2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
mülakata girmek için 40 gun yerıne 15gün sonrayada yapabilirler mi? böyle birşeyden bahsediyorlar bilgisi olan var mı acaba?
-
artık kimse ders çalışamıyo.Herkes tarihleri bekliyo.bi an önce açıklansada bitse bu stres
-
Bu nasıl iştir aklım almıyor yeter artık süründürdüler resmen biz beklemekten cıldırınca mı açıklanacak bu tarıhler ne zaman ya
-
@sanchez06 içi doldurulmamıs o kadar çok şeyden bahsedıyorlar kı
-
@uruk-hai derlerr..
-
Bende aradım şimdi. Bakanın onayında mı forumlarda konuşuluyor dedim, öyle bi şey yok kurul karar vermedi kararını bekliyoruz dedi telefonun başındaki görevli bey
-
herkese farklı cevaplar:)
-
@monopolcü, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@sanchez06 içi doldurulmamıs o kadar çok şeyden bahsedıyorlar kı
sende haklısın kardeşim.. şuan kim sallasa hepsine inanıyoz mecbur
-
YSK dan elendik burda yerimi alayım tekrar
-
@ezo İyi de hocam benim bildiğim bu aşamada bakan onayı yok ki
-
@kuşçubaşıeşref YKS DEN elenmenin haklı gururuyla gib Allah belanı versin ... Verem kanser olduk gib senin yüzünden .
-
@maesteo bende onu anlamıyorum. Bi bakan imzasıdır tutturduk gidiyoz Allah sonumuzu hayretsin.
-
@mrnobody bu aşamada imza ile alakası yok diye biliyorum, süreç uzadıkça ortaya çıkan senaryolardan biri sanırsam:)
-
@maesteo zaten bakan onayı olması bana son derece saçma geliyor. yine de sormak istedim dedikoduları kendi içimde sonlandırmak için
-
Ysk bizden sonra sınavi yapti mulakati yapti acikladi.Gercekten yazik bizlere.Hala bakan onayi gerekiyor falan diye kendimizi kandırmayalim.Maliyeye istenmiyoruz.Baska aciklamasi yok bu saattten sonra.2018de sinava gir 1 yil sonra atan.Bu ulkede polis hakim savcı ogretmen olacaksin ki degerin olsun.Simdi biri bana sataşmaya baslar.Istediginiz kadar satasın doğrular bu
-
Bu hafta açıklancak diyen arkadaş nerelerde bu haftada bittiibizde bittik
-
Yine bir bilgi daha sizlerin huzuruna sunuyorum.Vergi Dairesi muduru Vergi mufettis yardimcisindan daha az haklara sahip siz düsunun boyle bir ortamda bizim alim ne kadar hızlandirilir.
-
Kurumda sıkintilar cok dostlar.
-
açıklanacak diyenlerden biriside bendim . ama artık açıklnanacağına da inancım kalmadı . biri laf söylüyor lafına itibar ediyoruz burada paylaşıyoruz . olmuyor . diğer duyumları burda paylaşsam ana avrat söversiniz kaldı ki ben sürekli bana söyleyenlere sövüyorum . başkada elden bişey gelmiyor. kurumdakiler zaten allahlık telefona bakanlar hergün farklı cevaplar veriyor . bizim sesimiz çıkmıyor. hep belli başlı kişiler isyanlarda diğerleriin keyfi ne kadar yerinde anlamış ve anlam vermiş değilim
-
Su kadro B grubundan alsa bugun merkezi atama 75lere kadar duser.Niye yapmazlar anlamiyorum.Merkezi atama olsa en azindan mulakat tarihi beklemeyiz