2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur keşke ben twiterde #kabullenartık diyerek gib e de berat albayraga da yazıyorum .
-
@t-robert-malthus hocam sen aynı zamanda sgk ilanı yakındır diyen kişi değilmiydin ya noldu o iş
-
@mrnobody bana kalsa hepsini yapacam da imkan vermiyorlar be hocam . orasıda karışık . burasıda karışık . mhuy da karışık vmy da karışık . öyle bir seneye denk geldikki arap sacına dönmş bütün kurumlar kimse ne yaptığını ne dediğinini bile bilmiyor
-
@t-robert-malthus eyvallah hocam canın sağolsun dediğin gibi kimse ne olacağını kestiremiyor artık.
-
İki yakanız bir araya gelmesin bizi böyle sebepsizce bekletenler!! YSK bizden sonra Sınav yaptı biz hala mülakat tarihi bekliyoruz koltuk sevdalıları yıldık artık yeter gib e bi Başkan bile seçemediniz allah belanızı versin sizin
-
al işte bu haftada bitti hafta sonu gelen duyumda fos çıktı. Yok müdürden öğrendim başkandan öğrendm diyen hiç kimseye inancım kalmadı artık. Şu aşamada en çok yaralayan boşuna umut verilmesi o umuda o kadar muhtacızki en zayıf noktamız bu. Kimsede kesin olmadan demesin lütfen artık hayal kırıklığına uğramayalım yorulduk..
-
PTT bile gib den hızlı çıktı hantal, lanet bir sistem var
-
Arkadaşlar daha geçen günlerde uyardım sizleri. Hayallerinizle alay etmeye çalışan hiç kimseye prim vermeyin. GİB de bir grup başkanı işi gücü bırakıp böyle şeylere alet olmaz eğer bir şey söylerse o kesindir ve nettir. Farkına varmadınız belki ama bu duyumu paylaşan kişi malthus nikli kişinin paylaşımından hemen sonra yaptı sözde duyumu. Ha bir de teyit edilmişti. Açıklanacağı varsa açıklanır zaten sabredin size naçizane tavsiyem bundan sonra size en sağlıklı bilgiyi verecek olan kişi yani bu sitenin sahibi paretowilfredo' yu takip edin. Başkalarının gereksiz duyumlarını değerli hale getirmeyin.
-
Gib yine yaptı yapacağını bu kadar naz aşık usandirir
-
Arkadaşlar ptt uzman yardımcıĺigi ve ysk mülakatları açıklandı umarım bizim mülakatlara gireceklerden çokça kazanan olmuştur
-
@nopainnogain bari kyk borçları silinse
-
@g-uzmanı ben o arkadaşın Sayıştay duyumunun doğruluğuna şahit oldum.guy konusunda da size güveniyorum ama maliyeye güvenmiyorum diye gönderisinin altına yorum yapmıştım.kurumda başka konularda da gib kaynaklı duyumlar hep fos çıkıyor neden bilmiyorum.galiba hiyerarşinin sert olduğu yerlerde beklentiler bir süre sonra gerçekmiş gibi muamele görüyor.benim arkadaşa da gu/müdür/müdür yrd mülakat tarihleri açıklanacak duyumu geldi geçen hafta için oda tutmadı.
-
Ysk ve ptt mülakat sonuçlarını açıklafı bizim mülakatlar olsa bile onun sonucunu da bekletirler baya aklınız varsa kpss A dan uzak durun
-
@lilith önce ilan gelsin diye etkinlik yaptık. O geldi sınav sonuçlarını açıklayın diye etkinlik. O bitti şimdide mülakat tarihlerini açıklayın diye yaptık. Büyük ihtimalle bir de mülakat sonuçları için yapacağız. Bu nasıl bi sorumluluk anlayışıdır. Yüzleride kızarmıyor ben bakan olsam utanırdım şu durumdan. Bizim bakan boy boy tv lerde geziyor şunu yaptım bunu yaptım diye.
-
@mrnobody zaten böyle belirsizlikler yaşanacaksa insanlarda psikoloji moral bırakmayacaklarsa bence hiç ilana çıkmasınlar en azından herkes işini yoluna koyar. Birde daha bu sınavları kesin kazanmış değiliz elenmekte var. Hak hukuk kalmadı artık bu ülkede
-
Ben ders çalışamıyorum çalışabilen var mı gaza falan gelmem lazım çalışıyorum diyin bir şey diyin
-
@kuşçubaşıeşref yok hocam valla çalışılmıyor tarihi bilmedikçe kitap açamıyorum ben de
-
Arkadaşlar merak etmeyin secimden önce açıklanır mülakat sonucları.Nede olsa oy lazim.
-
@kuşçubaşıeşref hocam su an mülakat için ders çalışmaya gerek yok ya inanın açıklama tarihi ile mülakat arası fazlasıyla zaman oluyor
-
bende seçimden önce bu işin biteceğine inananlardanım. ders çalışmaya gelince havalar biraz daha soğursa kitapları hepsini yakacam artık siz düşünün ne kadar çalıştığımı :))))