2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
@aer mülakat onayı için sadece gib başkanı imzasınız yeterliydi önceki senelerde değişmiş mi bu alımda
-
KpssAgrubu KadroBekliyor
1.sıradayız twitterda
ücretli tag arkadaşlar buyurun
-
il göç sınavından sonra ankarada gib de çalışan bir tanıdığımla oturdum bana marta kadar birşey beklemeyin dedi. birde çok güzel bir laf duydum ağzından bu yapılanmayla alakalı. torpil işini referans olayını bitiriyorlar abicim dedi. illa ki olacaktır referans yine ama buna yönelikte bir çalışma da varmış.
-
kurumda büyük memnuniyetsizlik varmış bu durumla alakalı.
-
birde sordum abi dedim izmir kontenjan dolmadı bu yüzden izmir mülakatları iptal edilip yeni bir sınav açılır mı ben izmir istiyorum dedim. saçma sapan konuşma dedi
-
martıda duyduk tamam artık bakalım daha hangi aya kadar uzatacaklar
-
@morand Valla bu torpil işi bitsin kökten ben mülakatı bir yıl daha beklemeye razıyım. ALLAH en çok hak edene ve emek verene yardım etsin...
-
Ya neyi bekliyorlar hani desek cok stratejik birime atama oluyo yada hakimler gibi ek gistege tavan yapmış aylik asgari ucretin sanki 10 kati maas vercek bir alim var devlettede sonuclandirmiyolar.Dostlar gercekleri bilmemiz lazim artik.Keyfi bir bekleyise dogru gidiyor artik bu durum.Aylarca mulakat tarihi aciklmamak idare hukukunda yaptirumli birer suçtur bu boyle bilinsin
-
Yani tercih hatasi yaptik diyede kimse bizim sabrımizı sınamasin bu ülkede.Gecen yil mulakattan elendim ve suan guy olan en az 10 kisi taniyorum dguyu kazandılar.Verdikleri kadrodan zaten kacıs var.Yani simdi 1000 kisi tekrar sinava giriyo 2019 kpssye
-
Hakim butceye yuk getirmeyecek 1000 kisilik guy kadrosi mu butceye yuk olcak.Dostlar gunuden gune eziliyoruz kamuda atanan dostlarimizda sikayetci bu durumdan.Elimizdeki kadrolar bir bir gitti.90 almak kolay degil alandan.Bu kadar beklemeye gider baska bolum okurum.Rezil oldugumuzun farkinda degilmisiniz gunden gune.Vergi dairesine memur olmak bu kadar zor mu ya bu ülkede.Bakin kaymakam demiyorum.Vergi dairesi A gibi gorunen B kadro
-
Dostlar tamamen seçim öncesi yeni bir ilan baskısı olmasın diye bu uzatma kanımca. Seçime kadar bizim süreci bitirirler, böylece secimden önce de yeni bir ilan baskısına maruz kalmazlar, benim fikrim bu
-
Biz sunada raziyiz.Gecen yil ne dedi Niha Zeybekci'Kardesim muhasebe mezunlarina hitaben birakim devlet memurlugunu boyle bir kadro yok devlette gidin iibf yazmayin cok acikti.Yani cok zor degil simdi hemen yarin cikin deyinki Iibf mezunlari biz guy vmy almiyoruz hazirlanmayin bu sınava beklemeyin bircogumuz hemen birakir.Cunku resmi bir aciklama.Ama yok iste hep beklemekle geciyor gunlerimiz.
-
Verecekleri 3 5 merkezi kadro onlarda yds engeliyle bizleri yıldırmak
-
Üniversite not ortalamasinin hicbir onemi yok
-
Twitter etkinliği var katılın
-
@zenginmemur dostum Twitter gel oradan haykır
-
@eren-ateş Allah aşkına torpil kalkicak olsa zaten mülakatı kaldırırlar biraz da mulakattaki amaç o
-
@paretowilfredo Üstad çeşitli duyumların geldiği bu hareketli haftada bize aktarabileceğiniz küçük de olsa bir haber yok mudur ?
-
@paretowilfredo hocam duyumlar aldı başını gidiyor bu hafta diyenler mart diyenler siz de varmıdır elle tutulur bir şeyler bizimle paylaşır mısınız ?