliff Marta kadar sürecin tamamen bitirilmesi isteniyormuş
-
@friedmanmilton hocam size güveniriz de maliyeye güvenemeyiz saat başı fikir değiştiren bir kurum.
-
@uruk-hai hocam ben yazayım mı yazmayın mı diye sordum arkadaşa kesin mi diye teyit ettik. Olumlu diye döndü bana. İnşallah öyledir. Mahcup olmam inşallah
-
@paretowilfredo üstad ne düşünüyorsunuz haftaya açıklanabilir söylemiyle ilgili? Eğer öyle ise siz de duymuşsunuzdur muhakkak?
-
@friedmanmilton Mart'ta yeni bir ilan için mi acaba o zamana bitirilmek istenmesi malum secimde var birde son 3 guy ilanı seçimler sayesinde geldi.
-
@friedmanmilton inşallah dediklerin çıkarda rahatlarız
-
Arkadaşlar mülakata sadece mülakat kitaplarından mı çalışıyorsunuz ? Ben imece+Kpss kitapları.