2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@gannicus onu biliyorum hocam da işte vicdanım rahat etmiyor
-
@eren-ateş nisanda düğünüm var ins o zamana kadar mülakatlar yapılmış ve sonucu öğrenmiş olurum iki stres birden yaşıyorum yaa
-
Arkadaşlar mülakatlar in açıklanmamasının yapılanmayla pek ilgili olduğunu dusunmuyorum. Gib de kapsamlı bir yapılanma olmayacak sonucta en azından teşkilatı değiştirecek kadar degil. Eğer yapilanma beklenecekse seçimden sonra gerçekleştirilmesi olası görünüyor. Esas yapılanma Vdk başta olmak üzere hazine bölümündeki denetim yetkili olan birimlerlede
olacaktır. -
@eliff bizde tarihler belli değil sonuçların ne zaman açıklancağı belli değil diye düğün tarihi alaamadık
-
@eliff işallah gönlüne göre olur her şey. umarım bir an önce açıklanır bir stres biter en azından düğün dernek stresi daha kolaydır : )))
-
@eren-ateş amin hepimizin ole
-
Jack: The End of Kpss A.
Martin: What can we do?
Jack: Nothing. -
Yılın son günü açıklanır mı ne dersiniz?
-
Bu hafta açıklanmasından umudu olan var mı?
-
@monopolcü Şahsi fikrim hayır ama bende bir umut sordum aynı soruyu
-
@lilith inşallah 2018in son kıyağını yapıp kapatırlar
-
@sanchez06 2018 benim için berbat ötesi bir yıldı yılın son günü bari iyi haberler almayı umut ediyorum
-
@kuşçubaşıeşref merak etme kardeşim hepimizin berbattı malesef
-
Duyumu olan var mi
-
Arkadaşlar bir konuyu tartışmaya açmak istiyorum TBMM Başkanı ve Başkan vekillerinin, üyesi bulundukları siyasi partinin ‘Meclis içi ya da Meclis dışı faaliyetlerine katılamayacakları hükmü anayasada var evet ama Cumhurbaşkanı, Binali Yıldırım, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandığı anda, TBMM Başkanlığı görevini bırakmak zorunda değil dersinize iyi çalışmamışsınız diyerek açıkladı. Açıkça anayasada TBMM Başkanı belediye başkanı olamaz hükmü olmasada bu durumun TBMM Başkanın tarafsızlığını koruyamadığı da ortada bu konu sizce anayasa mahkemesinden iptali istenilir mi ? istenilse bile iptal edilir mi? iptal olacağı düşünülse böyle birşeye kalkışılırmıydı?
-
@ceterisparibuss seçilirse istifa mutlaka edecektir ancak bu durum anayasaya açıkça aykırı değil mi? adaylıktan önce istifa etmesi gerekmezmiydi bu adaylık iptal olabilir mi?
-
@ceterisparibuss idare hukukunda konuyla ilgili milletvekilleri istifa etmeden belediye başkanlığına aday olabilir fakat bu durumda seçilirse 15 gün içinde bir tercih yapmalı aksi takdirde 2.sini reddetmiş sayılır diye biliyorum.
-
@nopainnogain evet ancak milletvekillerinin Tarafsızlığını koruması gerek gibi bi hüküm yok zaten siyasi partilerini temsil ediyorlar
-
@ceterisparibuss hocam mutlaka bir yasal dayanağı vardır bizim bilmediğimiz diye düşünüyorum. Aksi halde böyle bir karar alınmazdı ben bu madde olabileceğini düşünmüştüm
-
@nopainnogain mutlaka vardır olmasa bu kadar düşünülüp taşınılmaz beklenmezdi adaylığın açıklanması için ben böyle birşeyle karşılaşmadığımız için dayanağı Merak ettim sadece